maddox84 Re: PIOTRKOWSKA TV 02.06.06, 18:37 Nastepnym razem raczej nie uzywaj wielkich liter w temacie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sprzontaczka Rada pożyteczna wielce 06.06.06, 16:37 Wrzuć tutaj Seba swe cv, list motywacyjny, zobaczy się, co można zrobić. Przedstaw jakieś swoje teksty, czy też może interesuje cię nie dziennikarska strona tej roboty, lecz kuchnia techniczna telewizji. Ponieważ nie sądzę, żebyś przedstawił jakiekolwiek kwalifikacje i osiągnięcia, to na początek radzę zacząć od ... początku: weź pudełko po butach, wytnij w nim prostokąt (niby ekran), zaklej ten otwór pergaminem, z tyłu postaw świeczkę albo jeśli masz, podświetlaj sobie "ekran" latarką i zacznij od spektaklu cieni w swym domowym telewizorze. Sorry, ale musisz wiedzieć, że początki zawsze są trudne. Za jakiś rok-dwa odezwij się znowu na tym forum, co tam u ciebie. Na ra. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: Rada pożyteczna wielce 06.06.06, 18:15 ty na początku uczyłaś się latać na miotle. Odpowiedz Link Zgłoś
tomatenpaste Re: PIOTRKOWSKA TV 02.06.06, 20:00 seba9950 napisał: > Co o niej sądzicie??? A ty się stuknij w głowę, skoro nie zadasz sobie trudu, żeby spojrzeć trochę wstecz na główne wątki tego forum. Na temat piotrkowskiej telewizji na tym forum powiedziano już wszystko i nie sądzę, żebyś wzbudziła dyskusję na nowo. Przynajmniej do czasu, aż dojdzie do przełomu - czyli najlepiej, likwidacji tego pokracznego tworu. Załóż jakiś sensowny wątek na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
seba9950 Re: PIOTRKOWSKA TV 05.06.06, 09:38 Widziaełem wcześniejsze opinie odnośnie tv Piotrków - dotyczyły one tylko jej dyrektora a nie tv jak mediów. I nie unoś się tak. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj - ja czekam na konkretne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brutto1 Re: PIOTRKOWSKA TV 05.06.06, 10:49 No co mam ci napisać? Żen po prostu. Ludzie nia mają zielonego pojęcia o tym co usiłują robić i tyle. Ośmieszają się tylko. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
seba9950 Re: PIOTRKOWSKA TV 05.06.06, 11:07 Pytam bo szukam pracy i chce tam złożyć podanie. tylko chce najpierw wiedzieć czy warto. Jaką ma renome na tv. Bo ja się chce czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
adolfinum Re: PIOTRKOWSKA TV 05.06.06, 11:08 A jednak nie masz racji seba. Dotarłaś do wątków dotyczacych "dyrektora", ale przyznaję rację poprzednikowi, że o telewizji miejskiej kablowej na tym forum, faktycznie, napisano już wszystko i nikomu nie chce się już tego samego powtarzać. Przejrzyj sobie forum jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
seba9950 Re: PIOTRKOWSKA TV 06.06.06, 10:25 to proszę powiedźcie mi gdzie najlepiej iść do pracy w piotrkowskich mediach. Gdzie jestem się w stanie najwięcej nauczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: PIOTRKOWSKA TV 06.06.06, 10:34 mediów ci u nas dostatek. życzę powodzenia! masz dobre znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
seba9950 Re: PIOTRKOWSKA TV 06.06.06, 14:08 nie mam znajomości. Czy sugerujesz ze nigdzie się bez nich nie dostane. A może ja zmienie oblicze Piotrkowskiej TV :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: PIOTRKOWSKA TV 06.06.06, 14:38 tak właśnie sugeruję. chyba że masz niezwykłą siłę przebicia, niczym kaszpirowski zza szklanego ekranu:) albo zakiełkowała u ciebie myśl co by może znaleźć pracę w tv. serio? chyba łatwiej będzie w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś