kubusc 09.02.05, 20:22 kiedy ikea wprowadzi w polsce jakieś karty stałego klienta albo bony za duże zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leni_leni Re: karty dla stałych klientów 09.02.05, 22:10 Dokładnie, kochani eksperci - w zeszłym roku wypełniałam ankietę i informowaliście, że może będą karty stałego klienta. Czy sprawa umarła śmiercią naturalną? Odpowiedz Link Zgłoś
leni_leni Re: karty dla stałych klientów 09.02.05, 22:20 A oto co znalazłam w FAQ : 5. Czy IKEA planuje wprowadzenie w Polsce programów lojalnościowych dla klientów? W IKEA, programy lojalnościowe występują pod nazwą IKEA Family. Są przeznaczone dla najwierniejszych, szczególnie zainteresowanych tematem wyposażenia wnętrz klientów. Programy te zostały już wprowadzone w wielu krajach, gdzie znajdują się sklepy IKEA, przede wszystkim na dojrzałych rynkach. IKEA rozważa możliwość, by program IKEA Family pojawił się w najbliższym czasie w Polsce ? byłby wówczas skierowany do największych sympatyków IKEA i jej wzornictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusc Re: karty dla stałych klientów 09.02.05, 22:24 też to znalazłem. ale tamte odpowiedzi to chyba tylko taki pic bo tam jest napisane że ikea ma powstać np. w Gliwicach a tu o tym ani widu ani słychu!! Odpowiedz Link Zgłoś