kalarepka30 10.09.07, 13:10 czy ktoś może podać namiary na producenta wyrobów z wikliny w okolicach trójmiasta? chodzi mi o wysoki wąski otwarty regał z góry dziękuje i pozdrawiam Dorka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacjent21 Re: Wiklina - producent 11.09.07, 17:36 może zna ktoś w okolicy Warszawy lub Legionowa Odpowiedz Link Zgłoś
medianaranja Re: Wiklina - producent 13.09.07, 14:52 Producentów nie znam ale dosyć ciekawy wybór wikliny jest w Gdyni, sklep na ul.Traugutta, może też coś na Renku przy obwodnicy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
joasska_m Re: Wiklina - producent 16.09.07, 09:26 Zerknij na allegro.zamawiałam tam kosz na zabawki,ale widziałam tez duzy wybor regalow i z pewnoscia jest to producent,bo planuje i prosilam o kosztorys wykonania drzwiczek do szafki z wikliny na wymiar.nazwa sprzedawcy - PRAMOZOLAN.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaba2004 Re: Wiklina - producent 28.09.07, 23:26 Wiem o tym, że w Widlicach koło Opalenia a w żeby to lepiej umiejscowić - koło Gniewa - jest zagłębie wikliniarskie, sama tam zamawiałam kiedyś jakieś wiklinowe sprzęty, warto się przejechać do tej wsi, wyplatają za przyzwoitą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś