gieroj2009 Re: INNE = LINKI 20.07.09, 21:13 www.aga-dekoracje.pl fajne tkaniny, karnisze na miejscu, zasłon całe mnóstwo i na dodatek fachowa obsługa polecam Odpowiedz Link Zgłoś
molar 2future.pl 31.07.09, 19:17 www.2future.pl - kilka oryginalnych rzeczy do wyposażenia jak np. zamek biometryczny czy lustro żyleta Odpowiedz Link Zgłoś
levanti GRAFIKI 11.01.10, 19:58 GRAFIKA, LINORYT, PRACE AKADEMICKIE www.levanti.pl/k208-grafiki.html Odpowiedz Link Zgłoś
miss_wiosna Re: INNE = LINKI 12.01.10, 11:56 No to ja do działu 'inne' wrzucę stronę firmy projektowej n-design.pl Korzystaliśmy w biurze z ich usług i szczerze mogę ich polecić. Profesjonaliści. Warto wiedzieć o ich istnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonamarina Galeria Luster 15.02.10, 20:31 Ciekawy sklep z lustrami - taka Galeria w internecie www.galerialuster.pl, bardzo dużo fajnych wzorów luster wykonanych w różnych technikach, można też zamówić na wymiar, mają bardzo dobre opinie na www.opineo.pl, jeszcze nie kupiłam, ale zastanawiam się nad kiloma wzorami. Odpowiedz Link Zgłoś
levanti lampy orientalne 17.02.10, 20:38 Na www.levanti.pl, lampy, kinkiety i żyrandole orienatlne z bambusa. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
pomalujsciane.pl Pomalujsciane.pl 06.03.10, 19:54 Pomalujsciane.pl - naklejki na ścianę (jedno i wielokolorowe ale bez szkodliwego nadruku solwentowego) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_arsmateria NARZUTY ARTYSTYCZNE inspirowane mazurską przyrodą 07.04.10, 20:05 Projektuje i wykonuje autorskie rękodzieło i narzuty artystyczne - inspiracje znajduje w mazurskej czystej przyrodzie, świecie baśni, legend, historii, religii, literatury i sztuki. arsmateria.pl Bardzo prosze o opinie, uwagi i propozycje wspólpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
artbello31 ARTBELLO 05.06.10, 23:35 Witam, polecam sklep internetowy z ciekawymi dekoracjami wnętrz. Rzeczy, które tam można dostać są nowoczesne i nietuzinkowe. Zapraszam www.artbello.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leesca sklep POLSKADREWNIANA 18.02.11, 17:45 WWW.SKLEPPD.PL - wyposażenie wnętrz nawiązujące do stylu ludowego. W sprzedaży autorskie meble, ceramika, dywany, chodniki, plecionkarstwo etc., Wszystkie przedmioty wykonane ręcznie przez Twórców Ludowych Odpowiedz Link Zgłoś
lowinska Re: INNE = LINKI 21.02.11, 20:46 www.disenio.pl pracownia projektowania i aranżacji wnętrz, mają bardzo atrakcyjne ceny a projekty fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mart-enia Re: INNE = LINKI 28.04.11, 11:48 www.latela.pl pracownia projektowa, ceramika na stronie link do aukcji internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
szafaokazji www.DrewnianyGuzik.cba.pl - nieszablonowe dodatki 04.10.11, 22:15 Witam, chciałam zareklamować witrynę z nieszablonowymi i bardzo praktycznymi dodatkami dla domu - worki na zabawki,brudowniki, przyborniki na drzwi, poszewki na poduszki z napisami, fartuchy kuchenne ... Większość rzeczy zdobione jest ręcznie. szafaokazji Odpowiedz Link Zgłoś
laska350 Re: www.DrewnianyGuzik.cba.pl - nieszablonowe dod 24.01.13, 15:53 Hejka Znam tańszy sklep naszpieknydom.pl:):) Polecam fajne dodatki do domu Odpowiedz Link Zgłoś
zbigmeks Marokańskie wnętrza 15.11.11, 15:19 Piękne marokańskie płytki oraz marokańskie umywalki miedziane i marokańskie umywalki ceramiczne już dostępne w naszym sklepie! Marokańskie płytki: www.kolorymaroka.pl/category/marokanskie-plytki Marokańskie umywalki miedziane: www.kolorymaroka.pl/category/umywalki-miedziane Marokańskie umywalki ceramiczne: www.kolorymaroka.pl/category/umywalki-nablatowe Zapraszamy na www.kolorymaroka.pl Odwiedź także nasz blog: www.kolorymaroka.pl/blog Zostań naszym fanem na Facebooku: www.facebook.com/pages/Kolory-Maroka-umywalki-p%C5%82ytki-oraz-baterie-z-serca-Maroka/243515465672587 Odpowiedz Link Zgłoś
agathencja Re: INNE = LINKI 15.11.11, 20:43 www.blog.meblosklep.pl - trochę ciekawostek dot. wyposażenia wnętrz i samych mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozello abcelektro 21.05.12, 13:16 Osprzęt elektroinstalacyjny (gniazda elektryczne, łączniki elektryczne) w zestawach oraz elementy automatyki przemysłowej: taśmy przemysłowe, przekaźniki Finder, styczniki Benedict, zasilacze impulsowe (Cabur, Meanwell, Adel, Comatec), osprzęt kablowy firmy Cabur, latarki Peli, szafy ETA, obudowy PEDRO, układy rozruchowe gwiazda-trójkąt oraz wiele więcej... www.abcelektro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karola554 Re: INNE = LINKI 22.05.12, 13:49 Ciekawe meble do domu lub biura w sympatycznej cenie: www.hitmeble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jadzkaaaaa Re: INNE = LINKI 22.05.12, 14:09 Fajne meble, kanapy narożniki, łóżka do sypialni, kuchnie. Polecam. hitmeble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mefug Re: INNE = LINKI 29.05.12, 08:25 Ciekawe materiały do wykończenia wnętrz i mebli www.elwi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i_polsatos Re: INNE = LINKI 20.06.12, 18:41 Internetowy sklep oświetleniowy LED, duży wybór markowych m.in lamp podłogowych, opraw, kinkietów, plafonów, reflektorów oraz wiele innych zerknij w może znajdziesz coś dla siebie www.ledowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
febri_kuba Re: INNE = LINKI 21.06.12, 09:41 Szeroka gama oświetlenia na www.febri.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mam.ma.mia Re: INNE = LINKI 17.07.12, 11:34 www.yourhome24.pl/ - sklep z wyposażeniem wnętrz ale każdy powinien coś dla siebie znaleźć, bo mają różne style. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka1155 Re: INNE = LINKI 18.07.12, 05:42 Witam. Ostatnio szukam mebli by urządzić mieszkanko, ale wiecie takich z drugiej ręki bo po co przepłacać ;-) Jakież było moje zdziwienie jak natknęłam się na komplet łózko plus fotele za 100 zł !!! Tak, tak. Sama nie mogłam w to uwierzyć. Mi kolorystycznie nie pasują ale podaję link może ktoś skorzysta :-) www.otomebel.pl/ogloszenie,sofa-plus-fotel,0dP7K7AFgXD705IcT92sv,1193.html Odpowiedz Link Zgłoś
kontestowe Rzeźba z drewna lub udekorowanie mebli 03.08.12, 23:56 Myślę, że to, co w tytule, powinno wystarczyć, aby nadać niepowtarzalny klimat dla każdego wnętrza. Jednocześnie zachowując umiar ;] --------- Odpowiedz Link Zgłoś
brzozello Re: INNE = LINKI 24.10.12, 15:51 Osprzęt elektryczny i coś dla majsterkowiczów - automatyka w najlepszym wydaniu: www.abcelektro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś