Dodaj do ulubionych

potrzebuje pomocy

08.11.06, 18:22
jesli ktos zna godziny i dni w jakich przyjmuje weterynarz w Piotrkowie na ul RZemieslniczej to bardzo prosze o informacje. pilnie potrzebuje!! prosze tez o opinie o tym weterynarzu. czy jest dobrym lekarzem? czy moze jest w p. jakis lepszy? prosze o pomoc to dla mnie bardzo wzne. dziekuje z gory
Obserwuj wątek
    • witek2002 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:30
      Tak na ul.Rzemieślniczej są bardzo dobrzy lekarze-ale niestety nie znam nazwisk.
      • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:34
        dzieki za odzew. tak wlasnie slyszalam. ale potrzebuje godzin wizyt i ew. w jakie dni przyjmuje
    • zuzia-82 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:33
      Z tego co wiem czynna do 15tej. Polecam każdego weta, ale z tych starszych, nie młodego S... (ale to z braku doświadczenia tylko - jesli to cos powazniejszego).
      Nr tel: tel. (44) 646-51-75 0-691-893-461
      Z doswiadczenia (nie tylko wlasnego!) nie polecam weta z Polnej.
      • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:37
        dziekuje za inf. zawsze chodzilam wlasnie do tego z [polnej ale ostatnio slyszalam i to pare razy ze nie jest najlepszy. i slyszalam ze na rzemieslniczej jest dobry. mam chorego pieska i potrzebuje dobrego lekarza ktory naprawde mi pomoze
        • zuzia-82 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:40
          sprawdz skrzynke
          • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:41
            szukalam w necie jakis inf na ten temat ale nic nigdzie nie moglam znalezc. dlatego napisalam tutaj na forum z nadzieja ze mi kros pomoze
            • witek2002 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:44
              Kochana lekarz na ul.Rzemieślniczej na pewno Ci pomoże:)
              • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:46
                mi nie musi. wystarczy ze mojemu psiakowi:)
                • witek2002 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:49
                  Ależ o to właśnie miła moja mi chodziło:)
                  • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 18:52
                    skad ta pewnosc ze pomoze? moge ci zaufac na slowo? nikt nie zna dokladnych godzin przyjec?
                    • megajvc Re: potrzebuje pomocy 12.11.06, 07:32
                      anna2001 napisała:

> skad ta pewnosc ze pomoze? moge ci zaufac na slowo? nikt nie zna dokladnych god
                      > zin przyjec?

Czemu robisz problem?Pytasz się w kółko o to samo. Pójdz na ulicę i wszystko się wyjaśni.Nawet numer telefonu dostałaś.
                      • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 12.11.06, 18:41
                        chyba nie wiesz jak to jest bac sie o psiaka ktory nie jest juz najmlodszy. widze ze empatia ci nie grozi... >:/ po prostu szukam weterynarza ktory naprawde zrobi wszystko zeby pomoc nie jedynie zgarnac $$$ i dla mnie to jest problem nie potrzebuje wypowiedzi ktore niczego nie wnosza.
    • sprzontaczka W sprawie czworonożca 08.11.06, 18:53
      A jeśli czworonożec twój już ozdrowieje, to czy zobowiązujesz się sprzatać po
      nim barbocle i wycierać poszczyny?
    • coloquez Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 19:02
      Nie jest moim zamiarem reklamowanie kogokolwiek, ale skoro rozmawiamy o
      piotrkowskich weterynarzach to muszę publicznie podziękować właścicielowi
      przychodni weterynaryjnej przy ul. Polnej. Jakieś 2 lata temu jadąc samochodem
      potrąciłem wieczorem psa. Zawiozłem psinkę do tej właśnie przychodni, bo
      wszystkie inne były już dawno pozamykane. Pan doktor obejrzał pieska czy nie ma
      obrażeń wewnętrznych, po czym dał mu dwa czy trzy zastrzyki. Kiedy chciałem mu
      zapłacić za pomoc weterynaryjną temu bądź co bądź bezdomnemu psu powiedział mi,
      że w żadnym przypadku i dodatkowo to on mi podziękował, że chciałem ratować
      psinkę. Pies przeżył, choć mocno poobijany.
      Takich bezinteresownych lekarzy powinno być więcej. Nie wiem jakie są Wasze
      doświadczenia z tą przychodnią, ale ja miałem jedno i to bardzo pozytywne.
      • witek2002 Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 19:07
        Miła Anno jak się dowiem od swej kumpeli Pauliny jakie są godziny przyjęć na
        ul.Rzemieślniczej to Ci je prześlę-niebawem:)
        • mama.ja Re: potrzebuje pomocy 08.11.06, 22:03
          Wiem, że tam przyjmuje dr Marek Masztak. Byłam ze swoją kotką - pełen
          profesjonalizm a ceny dla ludzi. Naprawdę. Mam do niego nr na komórkę, który mi
          podał - więc to nie tajemnica- 0 605 690 856. Życzę zdrówka dla pieska.
          • anna2001 Re: potrzebuje pomocy 09.11.06, 09:43
            dziekuje wszystkim za zainteresowanie. tam jest pogotowie weterynaryjne i do 20 zawsze ktos tam jest. bylam tam wczoraj bo nie moglam patrzec jak sie meczy psiak. przyjeli mnie od razu. lekarz zbadal psinke. stwierdzil co jej dolega dal 3 zastrzyki i zrobil tez badania ogolne zdrowia pieska. przemily pan. widac ze swietny w swoim fachu bo psiak po 30 min od zastrzyku stanal na nogi i czul sie juz o wiele lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka