Dodaj do ulubionych

SKLEPY Z OŚWIETLENIEM

06.05.14, 16:34
Maciej doświadczenie w kupowaniu przez internet oświetlenia? polecacie jakies miejsca w sieci z światłem do domu i ogrodu?
Obserwuj wątek
    • reniabanio Re: SKLEPY Z OŚWIETLENIEM 07.05.14, 13:17
      Może skorzystasz ze sklepu www.leroymerlin.pl/oswietlenie,a953.html tam mają bardzo duży wybór.
    • yoda-jedi Re: SKLEPY Z OŚWIETLENIEM 08.05.14, 12:28
      Bardzo duży wybór oświetlenia: www.atakdesign.pl/oswietlenie
      Wyłącznie oryginalne produkty.
    • mathiasz88 Re: SKLEPY Z OŚWIETLENIEM 08.05.14, 12:43
      LightOnline to największy sklep z oświetleniem designerskim, szczególnie lampy podłogowe wydają mi się warte uwagi.
      • alabama9 Re: SKLEPY Z OŚWIETLENIEM 19.05.14, 13:23
        LIGHTONLINE.PL - stanowczo odradzam zakupy w tej firmie - w przypadku rezygnacji z zakupu towar trzeba odesłać do Francji, a na stronie internetowej tej firmy próżno szukać informacji na ten temat. Koszt wysyłki do Francji to: ok. 80 zł Pocztą Polską i nie mniej niż 170 zł firmą kurierską. Ja zwróciłam towar i czekam już prawie 2 miesiące na zwrot należności, mimo tego, że w regulaminie piszą, że pieniądze zwracają w ciągu 30 dni. Lampa CONIA, którą kupiłam za cenę 459 zł + 35 zł za przesyłkę jest tandetna i kiepskiej jakości, absolutnie niewarta swojej ceny. Jeśli nie otrzymam zwrotu w tym tygodniu zamierzam zgłosić sprawę organom ścigania.
    • fabian1986 Re: SKLEPY Z OŚWIETLENIEM 20.05.14, 21:28
      Oryginalne lampy można kupić tutaj norladesign.com/pl/sklep/
    • nostress.ka21 Re: SKLEPY Z OŚWIETLENIEM 24.05.14, 18:38
      Lafaktoria
      Ja byłam mile zaskoczona. W Warszawie mają showroom czy expo jak to nazywają i sporo lamp można obejrzeć na żywo.
      Poza tym można zamawiać wiele lamp, których nie ma na stronie, ale na przykład są w katalogach konkretnych firm :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka