schab 07.05.02, 09:23 Co sądzicie o tym wydarzeniu kulturalnym w mieście. Ja uważam to za fantastyczny pomysł promujący miasto w całym kraju. Kilku zapaleńców potrafi zorganizować coś naprawdę niezłego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo14 Re: INTERAKCJE 2002 IP: 195.117.14.* 07.05.02, 09:54 Uważam, że zorganizowanie tego typu imprezy w Piotrkowie to niewątpliwy sukces i zasługa pana Gajdy. Przez tego typu wydarzenia odżywa kulejąca piotrkowska kultura (czy w ogóle ona istnieje ?) Choć osobiście nie bardzo utożsamiam się z tego typu nowoczesną sztuką, biję brawa za pomysł i organizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: INTERAKCJE 2002 IP: 195.117.14.* 09.05.02, 12:21 Widziałem wczoraj w Informacjach Piotrkowskich pokazy twórców sztuki awangardowej INTERAKCJE 2002. Powien szczerze z całym szacunkiem dla sztuki. Zupełnie nie wiem o co w tym wszystkim chodzi... Ten pedałujący rowerzysta ze Słowacji zasypany ziemią, albo kobieta udająca wódkę... Nie wątpię, że to sztuka, ale ja wolałbym, żeby w Piotrkowie utworzono teatr.Tę sztukę da się strawić i z przyjemnością poszedłbym do piotrkowskiego teatru. Odpowiedz Link Zgłoś