Dodaj do ulubionych

Balkon aranżacja

16.05.15, 22:28
Cześć,
Napotkałem na taką aranżację małego balkonu: www.facebook.com/jagielontko1/posts/1594481120790478
Jak wam się podoba? Wykorzystanie palet plus ciekawe wykończenie poszewkami. Macie może jakieś inne przykłady na mały balkon ?
Obserwuj wątek
    • big_benka Re: Balkon aranżacja 19.05.15, 11:11
      pomysł fajny, ale wykonanie nie w moim stylu, zrobiłabym to inaczej;)
    • felinea Re: Balkon aranżacja 20.05.15, 12:38
      Kurcze, super pomysł. Moze w wolnej chwili i ja zrobie taki kącik do wypoczynku na swoim balkonie :)
    • mieszkanieodadoz Re: Balkon aranżacja 20.05.15, 21:44
      Palety coraz czesciej sa wykorzystywane jako elementy dekoracyjne. Ławy, stoły, itd. Właśnie pomalowane na biało świetnie komponuja sie w nowoczesnych wnetrzach. To połączenie z kolorowymi poduszkami robi ekstra wrazenie. Co do innych pomysłów to duzo surowego drewna, zieleni i klimatyczne swieczniki :)
      • aar_on Re: Balkon aranżacja 21.05.15, 01:16
        Palety owszem sa fajne, ale powoli robi się ich za dużo i zaczynają nudzić. No ale uważam, że jest to dobry sposób na nowe tanie meble :)
    • korpkos09 Re: Balkon aranżacja 23.05.15, 21:52
      Bardzo podobają mi się takie rozwiązania, aranżacja na plus;)
    • violetta31m Re: Balkon aranżacja 27.05.15, 12:39
      super ta aranżacja- ciekawy pomysł:)
    • slawekdab73 Re: Balkon aranżacja 16.07.15, 15:34
      Witam,
      Fajne to zdjęcie. Palety jak się je odpowiednio oszlifuje i pomaluje powinny długo wytrzymać.
      Brakuje mi na tych mebelkach materacy na siedziskach. Same poduszki to za mało żeby wygodnie siedzieć. Tym bardziej, że nie wyglądają za bogato jeśli chodzi o wypełnienie.
      Pomysł godny uwagi. No i recykling :) jest teraz trendy.
      Pozdrawiam.
    • ekspert_pracownia.inside Re: Balkon aranżacja 16.07.15, 15:39
      Ciekawa aranżacja. Jesteśmy na tak dla wszystkich niestandardowych pomysłów, gdzie widać inwencję Klienta. :)
    • olaszym86 Re: Balkon aranżacja 23.07.15, 21:10
      Super pomysł! I jak przytulnie i nowocześnie :) Jestem na tak! Na takim balkonie chętnie spędziłabym czas :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka