Dodaj do ulubionych

Pomoc w aranzacji mieszkania...

29.05.13, 01:22
Moge Was poprosic o pomoc w aranzacji mieszkania (podalem w zalaczniku)

Mieszkanie kupiłem tydzien temu i mam straszny problem jak to ma wygladac.. nie moge sie zdecydowac co zrobic w pokoju dziennym z kuchnia oraz jak ma wygladac lazienka...

Z góry bardzo dziekuje za pomoc
Pozdrawiam serdecznie

RZUT MIESZKANIA >>> forum.architekci.pl/download.php?id=568
Obserwuj wątek
    • lavitadesign POMOC PROJEKTANTA WNĘTRZ 01.06.13, 17:22
      Witaj!

Przede wszystkim trzeba odpowiedź sobie na kilka ważnych pytań.
      1. Czy dobrze się Pan czuje w kolorach ciepłych czy zimnych odcieniach. Może jakieś konkretne?
      2. Kolory jasne... mieszkanie skąpane w bieli... kremach czy bardziej ciemne brązy czernie...
      A może coś innego?
      3. Jaki styl? Nowoczesny...? a może coś innego? Meble stylizowane? Vintage?
      4. Czy lubi Pan drewno, szkło, stal, płyty lakierowane?

To są pytania które są bardzo ogólne, ale naprowadzają projektanta na styl w jakim się Pan dobrze czuje. Pomysłów na aranżacje jest nieskończenie wiele, więc to Pan musi naprowadzić nas... stylistów na to co Pan lubi... w czym się Pan dobrze czuje, a my projektanci pomożemy w aranżacji... wyślemy kilka inspiracji wnętrz.

Proszę odpowiedzieć na pytania... na pewno będzie łatwiej odpowiedzieć forumowiczom na Pana pytania.

Polecamy również nasze usługi:

kontakt@lavitadesign.pl
      793-410-065

szczegóły na www.lavitadesign.pl
      • qzyn2001 Re: POMOC PROJEKTANTA WNĘTRZ 03.06.13, 23:15
        serdecznie dziękuję za szybką odpowiedź !!!

Mieszkanie dla 1 osoby, ale przyszłościowe, czyli chce mieć dwie sypialnie (bez zmian). Po prawej lazienka po lewej ubikacja dla gosci plus pralka i suszarka. Jeden pokoj sypianlnia, drugi garderoba. Myślę, żeby całkowicie wywalić tą ścianę "T" miedzy kuchnią, a salonem.... tylko nie wiem po której stronie zrobić tv.... stół jadalniany chcę żeby był jakby przyłączony do wyspy na kształt litery T.

Mieszkanie jest już zrobione, ale całkowicie nie w moim stylu... (myślę o czymś takim...
        - podłogi jasne (jesion/dąb)
        - ściany białe/szare (problem w tym ze okna są drewniane i ten szary może chyba nie pasować)

img138.imageshack.us/img138/8413/asdnr.jpg
        imageshack.us/photo/my-images/441/zdjcie4o.png
        imageshack.us/photo/my-images/853/zdjcie3v.png
        imageshack.us/photo/my-images/42/zdjcie2b.png
        imageshack.us/photo/my-images/69/zdjcie1.png
        Dorzucam obecne zdjęcia mieszkania:
        imageshack.us/photo/my-images/853/zdjcie3g.jpg
        imageshack.us/photo/my-images/607/zdjcie2hm.jpg
        imageshack.us/photo/my-images/196/zdjcie1aw.jpg
        imageshack.us/photo/my-images/545/arft.jpg
    • velluto Re: Pomoc w aranzacji mieszkania... 01.06.13, 20:57
      Ja bym przede wszystkim wywaliła te ściany dzielące jadalnię z salonem i przedpokojem, powiększając optycznie przestrzeń.
    • gabinet.wnetrz Re: Pomoc w aranzacji mieszkania... 02.06.13, 00:32
      Bardzo ciekawe mieszkanie-dające naprawdę fajne możliwości projektowe. Najważniejsze to dobrze wykorzystać metraż, tak aby pomieścić wszystko, a jednocześnie wydzielić strefy w których zachowamy nieco więcej przestrzeni. Na pewno pomoc architekta wnętrz okaże się bardzo pomocna, wówczas mieszkanie zostanie nie tylko zaaranżowane, a zaprojektowane do maximum uwzględniając indywidualne potrzeby przyszłego mieszkańca. Zapraszam do odwiedzenia strony ciekawej pracowni www.gabinetwnetrz.pl , można tam znaleźć wiele ciekawych pomysłów do dalszych inspiracji lub oddać się w ręce specjalistów, którzy doskonale poradzą sobie z takim mieszkaniem, nie tylko pod względem projektowym, ale również dalszej koordynacji zamówień, realizacji i wykonawstwem. Pozdrawiam
    • krecik_02 Re: Pomoc w aranzacji mieszkania... 02.06.13, 23:01
      Napisz do p. Kamili Orzechowskiej - biuro@kamao.pl i powinna się tym zająć na szybko i profesjonalnie. Sam polecam jej usługi, gdyż korzystaliśmy z ich usług - rewelacja ;)
    • baarchitekci Re: Pomoc w aranzacji mieszkania... 05.06.13, 11:14
      Witam, jesteśmy młodym ale doświadczonym biurem, współpracujemy ze sprawdzonymi wykonawcami. Na pewno razem stworzymy przestrzeń funkcjonalną i odpowiadającą Państwa potrzebom.
      Zapraszamy do współpracy.
      biuro@baarchitekci.pl
      501 158 981
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka