maddox84 11.05.05, 23:05 Czy ktos gra w wyzej wymieniona gre ?? Moze by wymienic doswiadczenia :) tak miedzy nami Piotrkowianami ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoteb Re: OGAME.PL 11.05.05, 23:41 Nie znałem tej gry, obejrzałem i chyba mi się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Dzwony na alarm! 12.05.05, 12:22 maddox84 napisał: > Czy ktos gra w wyzej wymieniona gre ?? Moze by wymienic doswiadczenia :) tak > miedzy nami Piotrkowianami ;) Wyprowadź, człowieku, rower z piwnicy, przetrzyj ramę i siodełko wilgotną ściereczką, podpompuj koła i ruszaj nad zalew i z powrotem. Bo do reszty ogłupiejesz, jeden z drugim, przed tym monitorem. A resztka szarych komórek obumrze przy tych ogłupiająco infantylnych grach i świdrującym mózg szumie komputerowych wentylatorków. Za oknem naprawdę toczy się życie. Zgaś komputer i daj się porwać rzeczywistości. Nie wirtualnej. Czego życzy ci i tobie podobnym kobieta doświadczona kapkę bardziej od was wszystkich tutaj razem wziętych. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
duch_prawdy Re: Dzwony na alarm! 12.05.05, 12:52 Zjawiskowa..moze sama skorzystasz ze swojej powyższej rady zamiast wściekle odpisywać w prawie wszystkich wątkach ? Krytycznym trzeba być.. a i owszem, ale także w stosunku do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Zuchu_prawdy! 12.05.05, 13:05 duch_prawdy napisał: > Zjawiskowa..moze sama skorzystasz ze swojej powyższej rady zamiast wściekle > odpisywać w prawie wszystkich wątkach ? > > Krytycznym trzeba być.. a i owszem, ale także w stosunku do siebie :) Zuchu_prawdy! Jakbyś zgadł, właśnie wsiadam na rowerek. A Ty, jesteś wolnym człowiekiem, więc widząc obrzydliwy nick ZJAWISKOWA, nie otwieraj postu. A jak już Cię ciekawość zżera, co tam ta stara znowu naszrajbowała, i nie możesz się powstrzymac przed przeczytaniem jej wypocin, to później nie kwękaj i nie stękaj. Uśmiechnij, jutro będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
duch_prawdy Re: Zuchu_prawdy! 12.05.05, 13:35 zjawiskowa napisała: A Ty, jesteś wolnym > człowiekiem, więc widząc obrzydliwy nick ZJAWISKOWA, nie otwieraj postu. A jak > już Cię ciekawość zżera, co tam ta stara znowu naszrajbowała, i nie możesz się > powstrzymac przed przeczytaniem jej wypocin, to później nie kwękaj i nie > stękaj. Uśmiechnij, jutro będzie lepiej! Zjawiskowa Nie przeceniaj się nikt tu z wypiekiem na policzkach i drzeniem rak nie oczekuje na Twoje kolejne wypowiedzi:) Jakbyś jeszcze nie wiedziała to informuję Cię, że na tym forum jest taki przycisk POKAŻ TERŚĆ WSZYSTKICH. Większość uzytkowników tego forum z niego korzysta. Owiera się cały temat łacznie z Twoimi postami. Niestety to nie czat i nie można zastosować opcji "ignoruj". A szkoda... Co do kwękania.. Tobie nikt nie dorówna więc nawet nie próbuje... Wypociny.. widzę, ze samokrytyka zaczyna działać. Bardzo się cieszę. Usmiecham się bo juz dziś jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa O Zuchu_prawdy i Polan wadzie narodowej 12.05.05, 13:46 duch_prawdy napisał: > zjawiskowa napisała: > > A Ty, jesteś wolnym > > człowiekiem, więc widząc obrzydliwy nick ZJAWISKOWA, nie otwieraj postu. > A > jak > > już Cię ciekawość zżera, co tam ta stara znowu naszrajbowała, i nie możes > z > się > > powstrzymac przed przeczytaniem jej wypocin, to później nie kwękaj i nie > > stękaj. Uśmiechnij, jutro będzie lepiej! > > Zjawiskowa > > Nie przeceniaj się nikt tu z wypiekiem na policzkach i drzeniem rak nie > oczekuje na Twoje kolejne wypowiedzi:) Jakbyś jeszcze nie wiedziała to > informuję Cię, że na tym forum jest taki przycisk POKAŻ TERŚĆ WSZYSTKICH. > > Większość uzytkowników tego forum z niego korzysta. Owiera się cały temat > łacznie z Twoimi postami. Niestety to nie czat i nie można zastosować > opcji "ignoruj". A szkoda... > Co do kwękania.. Tobie nikt nie dorówna więc nawet nie próbuje... > > Wypociny.. widzę, ze samokrytyka zaczyna działać. Bardzo się cieszę. Usmiecham > się bo juz dziś jest lepiej. Zuchu_prawdy! Prawdziwy zuch z Ciebie! I o ten Twój właśnie uśmiech mi chodziło! Dziekuję. W ogóle mało się w tej naszej Nadwiślańskiej Ojczyźnie ludzie uśmiechają do siebie! Jeden powód znam na pewno: szokujące braki w uzębieniu narodowym Polan. Miłej reszty dnia, nie tylko dla Twego ducha, ale i ciała, bo myślę, że nie z samej jeno materii prawdy duchowej jesteś zbudowany. P.S. A do letury obrzydłych postów naprawdę się nie przymuszaj. Nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_prawdy Re: O Zuchu_prawdy i Polan wadzie narodowej 12.05.05, 14:08 zjawiskowa napisała : P.S. A do letury obrzydłych postów naprawdę się nie przymuszaj. Nic na siłę. Przyznam szczerze : nie zagłębiam się. Chyba mi to wybaczysz (?), ale bywają tu ciekawsze lektury :)))))) Róznież zyczę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
hoteb Re: O Zuchu_prawdy i Polan wadzie narodowej 12.05.05, 19:43 Mam wrażenie, że ktoś tu odbiegł lekko od tematu wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Dzwony na alarm! 12.05.05, 19:46 > Wyprowadź, człowieku, rower z piwnicy, przetrzyj ramę i siodełko wilgotną > ściereczką, podpompuj koła i ruszaj nad zalew i z powrotem. Bo do reszty > ogłupiejesz, jeden z drugim, przed tym monitorem. A resztka szarych komórek > obumrze przy tych ogłupiająco infantylnych grach i świdrującym mózg szumie > komputerowych wentylatorków. Za oknem naprawdę toczy się życie. Zgaś komputer i > > daj się porwać rzeczywistości. Nie wirtualnej. Czego życzy ci i tobie podobnym > kobieta doświadczona kapkę bardziej od was wszystkich tutaj razem wziętych. Ame > n Jesli mi tez ma tak na starosc odbic to ja dziekuje :) A nad zalew to by mi zeszlo tak okolo tygodnia jesli nie dluzej bo mam jakies 230 kilometrow :) Jak to dobrze ze sa na swiecie ludzie ktorzy ciagle sie usmiechaja i nie krytykuja wszystkiego co zobacza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: OGAME.PL 12.09.05, 23:20 hehe, ja gram od czasu do czasu ;-) uzbieralo mi sie ze 300OW na 16uni Odpowiedz Link Zgłoś