Dodaj do ulubionych

Slady spermy na jego majtkach

13.01.25, 12:22
Witajcie. Pytam tu bo kolezanek mi glupio,znaja meza. Moj maz wrzucil mi swoja czarna bielizne do bialych rzeczy, przed wlaczeniem pralki zauwazylam i wyciagnelam. Moim oczom ukazaly sie czarne bokserki meza z dziwnymi wyschnietymi bialymi plamami na wysokosci pupy no i szok. Kino w glowie.... moje dzieci bawia sie w detektywow i maja caly ewipunek do zabawy. Wzielam wiec latarka UV i w ciemnym pomieszczeniu przejrzalam te bokserki, no i plamy byly calkiem widoczne pod tym swiatlem, i tylko te plamy. Czyli sperma. Jeszcze gdyby byly z przodu, ale z tylu w okolicach pupy? Nie wiem co o tym sadzic. Wysylac do laboratorium?jestesmy juz dlugo ze soba,oboje w srednim wieku, dzieci,praca... Nie zawsze dobrze sie dzialo ale to nie daje mi spokoju...
Obserwuj wątek
    • aroden rozumiemy, czego sie obawiasz 13.01.25, 14:41
      wychodzi na to , ze jakiejs innej kobiety nie bylo tu w grze, wiec czego sie obawiasz ?
      • anna.mz Re: rozumiemy, czego sie obawiasz 13.01.25, 15:00
        Drugiego faceta? Nie wiem co lepszy. Bo jakim cudem slady Po Spermie w takim miejscu? Z przodu nic🫣
        • aroden Re: rozumiemy, czego sie obawiasz 13.01.25, 15:17
          anna.mz napisał(a):
          > Drugiego faceta? Nie wiem co lepszy.

no, lepszy facet.
          dzieci z tego nie bedzie
          a malzenstwa - raczej tez nie.
          • anna.mz Re: rozumiemy, czego sie obawiasz 13.01.25, 15:23
            Dziekuje za rade
        • allegropajew Re: rozumiemy, czego sie obawiasz 05.03.25, 13:52
          Najpierw kochanka wzięła w usta, potem przelizała rowek, on załozył gacie i plama. Widać w waszym łóżku, nomen omen, POSUCHA, skoro do innej lata się pobawić.

Oczywiście najprostsze rozwiązanie, że załozył tył na przód jak typowy facet nie wchodzi w rachubę......

Gościula
    • eagle.eagle Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 18:50
      A co mówi mąż?
      • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 18:58
        Nie poruszylam tematu
        • eagle.eagle Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 20:31
          To błąd. Jak Cię to ciekawi to trzeba się zapytać i dopiero jak jego odpowiedź nie będzie się kleić to wtedy zacząć myśleć.
          • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 20:35
            Chyba na to nie ma usprawiedliwienia. Wole TU pytac
            • eagle.eagle Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 20:50
              anna.mz napisał(a):

> Chyba na to nie ma usprawiedliwienia. Wole TU pytac

Ale dlaczego on ma się usprawiedliwiać?!!!

Wolisz się domyślać niż poprostu zapytać ? Dziwna jesteś ?
              Myślisz że te majtki mogą być dowodem w sądzie ?
              • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 20:56
                Nie, ale wynik badan. Nie jestem dziwna, chyba kazda bylabym w szoku. No na pewno sie nie przyzna i jeszcze bedzie myslal ze go kontroluje. Nie bylo opcji na to zebym miala je zobaczyc, byly w pralce. W ostatnim momencie je zauwazylam i wyciagnelam. Myslalam zeby wyslac do laboratorium.
                • eagle.eagle Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 21:01
                  Znaczy jesteś pewna że to nie jego sperma ?
                  • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 21:10
                    Nie wiem, zastanawiam sie jakby sie tam dostalam, na wysokosci pupy i czy na 100 procent sperma albo kurcze chory na cos.... Nie wiem skad takie plamy,biale jakby uplawy lub sperma
                    • eagle.eagle Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 21:16
                      To się zastanawiaj, zamiast wybrać najprostsze i najlepsze rozwiązanie.
                • j-k owszem, jestes dziwna. 13.01.25, 21:17
                  anna.mz napisał(a):
                  >Nie jestem dziwna, chyba kazda bylabym w szoku. No na pew
                  > no sie nie przyzna i jeszcze bedzie myslal ze go kontroluje.

owszem jestes dziwna i durnie go kontrolujesz

co i tak nic nie da - z racji braku wystarczajacych dowodow.

ERGO:: - usiasc na d... i odpuscic temat
                  • anna.mz Re: owszem, jestes dziwna. 13.01.25, 21:21
                    Co ty bys zrobila? Za stara jestem zeby ktos robil sobie jaja,poza tym w ostatnim czasie nie jestem pewna co do jego wiernosci. Nie jestem jakims podlotkiem Ale starsza pania ktorej cos TU smierdzi. 15 lat chyba nie bylam na Forum tutaj 😉
                    • j-k Re: owszem, jestes dziwna. 13.01.25, 21:29
                      anna.mz napisał(a):

> Co ty bys zrobila? Za stara jestem zeby ktos robil sobie jaja,poza tym w ostatn
                      > im czasie nie jestem pewna co do jego wiernosci. Nie jestem jakims podlotkiem A
                      > le starsza pania ktorej cos TU smierdzi. 15 lat chyba nie bylam na Forum tutaj
                      > 😉

tym bardziej.
                      chce - to zdradzi.
                      nie chce - to nie zdradzi.

i dywagacje tu nic nie pomoga.
                      • anna.mz Re: owszem, jestes dziwna. 13.01.25, 21:39
                        Moze i masz racje
    • okruchlodu Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 22:22
      Może założył tył na przód? Nie tylko sperma świeci, pot też. Masz jakieś przypuszczenia, że mógłby mieć romans z mężczyzną?
      • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 22:24
        Tak, w tym problem. Od pewnego czasu nawet coraz bardziej,najblizszy przyjaciel z dziecinstwa gej. Ten przyjaciel dziwny jest i nawet pytalam nieraz czy cos mieli kiedys te soba. Moj maz spedza chetnie czas w takim towarzystwie.. czasem myslalam ze swiruje,teraz mysle ze moze cos w tym byc. W sumie mogl zalozyc tylko na przod
        • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 22:29
          Tylem. Mielismy z mezem ciezki okres jakis czas temu, mialam rozmowe z tym przyjacielem i on w podniesionej atmoswrrze mi wyrzucil,ze namawial meza do odejscia ode mnie... Bo cos tam. On ma meza ale cala ta historia mi sie nie spodobala. Teraz te majtki...maz kiedys z nim nawet mieszkal, Bo nie mial gdzie ponoc, bylismy juz wtedy Para i ja Tam tez bywalam Ale dopiero Po dlugim czasie dowiedzialam sie ze ten przyjaciel to gej. Brazylijska nowela
          • okruchlodu Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 22:44
            To wszystko zmienia postać rzeczy. Na Twoim miejscu ochłonęłabym i spróbowała spokojnie porozmawiać. W pierwszej kolejności jednak przemyśl sobie co dalej z tym zrobisz, jeśli mąż przyzna się do romansu lub jeśli będzie twierdził, że wymyślasz. Warto się przygotować na różne opcję, znać swoje granice, oczekiwania, konsekwencje oraz przerobić różne scenariusze. Zdrada to przede wszystkim rewolucja w związku. Może warto pomyśleć o terapeucie? Nie ważne co postanowisz, możesz potrzebować wsparcia.
            • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 13.01.25, 22:49
              Ciezko stwierdzic. Chodzimy na terapie. Wolalabym sprawdzic sprawe w swoim zakresie bo jezeli bym zapytala to wiem ze odpowiedzi nie uzyskam. Zastanawiam sie czy sa moze jakies choroby, ktore powoduja wyciek czegos tam. Bo nie wiem dokladnie co to.
              • allegropajew Re: Slady spermy na jego majtkach 05.03.25, 14:20
                To zmienia postać rzeczy. Bzykają się i tyle. Czy chcesz trójkącik MMF, czy będziesz walczyć, to zależy tylko od Ciebie. Choc przyznaję, może być to sytuacja mocno niekomfortowa....

Gościula
    • hana2 Re: Slady spermy na jego majtkach 15.01.25, 06:30
      Ja bym ci odradziła pytać jego, skoro wiesz, że i tak się nic nie dowiesz. Zadaj sobie kilka pytań. Jak ty się czujesz w tym związku. A dokładniej czy nie zauważasz niespójnych zachowań u męża, czy czyny potwierdzają słowa. Czy osoba z którą jesteś jest autentycznie zaangażowana w związek, czy może ma inne powody, aby być z tobą. Czy nachodzą cię wątpliwości co do tego co was łączy i co do tego, jak to się właściwie stało, że wylądowaliscie w tym miejscu, w tym związku.

Poobserwuj kim dla niego jesteś i jak się przy nim czujesz. Bo on powiedzieć może wszystko. I jeżeli się okaże, że w tym związku nie masz szans realizować własnych potrzeb, to się zastanów jak mógłby wyglądać plan B, skoro plan A przestał działać, albo okazał się fikcją.
      • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 15.01.25, 07:03
        Dokladnie tak, czuje od dluzszego czasu, ze nie jest tak jak powinno. Maz opowiada bajki na terapii, Ale to tylko ja wiem. Maz ma jakies dziwne tajemnice i wielu rzeczach nie chce mowic, mialam jakies podejrzenia lecz nigdy na niczym nie dorwalam go.Ja juz zaczynam zyc swoim zyciem bo on rozstawac sie nie chce i aktualnie nie wyobrazam sobie wspolnej starosci czy zyc razem bo cos tam.Kupilam test zeby sprawdzic czy to sperma w ostatecznosci do laboratorium...
    • stasi1 Re: Slady spermy na jego majtkach 16.01.25, 18:59
      A często tak wrzucał swoje rzeczy do pralki?
      • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 16.01.25, 19:48
        Zawsze chyba, nie wiem. Nie zwracalam uwagi. Sama czasem wracam do pralki, czasem do kosza, dzieci podobnie.
        • stasi1 Re: Slady spermy na jego majtkach 19.01.25, 13:38
          Ale chyba wszystkiego zawsze na raz nie pierzesz? Ktoś musi chyba nad tym panować że dzisiaj białe, jutro kolor. Przecież jak wrzucasz wszystko do pralki później trzeba wyjmować ten zbędny sort.
      • merlin14 Re: Slady spermy na jego majtkach 17.01.25, 03:21
        A może się pomylił i założył tył na przód , potem poszedł spać, coś mu się przyśniło i się spuścił, stąd sperma w okolicach dupska. Nie zakładaj najgorszego, że Twój chłop nadstawia kugla ;)
        • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 17.01.25, 06:25
          Tak wrocil z pracy,nie spi w majtkach...moze i zle zalozyl i w pracy mial mokre sny.
          • e-zybi Re: Slady spermy na jego majtkach 18.01.25, 08:31
            Dałaś czadu, szukasz dziury w całym, o co ten lament? Strach pomyśleć, co byś powiedziała gdybyś prezerwatywę w kieszeni znalazła. Załamka, rwanie włosów, klęska...😉
            • anna.mz Re: Slady spermy na jego majtkach 18.01.25, 08:58
              Wiesz co? Jest wiecej dziur wiec potem na takie rzeczy zwracam sie uwage. To nie jest tak ze mam idealny zwiazek i nagle sie czepiam i szukam dziur w calym..
              • maszkaroni Re: Slady spermy na jego majtkach 19.01.25, 16:11
                A tak na poważnie: może ma hemoroidy i sobie odbyt maścią smaruje.
    • maszkaroni Re: Slady spermy na jego majtkach 19.01.25, 16:09
      Wygląda na to że ma ptaka i jajka z tyłu ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka