Dodaj do ulubionych

meble PYKA

10.08.05, 17:53
ma ktoś zestaw wypoczynkowy tego producenta? reklamuja się jako "najtańsze
meble skórzane w Polsce" , niestety niewiele wiem o jakości

może jacyś użytkownicy się wypowiedzą?
byłbym zobowiazany
Obserwuj wątek
    • martin54941 Re: meble PYKA 11.08.13, 11:47
      Szkoda że znalazłem to forum dopiero jak się zaczło psuć a nie przed zakupem.
      Otóż jakieś 10 miesięcy temu zakupiłem komplet kevin. Zamówienie miało być zrealizowane w 3 tygodnie...czekałem 2 miesiące. A TERAZ MOJE REKLAMACJE:
      1. W dniu dostawy towaru odesłałem ławę dębową ponieważ był cały blat porysowany( ława prosto z magazynu).
      2. Po 3 miesiącach skóra na siedzisku zaczęła się ścierać.
      3. Po kolejnych 4 miesiącach (to samo siedzisko co już było raz w reklamacji) znowu
      zaczęła się ścierać skóra i miejscami popękały szewki. Po rekramacji dowiedzieliśmy się że oprócz tego wymieniono jeszcze poduchy i sprężyny które też rzekomo były zepsute.
      4. 2 dni temu leże sobie na swojej kanapie i co widzę??? Znowu odchodzące płaty skóry...tym razem na oparciu
      Nikomu nie polecam tej firmy. Aktualnie skontaktowałem się z prawnikiem i mam zamiar załatwić to inaczej bo po dobroci z nimi nie warto.
    • 2rafal5 Re: meble PYKA 17.12.14, 08:18
      firma nie poważna, na reklamację jadą już 11 miesięcy. oszuści. nic nie robią sobie z klienta. mam zestaw adam ze skóry i już po miesiącu skóra się zaczęła ścierać. to jest porażka tej firmy te wyroby. zdecydowanie nie polecam!!!
      • 2rafal5 Re: meble PYKA 17.12.14, 08:19
        bez telewizji z nimi chyba nic się nie wskóra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka