bombastic12 Re: KUPIĘ --- SPRZEDAM 05.12.05, 15:50 Witam, Mam do sprzedania komplet mebli lazienkowych z IKEA w kolorze ciemnego brązu, seria STENSKÄR.W komplecie umywalka IKEA.Meble kupiłam 3 tygodnie temu, ale niestety nie pasują mi do łazienki, a na zwrot jest już za późno. Meble można zobaczyć na stronie www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?cattype=sub&topcategoryId=15553&categoryId=15608&parentCats=15553*16264*16071&storeId=19&catalogId=10103&langId=-27 lub fotki mogę przesłać mailem. Cena kompletu z umywalką to 2400pln, sprzedam TANIEJ !!!!!!!!! Cena do uzgodnienia.!!! Meble można tez obejrzeć u mnie w domu.Zapraszam. Kontakt 601 93 12 53 pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
piani Sprzedam NOWOCZESNA LAMPE o regulowanej wys. 07.12.05, 13:48 Sprzedam nowoczesna lampe wiszaca o regulowanej wysokosci zawieszenia. Lampa wyglada -w duzym uproszczeniu- tak: I I I I I I __I________I__ I I _____I________I______ n n n n Dlugie metalowe ramie ma 58 cm dl, gornym, tez metalowym, dowolnie i plynnie reguluje sie wysokosc zawieszenia lampek (przydatne np. nad stolem). W czterech niewielkich kloszach (literka "n" na schemacie) sa halogeny. Calosc wisi na metalowych linkach (litery "I"). Lampa jest nowa, dziala (sprawdzone) i nigdy nie byla uzywana. Producentem jest znana niemiecka firma (tam ja kupilam). Niestety, okazalo sie, ze u mnie udarzalaby w okno, z wiadomymi skutkami.Dlatego musze ja sprzedac. Najchetniej osobie z Warszawy lub okolic, zeby nie ryzykowac, ze sie uszkodzi. Oczywiscie, mam oryginalne opakowanie i mozna ja wyslac. Kontakt na maila Gazety. Chetnie wysle zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: Sprzedam NOWOCZESNA LAMPE o regulowanej wys. 07.12.05, 13:55 Nie udalo sie przeslac schematu :(( lampa wyglada oczywiscie inaczej. Dwa ramiona: dolne dluzsze, gorne krotsze, polaczone metalowymi linkami. Na dolnym cztery niewielkie klosze z mlecznego szkla, rozmieszczone w rownych odstepach: dwa pod linkami, dwa niemal na koncach ramienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan kupie okazyjnie meble dzieciece 07.12.05, 18:41 odkupie, moga byc uzywane, meble do pokoju dziecinnego-szafe ubraniowa, komode, lozko dla niespelna 2 letniego dziecka (najlepiej z barierka zabezpieczajaca) ok 70x160 , moze jakies polki,lampy i inne drobiazgi najlepiej w Warszawie lub okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
aniela77 Re: kupie okazyjnie meble dzieciece 06.03.07, 13:41 mam do sprzedania komplet mebli dziecięcych vox model "hiacynt" - szafa, komoda, łóżeczko 70/140, półka. Zdjęcia na życzenie wyślę mailem.cena 1000 zł.do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
monics Re: Sprzedam NOWOCZESNA LAMPE o regulowanej wys. 22.05.06, 14:44 poproszę o zdjęcia monics@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
phuntom SPRZEDAM Ikona 31.12.05, 17:29 Sprzedam ikonki metalowe wg Andrieja Rublowa, tanio, idealna dekoracja nowoczesnego wnetrza! allegro.pl/show_item.php?item=78977021 Odpowiedz Link Zgłoś
brublox SPRZEDAM HURT: MOZAIKA MARMUROWA 35eur/m 10.01.06, 11:23 Podejme wspolprace z firma chetna rozprowadzanie mozaiki marmurowej. - Ceny od 32 do 40 EURO za metr kwadratowy, w zaleznosci od rozmiaru plytki (od 1x1cm do 5x5cm) - im wieksza tym tansza. - Klejona na podwojnej siatce 30x30cm - Przy duzych zamowieniach, cena za palete do dalszej negocjacji Zapytania o szczegoly, zdjecia i oferte cenowa, prosze kierowac na brublox@gazeta.pl Pozdrawiam, Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
zielona28 Sprzedam i wymienię.Dwa linki do fotek 14.01.06, 09:20 Witam. W trakcie porządków świątecznych naznajdywałam trochę rzeczy które nie są mi już potrzebne a może akurat komuś się przydadzą lub spodobają.Część z nich jest tylko do sprzedania ale większość wymienię za jakiś drobiazg np kosmetyk,kawę,herbatę lub inne propozycje Oprócz tych zdjęć mam jeszcze trochę różnych sprzętów elektrycznych do kuchni min kupione 21 grudnia 2005r gofrownicę i robot kuchenny(dwa lata gwarancji)-to sprzedam lub zamienię za mikser stojący(dzbanek do koktajli itp)ale też nowy.Jak ktoś będzie zainteresowany to proszę pisać na priv. A teraz jeśli mi się uda to wkleję linki,nie jestem za dobra w komputerze. voila.pl/3b0uh voila.pl/5wuff W trakcie porządków świątecznych naznajdywałam trochę rzeczy które nie są mi już potrzebne a może akurat komuś się przydadzą lub spodobają.Część z nich jest tylko do sprzedania ale większość wymienię za jakiś drobiazg np kosmetyk,kawę,herbatę lub inne propozycje Oprócz tych zdjęć mam jeszcze trochę różnych sprzętów elektrycznych do kuchni min kupione 21 grudnia 2005r gofrownicę i robot kuchenny(dwa lata gwarancji)-to sprzedam lub zamienię za mikser stojący(dzbanek do koktajli itp)ale też nowy.Jak ktoś będzie zainteresowany to proszę pisać na priv. A teraz jeśli mi się uda to wkleję linki,nie jestem za dobra w komputerze. voila.pl/3b0uh voila.pl/5wuff W trakcie porządków świątecznych naznajdywałam trochę rzeczy które nie są mi już potrzebne a może akurat komuś się przydadzą lub spodobają.Część z nich jest tylko do sprzedania ale większość wymienię za jakiś drobiazg np kosmetyk,kawę,herbatę lub inne propozycje Oprócz tych zdjęć mam jeszcze trochę różnych sprzętów elektrycznych do kuchni min kupione 21 grudnia 2005r gofrownicę i robot kuchenny(dwa lata gwarancji)-to sprzedam lub zamienię za mikser stojący(dzbanek do koktajli itp)ale też nowy.Jak ktoś będzie zainteresowany to proszę pisać na priv. A teraz jeśli mi się uda to wkleję linki,nie jestem za dobra w komputerze. voila.pl/3b0uh voila.pl/5wuff W trakcie porządków świątecznych naznajdywałam trochę rzeczy które nie są mi już potrzebne a może akurat komuś się przydadzą lub spodobają.Część z nich jest tylko do sprzedania ale większość wymienię za jakiś drobiazg np kosmetyk,kawę,herbatę lub inne propozycje Oprócz tych zdjęć mam jeszcze trochę różnych sprzętów elektrycznych do kuchni min kupione 21 grudnia 2005r gofrownicę i robot kuchenny(dwa lata gwarancji)-to sprzedam lub zamienię za mikser stojący(dzbanek do koktajli itp)ale też nowy.Jak ktoś będzie zainteresowany to proszę pisać na priv. A teraz jeśli mi się uda to wkleję linki,nie jestem za dobra w komputerze. voila.pl/3b0uh voila.pl/5wuff Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y MEBLE....KENT....z brw....tanio 30.01.06, 14:23 warszawa, bródno-targówek mam: stolik rtv ławę komodę 2 szafki i 2 szuflady witrynę - słupek szafkę narożną witrynę /nadstawkę/ narożną biblioteczkę 3 dzrwiową / 2 drzwi pełne, 1 szklane/ 2 szafeczki i 2 szuflady stół rozkładany 120 cm do 160 cm za wszystko zapłaciłam 3 tys chcę odzyskać połowę albo pojedynczo sprzedam, ceny do uzgodnienia... ale transport własny - nie mam możliwości ani dowozu ani tragarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Sanitariaty z najwyższej półki 23.02.06, 12:39 Witam Jeśli jesteście zainteresowani zakupem sanitariatów z najwyższej półki to zapraszam na stronę www.lazienki-lux.com.pl Jeśli nie.... To zapraszam do odwiedzenia naszego sklepu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barwa1 meble z duszą 09.03.06, 15:05 Sprzedam: krzesła z przełomu XIX/XXw. i inne (8 szt.) krzesła rustykalne (4 szt.) lustra w ramach złoconych i kremowej masie "marmurkowej" komoda szafa 4-drzwiowa z giętymi środkowymi drzwiami (szer. 230cm) małe witrynki (ze skrzyni starych zegarów) metaloplastyka: lustro z konsolką (złoto -czarna przecierka), lustro w kremowej ramie barwa1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
diabelska24 Re: MEBLE....KENT....z brw....tanio 17.03.09, 23:09 Witam, czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem zainteresowana szafką rtv + stołem, proszę o podanie koloru mebli oraz ceny za wymienione dwie pozycje. Może ma pani zdjęcia ich. Pozdrawiam i czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelska24 Re: MEBLE....KENT....z brw....tanio 17.03.09, 23:14 interesuje mnie także ława, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagiell82 Re: MEBLE....KENT....z brw....tanio 17.04.09, 15:44 jestem zainteresowana kupnem 3 elementów,proszę o informcję o kolorze (interesuje mnie kasztan),pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarafiera Re: MEBLE....KENT....z brw....tanio 01.01.10, 17:38 a czy można uzyskać jakieś zdjęcia,czy posiada Pani/Pan nadstawkę na biurko? Odpowiedz Link Zgłoś
mona1976 SPRZEDAM BLAT Z FORNIRU - TANIO! 29.03.06, 12:01 MAM DO SPRZEDANIA BLAT Z FORNIRU ZEBRANO. DLOGOSC - 150CM SZEROKOSC - 50CM PROSZE O KONTAKT NA MAIL: mona1976@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
modesta.kler Kupię sofę, kanapę, narożnik lub fotele 29.03.06, 13:58 Warszawa Jestem zainteresowana kupnem starej kanapy, sofy lub narożnika. Zdjęcia i ewentualną cenę proszę przesłać na adres: modesta.kler@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olusia19 W-wa. Sprzedam książki. 03.04.06, 12:50 Chętnym wyślę na priv. m.grabska@wok.internetdsl.pl OLUSIA Odpowiedz Link Zgłoś
diabelska24 Re: W-wa. Sprzedam książki. 17.03.09, 23:23 Poproszę spis kupieksiazki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe sprzedam -KRAKÓW meblościanka mazurskie meble NOWA 04.04.06, 08:37 mam do sprzedania NOWOCZESNA MEBLOŚCIANKE FIRMY MAZURSKIE MEBLE CENA: 1000zł cena w WITKU: 1449 PLN!! MEBLOŚCIANKA JEST NOWA - została przywieziona, zmontowana i tyle. niestety źle rozmierzyłam pokój i nie zmieści się razem z sofą :( WYMIARY całkowite: S/W/G : 259/199/59 (dokładniejsze wymiary na zdjęciu img130.imageshack.us/my.php?image=wym7sq.jpg ) Kolor : dąb ciemny/wenge Meble można podzielić na 3 większe części większe zdjęcia mogę przesłać na maila. img161.imageshack.us/my.php?image=p6xt377bz.jpg img161.imageshack.us/my.php?image=m6sw.jpg img92.imageshack.us/my.php?image=me2eq.jpg img92.imageshack.us/my.php?image=m12ag.jpg img64.imageshack.us/my.php?image=img78295co.jpg img64.imageshack.us/my.php?image=img78300li.jpg pozdrawiam allegro.pl/item95187537_krakow_mebloscianka_mazurskie_meble_nowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe sprzedam 7,5m WŁOSKIEJ TAPETY WINYLOWEJ -Kraków 05.04.06, 00:04 jak w temacie. kupiłam rolkę 10m jednak wykorzystałam jeden pas 2,5m. Zostało 7,5m Tapeta jest z kolekcji www.sirpi-wallcoverings.it/ Bardzo efektowna, kolor czarny z drzewkiem jednak w zależności od światła czerń lekko mieni się w inny kolor- moim zdaniem wrzos :) zdjęcie tapety: img331.imageshack.us/my.php?image=12co.jpg to po bokach to taśma budowlana :) img145.imageshack.us/my.php?image=czarnyk6ex.jpg img115.imageshack.us/my.php?image=cz2aw.jpg jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o ofertę cenową na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: sprzedam 7,5m WŁOSKIEJ TAPETY WINYLOWEJ -Krak 23.04.06, 17:23 allegro.pl/item99284342_elegancka_tapeta_wloski_design_7_5m_70krakow.html Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: sprzedam 7,5m WŁOSKIEJ TAPETY WINYLOWEJ -Krak 13.05.06, 16:09 zostało tapety na jeden pas ok 2,6m o szerokości 70cm:) jeśli ktoś jest zaintersowany zapraszam na prive Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe sprzedam ZLEW PYRAMIS jednokomorowy NOWY Kraków 05.04.06, 00:07 JEDNOKOMOROWY ZLEW PYRAMIS ze stali nierdzewnej CENA: 110zł nieuzywany nigdy nie był montowany INTL (80x60) 1B (34X40X15) 1D F L OTH 060 0OF 3SD MNB WYKOŃCZENIE GŁADKIE!! w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt na gazetowego. Większe zdjęcia mogę przesłać na maila. ODBIÓR OSOBISTY W KRAKOWIE!! ZDJĘCIA: img408.imageshack.us/my.php?image=zlew1re.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: sprzedam ZLEW PYRAMIS jednokomorowy NOWY Kra 23.04.06, 17:23 allegro.pl/item99651839_zlewozmywak_pyramis_okazja_okazja_krakow.html Odpowiedz Link Zgłoś
grubejro Re: sprzedam ZLEW PYRAMIS jednokomorowy NOWY Kra 27.10.09, 11:08 Przy wyborze mebli dziecięcych proponuję zwrócić uwagę na meble firmy JARBETAL, są naprawdę ładne, a do tego bardzo solidne... najlepsze jest to, że oprócz standardowych wzorów i form mebli można je też bez ograniczeń modyfikować i sprezentować dziecku meble dokładnie takie jakie sobie wymarzył:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.zak233 Sprzedam UMYWALKĘ KOŁO NOVA, Warszawa 06.04.06, 13:16 nablatowa, nowiutka, nie rozpakowa. cena 200zł, kontakt: ania.zak233@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 1.maly grill elektryczny, 2.express cisnieniowy 14.04.06, 01:00 1. www.allegro.pl/item98233318_maly_grill_elektryczny_tefal_od_1_zl.html2. www.allegro.pl/item98235408_express_do_kawy_cisnieniowy_moulinex_od_1_zl.html 3. ladne lustro - waskie i wysokie ( 33 cm X 176 cm)- bez oprawy, z cienkim paskiem "fazy" ( tak sie to chyba nazywa), mocowane na 4 malych metalowych "wypustkach"- 50 zl- ODBIOR WYLACZNIE OSOBISTY - KRAKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 OKAZJA!!! STYLIZOWANY REGAŁ DĘBOWY! 23.04.06, 11:57 Sprzedam piękny stylizowany regał w kolorze dąb miodowy. Stan idealny! Więcej informacji: www.allegro.pl/item99506894_niepowtarzalny_stylizowany_regal_debowy_.html -- Psie opaski Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Krakow: 1. lustro, 2 tapeta 03.05.06, 21:15 1. lutro scienne bez ramy do przedpokoju 180x 33 cm- 50 zl 2. 3 rolki tapety winylowej w kolorze naturalnego korka - cana do uzgodnienia- zdjecia, szczegoly na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Warszawa, zestaw pokojowy Owen-firma Gawin 04.05.06, 23:14 Owen to tradycyjny zestaw pokojowy, którego podstawowe elementy to: szafa ubraniowa, stolik RTV, barek, regał, witryna. Korpus i fronty wykonano z płyty laminowanej. Kolor olcha. Zapraszam po fotki na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
pphmega SYSTEMY LINKOWE, NIEBANALNE WYPOSAŻENIE WNĘTRZ 11.05.06, 09:02 W ofercie firmy PPH MEGA najdują się ciekawe rozwiązania dla wnęrz mieszkalnych, biurowych, muzealnych, oraz dla ogrodów. Firma specjalizuje się w zastosowaniach trzech linii produktowych: SYSTEM MEGA 3000 MUSEO SYSTEM CLEMATIO Działamy w Polsce i za granicą poprzez sieć renomowanych firm specjalizujących sie w wyposażeniu wnętrz oraz aranżacji terenów zielonych. Razem gwarantujemy inwestorom wsparcie już na etapie koncepcji, poprzez projektowanie, dostawę i montaż wyposażenia. W celu bliższego zapoznania się z ofertą zapraszamy na stronę internetową www.pphmega.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gesiak Re: SYSTEMY LINKOWE, NIEBANALNE WYPOSAŻENIE WNĘTR 04.05.09, 09:26 Zapraszamy również do naszego sklepu, posiadamy szeroki asortyment systemów prezentacyjnych, takich jak systemy linkowe, systemy prętowe, systemy dystansowe. Na stronie znajdziecie również Państwo profesjonalne produkty które są doskonałym narzędziem reklamowym. Są to między innymi akcesoria typu: wobblery (kiwaki), sprężynki, uchwyty do sufitu, paski spinające, uchwyty reklamowe, przyssawki. Jak również różnego rodzaju stojaki i foldery czyli: wizytowniki, kieszenie PCV / PLEXI, stojaki pojedyncze, stojaki do powieszenia, stojaki kaskadowe, stojaki wolnostojące. W ofercie mamy również stoiska degustacyjne. Zapraszamy: akcesoriareklamowe.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata8128 Kupię stół z krzesłami-Kraków 19.05.06, 21:33 Cześć. Jestem zainteresowana kupnem stołu z krzesłami. Najlepiej w jasnym kolorze. Może być użuwany, ale przede wszystkim niedrogi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sharmlover Re: Kupię stół z krzesłami-Kraków 17.05.08, 11:08 Zapraszam na Wyprzedaż Garażową na Dzien Matki w Tomicach kolo Gory Kalwarii, która odbędzie się w najbliższą Sobotę oraz Niedziele 17-18 Maja 2008 roku, od godziny 10:00 do 17:00. Najbliższa wyprzedaż garażowa bedzie miala miejsce w Tomicach (Gmina Gora Kalwaria) przy zbiegu ulic Brzozowej i Sosnowej (mapka na email) Będzie to kolejna, dziewiata już wyprzedaż garażowa ceramicznych wyrobów dekoracyjnych, wyrobów ogrodowych oraz doniczek (wewnętrznych oraz zewnętrznych). Wszystkie wyroby wykonano własnoręcznie w siedzibie rodzinnej firmy w Chylicach. Wszystkich wyrobów będzie ponad 1200 sztuk, głownie pierwszego i drugiego gatunku, nie zabraknie również wyrobów 3-ciego gatunku w cenach od 0,50 groszy. W ofercie pojawia sie rowniez czaszki i donice kwadraty w atrakcyjnych cenach. W najblizszy weekend nie zabraknie wazonow, pater, ceramicznych koszyczkow oraz drobnych upominkow, ktore moga sprawic radosc naszym mamom. Zapraszam rowniez do obejrzenia i zakupu prac wykonanych z gliny oraz pieknych obrazow Pani S. Dobrzanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lesnyczlowiek SPRZEDAM - obrazy akrylowe - kwiaty 19.05.06, 22:30 Mam na sprzedaz obrazy akrylowe, namalowane na plotnie,z zamalowanymi brzegami... Mam kilka obrazow o tematyce - kwiaty, w cieplych kolorach. Cena wacha sie od 100 - 500zł, w zaleznosci od wymiarow.... To naprawde okazja. kontakt: lesnyczlowiek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika SPRZEDAM artykuły do dekoracji pokoju dziecka.... 25.05.06, 15:40 Witam, Zajmuję się zdobieniem przedmiotów dla dzieci: lampki, obrazki, doniczki, skrzynie na zabawki - obecnie motywem przewodnim jest Teddy Bear i jego rodzinka :) - jeśli ktoś jest zainteresowany prześlę zdjęcia moich prac - można równiez zamówić inne przedmioty - techniki: decoupage i kraketeria. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka32 Re: SPRZEDAM artykuły do dekoracji pokoju dziecka 01.06.06, 15:42 proszę o maila i zdjęcia prac na skrzynkę' pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jkrukar Re: SPRZEDAM artykuły do dekoracji pokoju dziecka 06.05.07, 15:01 Sprzedam stare meble (stoły,krzesła,lustra,toaletka,maszyna do szycia)i inne drobne mebelki. Można ładnie urządzić mieszkanie w starym stylu. Całość jest w b.dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
karin_d Re: SPRZEDAM za grosze kosz do szafki, obrotowy 01.06.06, 08:20 Kosz jest biały 1/2 o srednicy 690 mm, jest nowy i sprzedam go za połowę ceny za którą kupiłam U mnie niestety nie można go zamontować a szkoda wszelkie informacje na maila gazetowego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shellys Re: SPRZEDAM za grosze kosz do szafki, obrotowy 06.06.06, 14:20 Sprzedam stolik (ławę) zakupiony w conforamie rok temu. Opis: dół stolika wygląda jak obłupany piaskowiec na którym leży szyba. Zapłaciłam za niego 799zł a chciałabym sprzedać za 600 zł. Warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
kredka55 Regał IKEA TANIO OKAZJA 26.06.06, 12:58 W zwiazku z przeprowadzką szukam "dobrych rąk" dla mojego regału. www.happyhorses.pl/tests/pinki/regal.jpg Regał jest prosty i stoi na podłodze:) Na zdjęciu się kiwa, bo nie starczyło mi pokoju, by zrobić fotkę całości i starałam się jak mogłam :) Odbiór we Wrocławiu na Szczepinie, bedzie rozebrany do płaskich paczek. Mebel nie jest zniszczony! Cena 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jkrukar Re: SPRZEDAM za grosze kosz do szafki, obrotowy 15.08.06, 14:18 Sprzedam kilka pojedynczych mebli przedwojennych wykonanych z drewna litego: m.in. lustra,szafki pojedyncze,stół,toaletka, 2 krzesła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa SPRZEDAM-lodowkę Electrolux-Warszawa 28.06.06, 10:21 Mam do sprzedania lodowkę electroluxa biala wys.85, sze ok 55, glębokosc 60. stan b.dobry, cena do uzgodnienia. odbiór Warszawa-Bemowo. tel.0-508-828-931 Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa SPRZEDAM-kuchenkę gazową z piekarnikiem-wawa 28.06.06, 10:23 kuchenka 4-palnikowa, gazowa Amica, piekarnik na dole gaz na gorze spirala elektryczna. Cena ok.200zł, ale mozna negocjowac. 0-508-828-931 Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 W-wa sprzedam komplet wypoczynkowy i biurko 09.08.06, 20:46 Sprzedam komplet wypoczynkowy: wersalka (400 zł + dwa fotele (po 50 zł) oraz narożne biurko (100 zł) do komputera z półką (30 zł) na płyty CD, książki, itp. Meble są czyste, niezaplamione i w bardzo dobrym stanie. odpowiedzi/pytania proszę kierować mailem: tarantula01@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: W-wa sprzedam komplet wypoczynkowy i biurko IP: *.play-internet.pl 08.06.15, 23:31 sprzedam komplet wypoczynkowy Panama 2 fotele i sofa nowy nie uzywany wiecej informacji podam droga mailowa kontakt do mnir mail:guga-86@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kingaf3 Kupię STARĄ REPRODUKCJE !!! 10.08.06, 14:08 Motyw przewodni: woda, zieleń, kobiety-nimfy, łabędzie. Reprodukcja bez szkła w ramie, format powyżej 30X40 cm. Reprodukcja prawdopodobnie z lat 60 lub 70. Proszę pisać na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland [SPRZEDAM] stolik Spazio Bello RED APPLE 19.08.06, 16:33 Witam Mam do sprzedania nowiutki stolik (coffe table), o symbolu T2130-1. Wymiary L1200 D640 H400. Kupiony i złożony, nigdy nie używany. Kupiliśmy ale zmienila mi sie wizja salonu i teraz stolik nie bedzie pasował :( Naturalny fornir dębowy. Producent Spazio Bello - Red Apple. Można go zobaczyć tutaj (na samej górze po prawej): www.rimadesign.cz/zbozi_img/000425.jpg Albo tutaj: www.2-ec.com/gallery/images/32f13169eaad73b82a1ddd43d6ce527c.jpg albo: www.furniture-resources.com/scripts/prodView.asp?idproduct=129 Zdjecia na maila. Prosze pisać na adres: greenland@tlen.pl Stoli sprowadzany na zamówienie - jak wiadomo na te meble czeka sie okolo 8-12 tygodni a ten stolik jest do sprzedania OD RĘKI!!!! Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: [SPRZEDAM] stolik Spazio Bello RED APPLE 19.08.06, 16:34 zapomnialam dodać, ze jestem z Poznania :) Aktywne linki: www.rimadesign.cz/zbozi_img/000425.jpg www.2-ec.com/gallery/images/32f13169eaad73b82a1ddd43d6ce527c.jpg www.furniture-resources.com/scripts/prodView.asp?idproduct=129 Odpowiedz Link Zgłoś
neomail sprzedam eksluzywne meble biurowe Kraków 28.08.06, 15:07 tak jak w tresci tutaj sa zdjecia i opis mebli www.kogielmogiel.pl/?view=showad&adid=38321&cityid=56&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
neomail sprzedam komplet mebli mlodziezowych Kraków 28.08.06, 15:08 sprzedam komplet mebli mlodziezowych, meble tanio w bardzo dobrym stanie opis i zdjecia znajduja sie tutaj www.kogielmogiel.pl/?view=showad&adid=38320&cityid=56&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
neomail sprzedam biurko pod komputer Kraków 28.08.06, 15:10 bardzo fajne i wygodne biurko pod komputer sprzeadam opis i zdjecie znajduje sie tutaj www.kogielmogiel.pl/?view=showad&adid=38319&cityid=56&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielona15 SPRZEDAM meble do kawiarni,baru,domu.... 28.08.06, 21:00 Sa to meble drewniane,robione na zamowienie, ex-wyposazenie kawiarni,z lustrzanymi wstawkami. Do tego jest dlugi giety bar z granitowym blatem. Meble dostepne do ogladania w Warszawie. Prosze o kontakt na email-a gazetowego. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona15 ****SPRZEDAM wyposazenie kawiarni****** 28.08.06, 21:07 Jest do sprzedania - kawiarka wysokocisnieniowa ELEKTRA dwurzadowa (bardzo dobrej jakosci i stanie) lada chlodniczo-cukiernicza,mikrofala,granitowe stoly,krzesla, hokery,naczynia....itd. Zaintersowanych prosze o kontakt na emaila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś