Gość: odys IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 17:34 Absolwenci! Wpiszcie się. JA bardzo miło wspominam moją szkołę. Bardzo dobrze mnie wyedukowała i poradzę sobie w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tpudel Re: LICEUM SPOŁeczne 30.08.02, 22:20 Ja tez nie mam nic wiekszego do zarzucenia tej szkolce. Tafilem po niej na wymarzone studia ( UW-inf), chociaz byl jeden incydent na maturze ustnej, na ktorym kiepsko wyszedlem, ale to juz przeszlosci i na szczescie nie zawarzylo to na niczym. Pozdrawiam Pudel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles. Re: LICEUM SPOŁeczne IP: 2.4.STABLE* / *.core.net.pl 31.08.02, 21:02 No zawaŻyło chyba jedynie na Twojej ortografii panie kolego ;> Pozdrowienia dla Pani Jasitczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mici Re: LICEUM SPOŁeczne IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 13:16 Ja także miło wspominam, pozdrowienia dla mojej byłej wychowawczyni pani Doroty Sawickiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: LICEUM SPOŁeczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 12:32 Witam... kolego Pudelewicz tak byles pochloniety nauka, zawaZylo to na kolegi ortografii... Pozdrawiam mefa i pudla i czaje i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Re: LICEUM SPOŁeczne IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 23:47 Gość portalu: odys napisał(a): > Absolwenci! Wpiszcie się. JA bardzo miło wspominam moją szkołę. Bardzo dobrze > mnie wyedukowała i poradzę sobie w życiu. Ja sie podpisuje pod tym poniewczasie...trafilam tu calkiem przypadkowo (tak to jest,jak sie nie ma stalego lacza w domu;( CO do liceum,to jestem z "pierwszego rzutu" (etap: "kroliki doswiadczalne") i uwazam,ze naprawde poziom byl super (jak to na poczatku:). Patrzac z perspektywy czasu (skonczylam studia 2 lata temu, od 3 lat pracuje), na pewno w "rankingu" nauczycieli najwyzej stawiam tych od jezykow: p. Malinska (ang) oraz starsza p. Siewiera (uh, to dopiero byla "kosa":).Nie wiem,jak bylo potem z jezykami,ale wiem jedno: podczas pobytow w Miemczech pytano mnie zawsze, skad tak dobrze znam niemiecki i bardzo sie dziwiono, ze nauczlam sie go w szkole. a u p. Siewiery praktycznie nie dalo sie nie uczyc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekd LICEUM SPOŁeczne IP: *.cable.ubr02.mort.blueyonder.co.uk 12.04.03, 13:35 Pozdrawiam z Londynu rocznik '78 A !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Re: LICEUM SPOŁeczne IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 21:10 Gość portalu: piotrekd napisał(a): > Pozdrawiam z Londynu rocznik '78 A !!!!!!!!!!!!!!! > > > to az tak daleko siegaja "macki" absolwentow "spoleczniaka"?;))) Pozdrowienia z Warszawy (ale oryginalne, co?) od rocznika 77 (chyba nie powinnam sie przyznawac ;) Odpowiedz Link Zgłoś