best_kemot 22.12.10, 15:53 Od stycznia mam zamiar zapisać dzieciaka na treningi karate. Tylko dla zdrowia i samoobrony,nie dla zawodów Możecie Mi coś polecić w Piotrkowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k-bay Re: Kluby Karate 22.12.10, 20:39 Może Piotrkowski Klub Oyama Karate? Znajomi z FUJK zdołali z tego klubu wywalczyć trochę medali... Oczywiście są treningi i dla młodzieży, i dla dzieci do 14 r.ż. Raczej wszystkich nie wysyłają na turnieje (: Odpowiedz Link Zgłoś
best_kemot Re: Kluby Karate 23.12.10, 12:44 Nie znam tego klubu,więc nie będę się do tego odnosił.Ale kto to jest ten Oyama,to żaden autorytet,tylko facet który odszedł od Kyokushin i ogłosił się wielkim mistrzem z nowym kontem bankowym : ) , wiem bo kiedyś ćwiczyłem Kyokushin w Łodzi.Dziękuję nie mniej za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
issy01 Re: Kluby Karate 23.12.10, 14:46 A ja tam swojego dzieciaczka zamierzam wyslac na aikido:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotreek70 Re: Kluby Karate 25.12.10, 01:09 W Piotrkowie też kiedyś była mocna sekcja karate Kyokushin jeszcze przed modą na Bruce Lee wiem bo mój brat ćwiczył , był niezły, ale było też kilku bardzo mocnych zawodników teraz słyszy się coraz więcej o piotrkowskim karate więc może nie tylko z handbalu i zapasów będziemy dumni pozdrawiam piotreek70 Odpowiedz Link Zgłoś