Dodaj do ulubionych

To se nevrati.............;-)

09.02.05, 16:52
Czy tak na 2 miesiące przed wycofaniem ze sprzedaży danego przedmiotu IKEA może umieścić przy nim czerwoną kartę jako znak dla kupującego? Nic tak bardzo nie rozczarowuje jak chwila kiedy okazuje się, że się spóźniliśmy z zakupem bo wymarzonej rzeczy nie ma już w sklepie :(
Obserwuj wątek
    • kubusc Re: To se nevrati.............;-) 09.02.05, 18:17
      w sumie to racja. ja planowałem kiedys kupno sofy LULEA w obiciu w zieloną
      kratke. po roku kiedy zaczęła sie przeprowadzka i chciałem kupić sofe, okazało
      sie że jest dostępna tylko granatowa i w pokryciu w paski.
      • leni_leni Re: To se nevrati.............;-) 09.02.05, 18:53
        Znam ten ból :) Konsekwencją był zakup szafek kuchennych przed wprowadzką do nowego mieszkania.....A jaki to przyniosło efekt to możesz przeczytać w topiku meble kuchenne a zlew :(
        • kubusc Re: To se nevrati.............;-) 09.02.05, 19:03
          ale ja na szczęcie kupilem sofe w niebieskim obiciu i to z ostatniej dostawy.
          po prostu mi sie udało że zdążyłem!! ale mimo kilku mankamentów uwielbiam ten
          sklep. mógłbym tam jeździć codziennie!!
    • eksperci.ikea Re: To se nevrati.............;-) 10.02.05, 13:00
      Staramy się na z wyprzedzeniem inf. naszych klientów o tym, iż dany art.
      będzie wycofywany ze sprzedaży. Art. takie oznaczone są metką "koniec serii",
      oznacza to, że produkt wkrótce zniknie z asortymentu. Wszelkich inf. może
      również udzielić personel, który sprawdzi w systemie status produktu.
      Czasami są sytuacje, w których metka uległa zniszczeniu, została urwana
      etc...staramy się je uzupełniać.
      Dziękuje
      Pozdrawiam
      • leni_leni Re: To se nevrati.............;-) 10.02.05, 19:01
        Koniec serii................czyli ile czasu wisi taka metka? Przedział czasowy czy do wyczerpania asortymentu?
    • kaskawu Re: To se nevrati.............;-) 18.02.05, 13:55
      ja też kupiłam komode i chciałam dokupic jeszcze jedną z tej serii ale z racji
      tego, ze kosztowała sporo bo prawie 1000 zł, więc zastanawiałm się czy warto
      wydac na komodę tyle kasy, a do tego akurat w tamtym czasie nie bardzo mogłam
      (deficyt finansowy niestety:(( Wstrzymałam sie więc z zakupem do kompletu. No i
      co? Najpierw bardzo się ucieszyłam, bo została przeceniona..potem nawet jeszcze
      troche...Niestety, na wstępie kosztowała duzo wiec i po dwóch przecenach
      jeszcze była bardzo droga. Cierpliwie więc czekałam. Na być może większą
      przecenę i przypływ gotówki;))) A mebelek stał i był coraz bardziej zniszczony,
      porysowany, pobrudzony.... W tej sytuacji kiedy cena nadal była jeszcze nie do
      zaakceptowania zrezygnowałam z zakupu. I od tej pory więcej ten model już się
      nie pokazał:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka