Dodaj do ulubionych

aranżacja łazienki

25.08.16, 17:44
Witam,

mam ogromną prośbą o jakąś fajną aranżację/wizualizację łazienki w bloku.Obecnie łazienka ma 2,45 m ale chcemy ją powiększyć o kawałek pokoju obok.Łazienka ma kształt prostokąta.
Podobają mi się łazienki w szarościach z dodatkiem drewna.Zależy mi na wannie, toaleta jest oddzielna. Zastanawiam się jak ukryć pralkę?
Obserwuj wątek
    • 55555k12 Re: aranżacja łazienki 29.08.16, 09:47
      Moja łazienka również należy do biały i jest w odcieniach bieli, szarości i brązu z czarnymi dodatkami. Niestety nie mam jak wrzucić zdjęcia, ale udało nam się ukryć troche pralkę pod wielką szafką na wymiar, która sięga od samego sufitu do pralki, wszystko jest jasne, białe i wąskie, przez to pralka gubi sie w tym wszystko, a wygląda super.
    • for_fix Re: aranżacja łazienki 29.08.16, 12:38
      łazienka 2,45? strasznie mała
    • ekspert_artefekt Re: aranżacja łazienki 30.08.16, 10:32
      Witam,
      Jeśli chodzi o małe łazienki to polecam Ci armaturę Cersanitu, NANO. Jest stworzona specjalnie do małych wnętrz. Znajdziesz tam również zgrabną wannę. Często popełnianym błędem jest właśnie wciskanie kabiny, która zajmuje dużo więcej przestrzeni. Co do aranżacji w szarościach i ukrycia pralki, to prześlij proszę takie zapytanie na naszego maila, a wyślę Ci chętnie kilka przykładów.
      Pozdrawiam
      Alicja
    • alexolaalex Re: aranżacja łazienki 07.09.16, 19:33
      Obawiam się, że darmowego projektu tutaj nie dostaniesz... Jednak poradę jak najbardziej - pralkę możesz np. zabudować, żeby nie odstawała od reszty pomieszczenia.
    • filipo.re Re: aranżacja łazienki 23.09.16, 09:55
      Drewno zły pomysł do łazienki. Tylko płytki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka