11.05.05, 23:05
Czy ktos gra w wyzej wymieniona gre ?? Moze by wymienic doswiadczenia :) tak
miedzy nami Piotrkowianami ;)
Obserwuj wątek
    • hoteb Re: OGAME.PL 11.05.05, 23:41
      Nie znałem tej gry, obejrzałem i chyba mi się spodoba
    • zjawiskowa Dzwony na alarm! 12.05.05, 12:22
      maddox84 napisał:

> Czy ktos gra w wyzej wymieniona gre ?? Moze by wymienic doswiadczenia :) tak
      > miedzy nami Piotrkowianami ;)

Wyprowadź, człowieku, rower z piwnicy, przetrzyj ramę i siodełko wilgotną
      ściereczką, podpompuj koła i ruszaj nad zalew i z powrotem. Bo do reszty
      ogłupiejesz, jeden z drugim, przed tym monitorem. A resztka szarych komórek
      obumrze przy tych ogłupiająco infantylnych grach i świdrującym mózg szumie
      komputerowych wentylatorków. Za oknem naprawdę toczy się życie. Zgaś komputer i
      daj się porwać rzeczywistości. Nie wirtualnej. Czego życzy ci i tobie podobnym
      kobieta doświadczona kapkę bardziej od was wszystkich tutaj razem wziętych. Amen
      • duch_prawdy Re: Dzwony na alarm! 12.05.05, 12:52
        Zjawiskowa..moze sama skorzystasz ze swojej powyższej rady zamiast wściekle
        odpisywać w prawie wszystkich wątkach ?

Krytycznym trzeba być.. a i owszem, ale także w stosunku do siebie :)
        • zjawiskowa Zuchu_prawdy! 12.05.05, 13:05
          duch_prawdy napisał:

> Zjawiskowa..moze sama skorzystasz ze swojej powyższej rady zamiast wściekle
          > odpisywać w prawie wszystkich wątkach ?
          >
          > Krytycznym trzeba być.. a i owszem, ale także w stosunku do siebie :)

Zuchu_prawdy! Jakbyś zgadł, właśnie wsiadam na rowerek. A Ty, jesteś wolnym
          człowiekiem, więc widząc obrzydliwy nick ZJAWISKOWA, nie otwieraj postu. A jak
          już Cię ciekawość zżera, co tam ta stara znowu naszrajbowała, i nie możesz się
          powstrzymac przed przeczytaniem jej wypocin, to później nie kwękaj i nie
          stękaj. Uśmiechnij, jutro będzie lepiej!
          • duch_prawdy Re: Zuchu_prawdy! 12.05.05, 13:35
            zjawiskowa napisała:

A Ty, jesteś wolnym
            > człowiekiem, więc widząc obrzydliwy nick ZJAWISKOWA, nie otwieraj postu. A
            jak
            > już Cię ciekawość zżera, co tam ta stara znowu naszrajbowała, i nie możesz
            się
            > powstrzymac przed przeczytaniem jej wypocin, to później nie kwękaj i nie
            > stękaj. Uśmiechnij, jutro będzie lepiej!

Zjawiskowa

Nie przeceniaj się nikt tu z wypiekiem na policzkach i drzeniem rak nie
            oczekuje na Twoje kolejne wypowiedzi:) Jakbyś jeszcze nie wiedziała to
            informuję Cię, że na tym forum jest taki przycisk POKAŻ TERŚĆ WSZYSTKICH.

Większość uzytkowników tego forum z niego korzysta. Owiera się cały temat
            łacznie z Twoimi postami. Niestety to nie czat i nie można zastosować
            opcji "ignoruj". A szkoda...
            Co do kwękania.. Tobie nikt nie dorówna więc nawet nie próbuje...

Wypociny.. widzę, ze samokrytyka zaczyna działać. Bardzo się cieszę. Usmiecham
            się bo juz dziś jest lepiej.
            • zjawiskowa O Zuchu_prawdy i Polan wadzie narodowej 12.05.05, 13:46
              duch_prawdy napisał:

> zjawiskowa napisała:
              >
              > A Ty, jesteś wolnym
              > > człowiekiem, więc widząc obrzydliwy nick ZJAWISKOWA, nie otwieraj postu.
              > A
              > jak
              > > już Cię ciekawość zżera, co tam ta stara znowu naszrajbowała, i nie możes
              > z
              > się
              > > powstrzymac przed przeczytaniem jej wypocin, to później nie kwękaj i nie
              > > stękaj. Uśmiechnij, jutro będzie lepiej!
              >
              > Zjawiskowa
              >
              > Nie przeceniaj się nikt tu z wypiekiem na policzkach i drzeniem rak nie
              > oczekuje na Twoje kolejne wypowiedzi:) Jakbyś jeszcze nie wiedziała to
              > informuję Cię, że na tym forum jest taki przycisk POKAŻ TERŚĆ WSZYSTKICH.
              >
              > Większość uzytkowników tego forum z niego korzysta. Owiera się cały temat
              > łacznie z Twoimi postami. Niestety to nie czat i nie można zastosować
              > opcji "ignoruj". A szkoda...
              > Co do kwękania.. Tobie nikt nie dorówna więc nawet nie próbuje...
              >
              > Wypociny.. widzę, ze samokrytyka zaczyna działać. Bardzo się cieszę.
              Usmiecham
              > się bo juz dziś jest lepiej.

Zuchu_prawdy! Prawdziwy zuch z Ciebie! I o ten Twój właśnie uśmiech mi
              chodziło! Dziekuję. W ogóle mało się w tej naszej Nadwiślańskiej Ojczyźnie
              ludzie uśmiechają do siebie! Jeden powód znam na pewno: szokujące braki w
              uzębieniu narodowym Polan. Miłej reszty dnia, nie tylko dla Twego ducha, ale i
              ciała, bo myślę, że nie z samej jeno materii prawdy duchowej jesteś zbudowany.
              P.S. A do letury obrzydłych postów naprawdę się nie przymuszaj. Nic na siłę.
              • duch_prawdy Re: O Zuchu_prawdy i Polan wadzie narodowej 12.05.05, 14:08
                zjawiskowa napisała :
                P.S. A do letury obrzydłych postów naprawdę się nie przymuszaj. Nic na siłę.

Przyznam szczerze : nie zagłębiam się. Chyba mi to wybaczysz (?), ale bywają tu
                ciekawsze lektury :))))))

Róznież zyczę miłego dnia
                • hoteb Re: O Zuchu_prawdy i Polan wadzie narodowej 12.05.05, 19:43
                  Mam wrażenie, że ktoś tu odbiegł lekko od tematu wątku.
      • maddox84 Re: Dzwony na alarm! 12.05.05, 19:46
        > Wyprowadź, człowieku, rower z piwnicy, przetrzyj ramę i siodełko wilgotną
        > ściereczką, podpompuj koła i ruszaj nad zalew i z powrotem. Bo do reszty
        > ogłupiejesz, jeden z drugim, przed tym monitorem. A resztka szarych komórek
        > obumrze przy tych ogłupiająco infantylnych grach i świdrującym mózg szumie
        > komputerowych wentylatorków. Za oknem naprawdę toczy się życie. Zgaś komputer
        i
        >
        > daj się porwać rzeczywistości. Nie wirtualnej. Czego życzy ci i tobie
        podobnym
        > kobieta doświadczona kapkę bardziej od was wszystkich tutaj razem wziętych.
        Ame
        > n

Jesli mi tez ma tak na starosc odbic to ja dziekuje :) A nad zalew to by mi
        zeszlo tak okolo tygodnia jesli nie dluzej bo mam jakies 230 kilometrow :) Jak
        to dobrze ze sa na swiecie ludzie ktorzy ciagle sie usmiechaja i nie krytykuja
        wszystkiego co zobacza ;)
    • menelpiotrkowski Re: OGAME.PL 11.09.05, 00:03
      ee
    • karlov Re: OGAME.PL 12.09.05, 23:20
      hehe, ja gram od czasu do czasu ;-)
      uzbieralo mi sie ze 300OW na 16uni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka