klaudia_pi 26.12.09, 20:07 może ktoś mi powiedzieć jak mogę dojść do FOCUS MALL z dworca PKS? dziękuję z góry za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy01 Re: :) 26.12.09, 21:18 Przejsc na druga strone czyli na dworzec PKP, przed dworcem skrecic w lewo i isc prosto az do przejscia przez tory kolejowe, przejsc przez tory i dalej juz prosto az bedzie widac Focusa:) Odpowiedz Link Zgłoś
git-majonez Re: :) 26.12.09, 21:43 klaudia_pi napisała: > może ktoś mi powiedzieć jak mogę dojść do FOCUS MALL z dworca PKS? > dziękuję z góry za odpowiedź:) Po kiego grzyba wybierasz się do FOCUS MALL, skoro nie masz na taksówkę ani nawet na przejazd tak zwanym minibusem?! A skoro już zdecydowana jesteś dojść tam z dworca PKS, to najlepiej idź ulicą. Ale nie jezdnią! Chodnikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majkel01 Re: :) 26.12.09, 21:47 Trzeba iśc ulica Słowackiego. Najpierw z dworca trzeba dojść do przejazdu kolejowego, a później cały czas prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
git-majonez Re: :) 26.12.09, 22:37 majkel01 napisał: > Trzeba iśc ulica Słowackiego. Najpierw z dworca trzeba dojść do przejazdu > kolejowego, a później cały czas prosto. > Panie Majkelu01! A w czym różnią się Pańskie wytyczne drogowskazowe od instrukcji Pani Issy, także 01? Odpowiedz Link Zgłoś
majkel01 Re: :) 26.12.09, 23:41 Przede wszystkim tym, że ja napisałem jaka jest nazwa ulicy, którą trzeba podążać do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_pi Re: :) 27.12.09, 00:04 dzięki za odpowiedź:) a co do git-majonez to dziwny jesteś;/ chciałam się jeszcze zapytać czy jest jakiś przystanek bliższy Focusowi niż dworzec z Bełchatowa. Przepraszam za takie głupie pytania, ale nie jestem z Piotrkowa ani z Bełchatowa;/ Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: :) 27.12.09, 00:36 Pan/i git-majonez to sezonowa maskotka na tym skromnym forum... Odnośnie przystanków to można się zainteresować tymi na ul. Kostromskiej w rejonie Gimnazjum, bądź pobliskiego sklepu Avans, bądź też przystanku na ul. Słowackiego przy filii Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, lub Słowackiego - Zamenhofa. Niektóre z nich można odszukać na stronie: mzk.piotrkow.pl/ A najlepiej to pieszo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
issy01 Re: :) 27.12.09, 09:36 Linia z Belchatowa zatrzymuje sie na wybranych przystankach to raz i nie jedzie ul.Kostromska.Prosciej dostac sie z dworca przy pomocy busikow - wybieramy takie z zoltymi lub bialymi tablicami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: :) 27.12.09, 10:03 Ok, ale ja nie pisałem o linii z Bełchatowa; choć swego czasu jeździło się 22... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schab Re: :) 27.12.09, 12:14 stare dobre czasy, gdy 22 przemykało ulicami naszego miasta, potem przez gomulin, mzurki, hutę, dobrzelów do bełchatowa na szpital a później na ul. przemysłową. eeehh łezka w oku sie zakręci. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_pi Re: :) 27.12.09, 18:16 dzięki wszystkim:) A i nie mam już więcej pytań;) Odpowiedz Link Zgłoś
realnymen A szkoda.... 27.12.09, 18:31 klaudia_pi napisała: > dzięki wszystkim:) > A i nie mam już więcej pytań;) Dawno już nie widziałem na tym Forum tyle wpisów w jednym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś