martaross 24.10.04, 15:51 macie jakieś doswiadczenie z tymi meblami? Podzielcie się. Mam zamiar zmienić kuchnię i nie wiem co wybrać. Z góry wielkie dzięki, czekam na odzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojaewa Re: Forte meble kuchenne 03.11.04, 13:07 My mamy Forte już od ponad 8 lat. Doświadczenia - niezbyt dobre: fronty miejscami porozwarstwiały się (reklamacja nie została uwzględniona; odpowiedziano nam, że meble były źle użytkowane, a uszkodzenia kpowstały na skutek wilgoci; tylko czy to możliwe aby w kuchni nie było wilgoci?!). Mimo tych - jednak niewielkich uszkodzeń mebelki stoją u nas do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina_m Re: Forte meble kuchenne 03.11.04, 16:16 Ja mam od roku (formix - czyli ta tansza wersja) i jestem zadowolona. Jak na razie nic się z nimi nie dzieje i mam nadzieje, ze nie bedzie;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lu77 Re: Forte meble kuchenne 04.11.04, 12:20 Zdecydowanie ODRADZAM! Dostarczają z uszkodzeniami. Reklamowalismy. Po miesiacu zaprosili po odbior (bo dostawa w cenie mebli przewidziana byla tylko jedna - paranoja!). Po rozpakowaniu kartonów okazalo sie, ze owszem nie ma już głębokiej rysy w blacie, ale za to tym razem "wylosowaliśmy" źle wymierzone szuflady i krzywo wywiercone otwory na bolce. Skargi i zażalenia przyjmowane są na zimno. Nikt sie tam nie przejmuje wielokrotnymi reklamacjami. My z mężem omijamy już tę firme z daleka. Tobie radze to samo. PS. Jezeli chcesz zaoszczedzic pieniadze, odwiedź IKEE. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś