Dodaj do ulubionych

PRZESTRZEGAM

10.11.14, 19:19
grafika.bazarek.pl/opis/2966540/obrazy-nowoczesne-kolorowy-tryptyk-recznie-malowane-w-technice-strukturalnej-na-podkladach-3d-40x120cm.html?from=bazarek
Przestrzegam przed zakupami we wskazanym sklepie. Sprowadzają się one do pobrania przedpłaty. Dalej - ani towaru, ani zwrotu kasy. Jeśli ktoś został oszukany podobnie jak ja, proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • nawalonych7krasnali Re: PRZESTRZEGAM 12.11.14, 19:40
      a zgszłaszałaś/eś to na policje?
      • czerepsky Re: PRZESTRZEGAM 24.11.14, 21:40
        Również zostałam oszukana, jak możemy się skontaktować??
    • oszukana_10 Re: PRZESTRZEGAM 26.11.14, 18:39
      Witam.Ja rowniez zostalam oszukana.przez podany wyzej sklep.zamowilam obraz na poczatku pazdziernika.mimo licznych prob nawiazania kontaktu.brak odp.po 1,5 miesiaca obraz dzis dotarl,w stanie krytycznym,popenkany,uszkodzona rama,brak odpowiedniego zabezpieczenia przesylki.w liscie nadawczym byl nr.tel(ktorego brak na stronie)mimo licznych prob kontaktu Pani nie odbiera albo odrzuca rozmowe.Przestrzegam! Wszystkich oszukanych prosze o kontakt!
      • jullka444 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 18:03
        strona grafikabazarek to jedno oszustwo, piękne obrazy, które nie istnieją. ja też zostałam oszukaną przez tą Panią, kupiłam obraz 22 września i nadal go nie mam a dziś jest .12 grudnia brak kontaktu ze sprzedającym. nie odpisuję na maile. najgorsze, że na stronie nie ma numeru telefonu. ta galeria nie istnieje fizycznie. w poniedziałek idę to zgłosić na policję.
        • oszukana_10 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 19:33
          Ja mam nr.tel. ale Pani nie odbiera i nie odp.na esemesy.Do mnie obraz dotarl po 1,5 miesiaca,uszkodzony,w ogole niezabezpieczony,wlozony tylko do kartonowego pudla!musialam go oddac do naprawy,w galerii,co mnie kosztowalo kolejne 100zl.Przestrzegam! Pani robi,co chce i czuje sie bezkarna!
          • jullka444 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 20:03
            ja w poniedziałek idę na policję. czy może mi Pani podać numer telefonu do tej galerii? tutaj można dopisać komentarz grafika.bazarek.pl/opis/3407578/obrazy-nowoczesne-in-love.html ja już to zrobiłam. Tutaj jest forum kolejnych oszukanych klientów.
            • jullka444 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 20:04
              forum.gazeta.pl/forum/w,70,150491906,,nowoczesneobrazy_com_przestrzegam_.html?v=2 tutaj też są wpisy oszukanych osób.
              • oszukana_10 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 20:25
                Jest ochrona danych osobowych.a nr.tel nic Pani nie da:/ ja dzwonilam,z 5 NUMEROW TEL.i Pani nie odebral ani jednego polaczenia,nie odp.na esemesy ani maile. Radze robic wszystko zgodnie z prawem(pobrac biling z banku,miec dowod wplaty) i isc na policje.
                • jullka444 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 20:45
                  kupuję od lat przez internet i takiej sytuacji jeszcze nie miałam. sklep wyglądał tak profesjonalnie, że kupiłam bez szukania jakichkolwiek forum o galerii STUCCO SYLWIA JĘDROSZKOWIAK czy sklepie grafika.bazarek.pl bo to jest to samo.
                  • oszukana_10 Re: PRZESTRZEGAM 12.12.14, 21:07
                    Ja tez nie moglam,w to uwierzyc! To moj 1 taki przypadek! Kupilam obraz za 360zl.ktory musialam wyrwac,z gardla,proszac,straszac policja.jak juz dotarl,to znowu nie moglam uwierzyc,ze ktos,kto ma taka strone,bierze taka kase jest po prostu oszustem i drwi sobie z ludzi!wysyla obraz z gipsu,w kartonie!!! tragedia!!!
                • brodzia76 Re: Przestrzegam 18.02.15, 19:43
                  Ja też zamówiłam obraz na początku grudnia i do tej pory nie dostałam ,pomimo zapewnień od tej pani,ani pieniędzy ani obrazu czy ktoś był już na policji?może zgłosimy to wspólnie?
                  • jullka444 Re: Przestrzegam 22.02.15, 16:04
                    więc ja i jeszcze inna dziewczyna złożyliśmy pismo do Rzecznika praw konsumenta. jako pozew zbiorowy. pismo wysłaliśmy na adres mailowy podany na stronie. ja obraz kupiłam we wrześniu. Na stronie internetowej nie ma telefonu kontaktowego, nie ma nazwiska właściciela (trzeba tego szukać po innych stronach) . Jest podane tylko konto i dwa rozbieżne adresy
                    ul. Czerwona 17, 70-781Szczecin, (przy danych kontaktowych)
                    ul. Brązowa 19 70-781 Szczecin (podany adres jest w regulaminie w punkcie „postanowienia końcowe” W regulaminie są podane informację, które są nie zgodne z prawem obowiązującym w Polsce i wprowadzają w błąd potencjalnych klientów.
                    „W terminie 2 dni od dostarczenia zamówionego towaru drogą wysyłkową, klient ma prawo jego zwrotu bez podania przyczyny.”
                  • martarut7 Re: Przestrzegam 18.05.15, 12:52
                    Zgłosiłam sprawę na Policji, ale póki co nic się nie dzieje, zwrotu pieniędzy ani obrazu nie ma...czy ktoś wniósł sprawę do sądu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka