Dodaj do ulubionych

meble do kuchni

08.12.15, 10:36
Witam.proszę o pomoc w jakim kolorze wybrać meble do kuchni półotwartej na salon.W salonie mam meble w kolorze wiśnia primavera tj.komoda,witryna lustro,stół z krzesłami i szałka RTV.Jest to wiśnia patynowana primavera.Dziękuję za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • ekspert_pracownia.inside Re: meble do kuchni 08.12.15, 15:20
      Nie powielałabym tego koloru mebli z salonu. Jeśli chcesz bardziej nowoczesne wnętrze to będą pasowały szarości, także biele/drewno bielone. Jeśli bardziej klasycznie to chłodne beże.
    • kosmotynka Re: meble do kuchni 09.12.15, 14:09
      Ja mam białe fronty górnych szafek, a dolne są ciemno-brązowe. Uważam, że u Ciebie też mogłoby się to sprawdzić.
    • dancia152 Re: meble do kuchni 10.12.15, 21:42
      Witam.jaki kolor ścian będzie najlepszy do mebli Natalia wiśnia primavera w salonie?a jaki w kuchni półotwartej salon o takimo kolorze mebli wiśnia koreańska.
    • mietekmor Re: meble do kuchni 13.12.15, 20:12
      Witam serdecznie. Moim skromnym zdaniem to polecił bym ci meble w kolorze białym. Ten kolor pasuje do wszystkich kolorów jakich byśmy nie wybrali. A jeszcze jakby to miały byś meble z połyskiem to już w ogóle polecam tylko biel. Jestem posiadaczem takich mebli i powiem szczerze że jestem zadowolony. Również mam ciemne meble w salonie a salon otwarty na kuchnię i wygląda to naprawdę dobrze. Kolory ścian również mam w jasnych barwach krem z lekkim cappuccino. Mam nadzieję że choć troszkę doradziłem:) Pozdrawiam
    • ole-k01 Re: meble do kuchni 13.12.15, 23:14
      też mamy białe, dobrze to wygląda
    • r.emik Re: meble do kuchni 15.01.16, 14:56
      Myślę, że dobrze będzie wyglądać biały, szary, albo jasne drewno (np. dąb bielony).
    • karolkaer Re: meble do kuchni 19.01.16, 20:37
      Możesz zrobić białe lub szare szafki i dodać niewielki element tego koloru z salonu żeby to ze sobą współgrało. Ale na pewno nie robić całej kuchni w takim samym kolorze jak salon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka