Dodaj do ulubionych

łóżko kute

29.09.10, 13:51
Witam,

Jestem tu nowa ale licze na pomoc.

Wymarzyłam sobie takie łóżko :

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2445339
niestety nie wiem jeszcze jak zdjęcia się pokazuje :/

Więc tak: łóżko takie jak Wam pokazałam tylko w nogach będzie miec niższe bo chciałam jeszcze siąść na nim z tej strony. w łóżku będą dwie szuflady na pościel wykończone drewnem. 2 stoliki nocne w tym stylu tzn drewno i metal. nad łóżkiem zaproponował gościu taki żyrandol na ścianę zapalany pół na pół - na rysnku wygląda fajnie. Karnisz do tego. Toaletka lub lustro (i tu tez prosze o rade co bardziej się nadaje). No i szafa. Kawał szafy bo na 3,80 na całą ścianę. będzie składać się z 3 modułów - po lewej szuflady a wyżej półki - ten moduł 1 mx40cmx 2m, później szafa 2mx2mx60cm i znów ten pierwszy modół. Wszędzie ozdoby jak na łóżku żeby motyw zachować no i fronty z drewna.

Doradźcie jakie kolory obrac. Zawsze marzyłam o sypialni bordo ale wydaje mi się że te meble będą "ciężkie" to jak jeszcze zrobie ściany na bordo to przytłoczy jeszcze bardziej ten pokój. a co myślicie np o jednej ścianie bordo tylko albo tylko wykładzina bordo taka z długim włosiem(nie będzie paneli tylko wykładzina podłogowa) a ściany beż krem coś takiego?? no i dodatki bordo jak jaśki coś tam takiego. Co o tym myślicie?? jakoś nie umie sobie to poukładac w głowie. wtedy jakie kolor drzewa i jaki kolor tego kucia - czarny srebrny brąz ??

albo iść w coś takiego :

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2445340
Zrobić ciemne meble ale wtedy jaki kolor okuć jakoś nie jestem przekonana do innych niż czerń :/ i wtedy dać brązy, beże, kremy wszędzie??

Prosze o pomoc

będe bardzo wdzięczna za wszelkie rady !!!!

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka