asiak1234 14.04.04, 08:46 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie drzwi. Czy Waszym zdaniem drzwi wejściowe muszą mieć taki sam kolor co drzwi wewnętrzne( pokoje wc itd). Serdecznie dziekuje za odpoiwiedzi. Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kolor drzwi 14.04.04, 09:43 A chodzi ci o kupienie drzwi tego samego koloru czy pomalowanie? Bo pomalować oczywiście mozna na ten sam kolor,ale jeżli chodzi o kupienie to będzie chyba problem,ja nie widziłam takiego samego rodzaju drzwi wejsciowych (bo sa przeciez grubsze,stabilniejsze,antywłamaniowe) i tych wewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak1234 Re: kolor drzwi 14.04.04, 10:04 A chodzi ci o kupienie drzwi tego samego koloru czy pomalowanie? Bo pomalować oczywiście mozna na ten sam kolor,ale jeżli chodzi o kupienie to będzie chyba problem,ja nie widziłam takiego samego rodzaju drzwi wejsciowych (bo sa przeciez grubsze,stabilniejsze,antywłamaniowe) i tych wewnętrznych. Chodzi mi o zakup. Wiem że drzwi wewnętrzen róznią się od zewn - m.in strukturą itp. Ale kolor mozen mniej więcej dopasować. Mój mąż się upiera że drzwi zewn musza miec taki sam kolor jak wewn. (tzn zwn mają mahoń i wg niego wszytkie wewn też maja mieć mahoń). A ja znowu wolałabym mieć wewn jasne . I co Ty na to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
furys Re: kolor drzwi 14.04.04, 10:36 bzdury malzonek gada!!! u mnie sa drzwi w kolorze ciemna sosna, a drzwi wewnetrzne beda biale. moim zdaniem jedno z drugim ma niewiele wspolnego, ale to w sumie kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: kolor drzwi 14.04.04, 11:00 A ja na to,że nie ma to znaczenia. Jeżeli miałabys malować to mogłabys się zastanowić czy pomalować na ten sam kolor czy nie,ale jak kupujecie, to już to nie ma znaczenie,zazwyczaj drzwi zewn. się różnią od wewn. i nikomu to nie przeszkadza. Powiedz męzowi,że nie ma racji albo posadź Go na forum. lilka Odpowiedz Link Zgłoś
rosey Re: kolor drzwi 14.04.04, 10:33 Witaj! Moim zdaniem nie muszą. Ja np. mam miec drzwi zewn. w kolorze buku (nie mialam na to wplywu). Nie mam zamiaru w zwiazku z tym dostosowywac calego wnetrza do tego narzuconego mi koloru - drzwi wewnętrzne bede miec biale i juz nawet wybralam model :) Drzwi zewn. sa troche z innej bajki, niz wewntrzne. A poza tym jak juz ktos powiedzial, zawsze mozna je pomalowac od srodka. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś