czymkowski 14.05.14, 11:25 Na początek: - jak wiadomo "dobry program nie jest zły" - no i samemu można zrobić projekt, Znacie jakieś dobre programy lub spis do programów na projekt łazienki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinka80 Re: Programy do aranżacji wnętrz 15.05.14, 10:04 Hej, akurat do aranżacji wnętrz nie znam, ale znam dobry do projektowania ogrodów jakbyś chciała ;) Chętnie się dowiem o programach do projektowania wnętrz, być może sama z nich skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
domdlawroga Re: Programy do aranżacji wnętrz 24.10.14, 17:06 www.blender.com - program darmowy, świetny. polecam ci program Blender, wizki zrobione w nim możesz obejrzeć tu. domdlawroga.pl/projektowanie-wnetrz/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_gcw Re: Programy do aranżacji wnętrz 21.05.14, 11:25 Na stronie www.cassapanca.pl są projekty wykonane w 3D Studio, również łazienki. Program zaawansowany, ale dający nieograniczone możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzagg Re: Programy do aranżacji wnętrz 12.10.14, 15:22 Ja używam InteriCAD T5 i szczerze go polecam. Wykonałem już w nim sporo łazienek, które podobają się klientom. Tutaj ktoś zrobił nawet tutorial / poradnik odnośnie projektowania łazienki: www.youtube.com/watch?v=-G4KllO2u-o Odpowiedz Link Zgłoś
aski73 Re: Programy do aranżacji wnętrz 03.11.14, 21:51 Tu masz taki program: www.dobreprogramy.pl/Power-NET,Program,Windows,12085.html Nie wiem czy będzie odpowiedni, darmowe programy są bardzo ubogie. Takie programy pokażą na słabo wykonaną wizualizacje, mają ubogie biblioteki. Nie tędy chyba droga. Najpierw trzeba wiedzieć czego chcemy i jak się za to zabrać. Proponuje mała rade: strefadom.blogspot.com/2014/10/od-czego-zaczac-urzadzanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
slawekdab73 Re: Programy do aranżacji wnętrz 16.07.15, 15:53 Witam, Nie wiem czy dobrze interpretuję pytanie. Jeśli chodzi o dobry program do amatorskich projektów to po co wydawać grube tysiące na 3D studio nie mówiąc o dziesiątkach tysięcy na programy typu AutoCad. Na początek można się zaprzyjaźnić z Google Sketchup. Jest wersja testowa a licencja EDU nie kosztuje aż tak wiele chyba około 300 zł/ rok. link: sketchup.com.pl/products/index/category/1765 Sporo projektantów wnętrz korzysta z niego z powodzeniem. Pozdrawiam, Sławek Odpowiedz Link Zgłoś