pawwoj69 14.02.05, 16:12 Co wy na to czemu to nie u nas motoryzacja.interia.pl/news?inf=592393 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kregi Re: Z innej beczki 14.02.05, 20:54 mnie złapali w tamtym roku za wiaduktem kolejowym na trasie w-z na 40km/h miałem 61km/h Pań policjant powiedział "no ledwo się Pan załapał" :-((. Mój pierwszy mandacik od 10 lat ;-)). pzdr może ktoś jeszcze sie pochwali. Odpowiedz Link Zgłoś
pawwoj69 Re: Z innej beczki 15.02.05, 01:17 Z tym chwaleniem to bym się powstrzymał bo to może doprowadzić do bicia głupich rekordów a to może stać się nie bezpieczne dla innych uczestników ruchu. PS. Mój rekord w Niemczech na autostradzie fiatem 126p po zatankowaniu złym paliwem to UWAGA mus jazdy poboczem bo nawet 50 nie mogłem osiągnąć i tamowałem ruch , a autostrady w Niemczech słyną z tego że można rwać do woli , jak ja wtedy żałowałem iż nie wziąłem żagla od deski na dach może wtedy i zapłacił bym mandat a tak co ……. I jeszcze przeżycia na stacjach benzynowych jak to musiałem mojego pięknego bolida zgasić przed tankowaniem a potem go odpalać z kija bo linka od rozrusznika się zerwała a w wtajemniczeni wiedzą o czym mówię i wzbudzałem tym sensacje wśród niemieckich kierowców. Dla takich chwil warto żyć. Życzę wszystkim kierowcom mniej ułańskiej fantazji ,dobrych dróg wyrozumiałych policjantów i szczęśliwych powrotów do domu. Odpowiedz Link Zgłoś