wbita_w_jego_cien 24.01.08, 11:33 Kochane jako kolejna kobieta zdałam wczoraj prawko za pierwszym razem ;]. Testy zero błędów i miasto oraz plac także dobrze wiec możecie mi pogratulować ;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Zdałam !! 24.01.08, 11:36 Gratuluję. Bardzo podziwiam wszystkich kierowców, serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Zdałam !! 24.01.08, 12:01 gratuluje:-), i zycze bezwypadkowej jazdy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_beauty Re: Zdałam !! 24.01.08, 12:22 :):):) Gratuluję! Wiem jak się cieszysz, bo przeżyłam to samo w dodatku 13grudnia, zdałam za 1 razem;) ale uważaj teraz na swojego instruktora...;] Odpowiedz Link Zgłoś
betti1981 Re: Zdałam !! 24.01.08, 14:01 ja również GRATULUJĘ :) i szerokiej drogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Zdałam !! 24.01.08, 15:35 ja i moja siostra też za pierwszym razem ale gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Pszekora 24.01.08, 16:47 Droga nasza ;] juz nie mam w kogo być wbita:D ani w kogoś cień, teraz chyba pasuje wybrać się zagramanice albo po kase ;D albo po strupa Wv do dojczlandow :P. Jka by w polsce nie bylo wystarczajacej ilosci zlomu ;). A tak powaznie to sie mega ciesze bo nie wierzylam w moja zdolnosci A ktos napsial zebym uwazala na mojego instruktora why?? bo nie zakumalam ;} Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Pszekora 24.01.08, 16:54 To nie ja napisałam i tez nie wiem o co kaman. Strupów ci u nas pełno po co aż dojczów chcesz odwiedzać chyba że sobie wycieczke chcesz zobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Pszekora 24.01.08, 17:05 A w ogóle to fajnie że zdałaś :) Jak nabędziesz jakiś wehikuł to musisz juz tylko mieć oczy dookoła głowy i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Zdałam !! 24.01.08, 16:53 wbita_w_jego_cien napisała: > Kochane jako kolejna kobieta zdałam wczoraj prawko za pierwszym > razem ;]. Testy zero błędów i miasto oraz plac także dobrze wiec > możecie mi pogratulować ;]]]] GRATULUJE:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Zdałam !! 24.01.08, 21:42 Dziekuj ślicznie ewry łan ;D girs :P :* Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 24.01.08, 23:51 Hmmm jak za pierwszym razem? W innym wątku piszesz, że za pierwszym oblałaś. :-> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=74824416&a=74824821 Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:03 Taaaa, Kitek zawsze na służbie. ;-) Eeee widziałaś może co Cottage Cheese napisał w wątku Ab o Twoim profilu na n-kl? ja nie zdążyłam, wycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:05 O nawet nie zauważyłam, że wycieli. Napisał, że również nas kocha i tym razem to nie jego sprawka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:11 Noooo...;))) I że funklub nam się poszerzył czy jakoś tak. ;) A swoją drogą ciekawa jestem kim jest ten AB. Sądzisz, że to osoba, która mnie rzeczywiście zna z reala bądź z forum czy zwykły prowokator? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:16 Z reala - nie sądzę. Z forum - może. Tak czy inaczej zainteresowanie Twoją osobą wychodzi bokiem z każdego jego postu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:19 No wie o mnie sporo, ale z drugiej strony ja dużo o sobie tu piszę. Jeżeli jednak rzeczywiście widział moją stronę na naszej klasie ( w co wątpię ) to oznacza,że musi znać przynajmniej moje imię...co znów oznacza,że to ktoś kogo lubię. :/ Zaraz Ci wkleję pierwszy post który znalazłam szukając go w przeglądarce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=74069659&a=74136432 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:26 Widziałam. :-) Już mi się nawet jemu odpisywać wtedy nie chciało... ;-) Generalnie wniosek jest taki - coś go dłabi. ;-) Te nasze dywagacje też z pewnością przeczyta. Podejrzewam, że codziennie wrzuca Twój nick w wyszukiwarkę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:21 Wszystko co on pisze, a przynajmniej to co mi wpadło pod rękę mógł napisać na podstawie tego co tu piszesz. :-) Niczego nowego się o Tobie z jego postów nie dowiedziałam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:28 Jedno jest pewne. Siedzi tu tyle co i my. Jestem ciekawa czy używa jeszcze jakiegoś nicka. Zabawne jest to, że być może są ludzi, którzy mają przynajmniej dwie forumowe osobowości. Jedna od głaskania, druga od wrzucania.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:35 Tak sądzisz?.. :-) Hmm a masz kogoś konkretnego na myśli? Jeśli tak to dawaj jakimś szyfrem albo GG. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:44 Nie, nie mam. Ale po stylu pisania...wcześniejszych postów sądzę, że to nie jest jakiś półgłówek. Składnia poprawna, wie co pisze. Może dojrzały wiekiem jest, nie wiem. Ale przemądrzały. Pomyślałam o Rybce zwanej Wandą. Ale to byłby szczyt szczytów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:48 Nie no chłopak [chociaż nie wiem czy chociaż tego możemy być pewne ;- )] nie wygląda na głupiego. Trochę mizoginizmem zalatuje. RzW odpada, nie ma mowy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 00:55 Fajne, podoba mi się. :-) Można mózg trochę porozciągać. Nie, Cosmo moim zdaniem również nie. ;-) Albo to jest ktoś ze stałym nickiem i to jego drugie ja do nas w te słowa przemawia, albo typowy frustrat - podczytywacz. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 01:06 Osobnik pisze również na forum gospodarka. Interesuje się giełdą. ;) Na forum...kobiety biznesmenów. Latem planował się wybrać na Majorkę i szukał towarzyszy na forum Hiszpania. ;) Nie lubi Boskiego Zawodowca...nie dziwię się. ;))) A więcej nie wiem bo miałam błąd serwera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Zdałam !! 25.01.08, 01:08 > Osobnik pisze również na forum gospodarka. > Interesuje się giełdą. ;) Na forum...kobiety biznesmenów. > Latem planował się wybrać na Majorkę i szukał towarzyszy na forum Hiszpania. ;) Nieeeee, to też odpada. To już by była przesada... :-) > Nie lubi Boskiego Zawodowca...nie dziwię się. ;))) A co z Boskim jest nie tak? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zdałam !! 25.01.08, 01:11 Ja tam nie wiem. Ale jedna z forumowiczek sprawdziła po czym musiała zmienić nick.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Kitku 25.01.08, 09:42 :) fakt za pierwszym testy oblalam, ale nie mialam mozliwscie usiasc za kierownice wiec dla mnie sie nie lcizy ;d;d czyli Ok za drugim ale za to drugi juz perfekcyjnie ;p;p nie czepiaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Zdałam !! 26.01.08, 01:18 brawo! gratuluje i zazdroszcze, bo juz chcialabym miec egzamin za soba, zrobilam kurs miesiac temu ale zapisanie sie na egzamin odwlekam w czasie, wiem jestem glupia i chociaz codziennie klne na mpk to zebrac sie w sobie nie moge Odpowiedz Link Zgłoś