menia79 14.10.10, 09:56 witam:) bardzo mnie kręci wymyślanie aranżacji w moim domku...nie wiem, jak to mi wychodzi, za wszelkie sugestie będę wdzięczna:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikaela13 Re: pokoik córeczki 15.10.10, 12:44 Przede wszystkim trzeba mieć pomysł i oczywiście znać wymiary pokoju. Wpierw radzę zrobić plan samego pomieszczenia, dla wygody w aplikacji do aranżacji wnętrz (net+, voxbox etc), potem zastanowić się jakie meble będą potrzebne i wstawić je do projektu. Wtedy pozostaje już tylko wymyślenie najlepszego rozstawienia dla wybranych mebli i oczywiście znalezienie ich odpowiedników w sklepach;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: pokoik córeczki 18.10.10, 12:51 A ja bym się zapytała ile lat ma córeczka? napewno nie radziłabym robić pokoju na typowo różowo, konikowo, cukierkowo. Jednak zainteresowania dziecka się zmieniają. Napewno poleciłabym przejrzeć ofertę mebli, sprawdzonych, dobrych jakościowo i co najważniejsze bezpiecznych. Wydaje mi się, że można spokojnie znaleźć meble które posłużą dziecku na długo i będą upiększały jego królestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoratorka-amatorka zasłonki i roletki 18.10.10, 09:19 fajne zasłonki, rolety, narzuty itd: www.dekoria.pl/offer/group/20/pokoj-dzieciecy Odpowiedz Link Zgłoś
imo-nka Re: zasłonki i roletki 18.10.10, 15:19 odnośnie linka wklejonego przez amatorkę - ja kupowałam u nich zasłony takie w żabki - jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś