Dodaj do ulubionych

Żarówki samochodowe

09.09.10, 11:54
Witam,gdzie mogę kupić w naszym regionie porządne żarówki do auta,ponieważ kupowałem już w kilku sklepach ksenony i ta chińszczyzna się szybko przepalała.
Obserwuj wątek
    • marspot Re: Żarówki samochodowe 10.09.10, 07:59
      Tak bywa gdy chce się żarówkami szpanu zadać. Kup takie, jakie są do danego auta przeznaczone i nie będziesz miał kłopotu.
      Jeżdżę lat kilkadziesiąt, zmieniłem, już sam nie pamiętam ile aut, a jeśli chodzi o żarówki to
      jednostkowe przypadki.

Musi: masz pecha:)
    • rapmaster Re: Żarówki samochodowe 10.09.10, 11:20
      Ja kupuję w Motorexie na Kasztelańskiej żarówki niemieckiej marki Trifa www.trifa.pl Jak do tej pory jestem z nich zadowolony,bardzo ładnie świecą i przede wszystkim mają długą żywotność
      • wodzirej-piotrkow Re: Żarówki samochodowe 17.09.10, 14:26
        Jesli chodzi o żarówki, bardzo polecam
        PHILIPS + 30% więcej.
        Dostępne na ul Wiślanej
        ps Na allegro są jeszcze tańsze :)
        Ale na początku kup sobie w hurtowni :)
    • sticker1 Re: Żarówki samochodowe 17.09.10, 22:14
      Żarówki samochodowe ..... hmmmm myślę, że taki towar dostaniesz w sklepie mięsnym Bieńka :P
      W sumie, po zastanowieniu, to taki temat przebija nawet wszelkie tipsy, flipsy, fryzjerów itp.
      Jeśli zakładasz temat, gdzie kupić żarówki, to aż boję się pomyśleć co zrobisz jak przyjdzie ci np. wymienić rozrząd.
      • torpeda_1 Re: Żarówki samochodowe 20.09.10, 14:13
        Wiesz,jeśli Cie nie interesuje ten temat to nie musisz tu komentować ;].Chciałem się spytać po prostu o opinie kogoś obeznanego w temacie,bo światła w aucie są dla mnie dość istotną sprawą.
    • sylwesterbb Re: Żarówki samochodowe 11.01.16, 16:45
      Zanim miałam właśny samochód wydawało mi się, ze to bez różnicy jakiej marki żarówkę ma się u siebie w samochodzie. Teraz jednak wiem, że to spora różnica. na rynku dostępnych jest wiele marek i rodzai a w tym artykule nocar.pl/blog/zarowki-samochodowe-dostepne-na-rynku/ bardzo fajnie to opisują. No i zawsze warto chyba wybrać tą troche drożą ale mamy większe prawdopodobieństwo że się nie spali
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka