Dodaj do ulubionych

WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE

16.09.10, 11:13
Witam. Jestem studentką 3 roku architektury wnętrz i chciałabym zaoferować Państwu projekt dowolnego pomieszczenia w cenie 200 zł. Czas realizacji ok. 4-7 dni robocze.

Portfolio wysyłam na e-maila.

Konatkt :

e-mail: wizualizacje.wnetrz@wp.pl
gg : 26555938
Obserwuj wątek
    • annak79 Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 16.09.10, 12:20
      pomieszcenie- tzn jeden pokój?
      • wizualizacje.wnetrz Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 16.09.10, 12:26
        Tak, cena za pomieszczenie wynosi 200 zł. W przypadku pomieszczeń łączonych np. salon z aneksem kuchennym, cena wynosi 300 zł. Pozdrawiam serdecznie
        • gutdesign1 Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 18.09.10, 15:16
          Chciałam tylko sprecyzować, że wizualizacja to nie jest projekt a część składowa projektu. Dobrze, aby osoby zainteresowane zdawały sobie z tego sprawę.
          • wizualizacje.wnetrz Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 18.09.10, 16:08
            Proszę mi powiedzieć, gdzie napisałam, że oferuję samą wizualizacje ? to po 1.
            Po 2. Domyślam się, że zbulwersowała Panią cena :) A niestety nie jestem na tyle bezczelna, żeby oferując projekt za 100 zł/ m2, nie mając tak dużego doświadczenia jak inne osoby z wieloletnim doświadczeniem. Nie widziała Pani moich prac, więc proszę nie sugerować, że nie mam o tym zielonego pojęcia. Pozdrawiam i życzę mniej jadu :)
            • gutdesign1 Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 18.09.10, 23:01
              W tytule wątku :) Nie czyta pani tego co pisze? Ja nic więcej nie pisałam ponad to, że pisze pani o wizualizacji a potem o projekcie. Klienci tego nie odróżniają. Reszta to pani swobodna interpretacja :)
              • wizualizacje.wnetrz Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 18.09.10, 23:41
                Niech Pani się nie martwi :) Czytam co piszę. Jeśli klient jest zainteresowany to wszystko dokładnie wyjaśniam. Pozdrawiam
    • wizualizacje.wnetrz Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 07.10.10, 15:15
      Podnoszę :)
    • prostewnetrze Re: WIZUALIZACJE WNĘTRZ - 200 ZŁ - POMIESZCZENIE 03.01.15, 19:26
      Jak w późniejszym czasie przyjdzie Ci pracować za 200 złotych za miesiąc, to będziesz płakać, że nie masz za co dzieci wyżywić.... chyba, że 800 złotych brutto to wystarczająca pensja dla Ciebie, jeżeli robisz projekt jednego pomieszczenia w tydzień... dobrze liczę? Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka