aniah81 02.10.05, 14:02 poszukuje stron, gdzie mozna znalesc lustra.interesuje mnie duze lustro do pokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margie Re: lustra 03.10.05, 14:01 kazdy szklarz zrobi ci dowolne lustro!!! I bedzie na pweno taniej, niz w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia Re: lustra 05.10.05, 12:11 Ja bym się zastanowiła nad tym szklarzem. Zwłaszcza jeśli chodzi o W-wę. Tydzień temu sama szukałam lustra, zresztą jest tu gdzies ten watek. obdzwoniłam chyba 5 szklarzy a wkońcu kupiłam na bartyckiej 20 zł taniej niż to co proponowali mi Panowie. Pozdr, aaricia Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be Re: lustra 07.10.05, 16:05 szklarz moze niekoniecznie, ale ramiarz... idzie sie do ramiarza i wybiera sie rame pasujaca do stylu wnetrza (u dobrych ramiarzy wybor jest ogromny). ja tak zrobilam i jestem zachwycona efektem. dodatkowa korzyscia jest, ze mozna zamowic idealne do wnetrza wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona15 Re: lustra 11.10.05, 16:57 Czy oni robia tez lustra w skorzanej ramie? Czy mozesz podac namiary na tego ramiarza? chodzi mi o W-we. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś