Dodaj do ulubionych

Lublin, aranżacja wnętrz

18.03.13, 08:45
Przeprowadzam w swoim prawie 90m mieszkaniu w starej kamienicy remont. Kuchnię, łazienkę i toaletę w miarę zrobiłam tzn...meble w kuchni są gotowe, a w toalecie i łazience sa nowe płytki, kabina itp. Brakuje mi pomysłu aranżacji 3 pokojów i ew. przedpokoju. Chciałabym zlecić to komuś kto się na tym zna, potrafiłby zrobić wizualizację wnętrz.
Kasia
Obserwuj wątek
    • bombinska Re: Lublin, aranżacja wnętrz 18.03.13, 16:47
      Dzień dobry,
      Ja się chętnie tym zajmę. Jestem architektem a wnętrza to moja pasja.
      Próbkę prac prześlę ma priva. Proszę o kontakt m.b.starzak@gmail.com
    • artisiodesign Re: Lublin, aranżacja wnętrz 24.03.13, 10:37
      Chętnie podejmiemy się pomocy. Zapraszam do kontaktu : kontakt@artisio.pl
      • panna.anna39 Re: Lublin, aranżacja wnętrz 25.03.13, 11:37
        Świetnych fachowców znajdziesz tu- www.favore.pl/search/?cid=101611&q=&city=Lublin&pid=0&dist=10km&mp=0&addr=&lat=0.0&lon=0.0. Polecam!
    • petro.nella Re: Lublin, aranżacja wnętrz 29.03.13, 18:08
      Byłam ostatnio u znajomej w starej kamienicy w śródmieściu, bardzo dobrze komponują się klasyczne kolonialne meble z Indii :) ale nie podam adresu, bo mi nie płacą za to ;) ale kupiła je w Lublinie :)
    • aranzacje_wnetrz_lublin Re: Lublin, aranżacja wnętrz 11.05.14, 11:05
      www.kuchnie-vena.pl
    • lampiasty Re: Lublin, aranżacja wnętrz 25.10.14, 14:14
      Pomyśl o oświetleniu: od niego tak naprawdę zależy charakter pomieszczenia. Wszystko co potrzebne (i w świetnej jakości!) znajdziesz na:

www.topstylowe.pl
    • mrowka0408 Re: Lublin, aranżacja wnętrz 28.10.14, 06:33
      Mi się bardzo podoba profesjonalizm firmy Vena z Domixu w Lublinie. Widać doświadczenie, wiedzę, zainteresowanie klientem. Robią z gustem. Na wyposażenie mieszkania wydaliśmy niedużo pieniędzy, a mamy piękne wnętrza. Każdy podziwia. Polecam kuchnie-vena.pl/
    • aski73 Re: Lublin, aranżacja wnętrz 03.11.14, 09:44
      Pewnie sprawa już nie aktualna, ale jeśli ktoś stoi przed problemem remontu i szuka info tak jak ja, to znalazłem ciekawą stronę która fachowo informuje o wnętrzach. Wiem teraz na co zwrócić uwagę i bardziej profesjonalnie przybliżyła mnie do tematu. www.strefadom.blogspot.com Teraz urządzając mój dom mam bardziej fachowe podejście do jednak trudnego zajęcia. Ważny jest przecież efekt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka