wredna_ja 23.01.07, 13:17 Jakie dokumenty potrzebne sa do wymeldowania? Nie moge tego zrobic osobiscie,moze to zrobic ktos z rodziny? Z gory dziekuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigos_kk Re: Wymeldowanie 24.01.07, 10:17 A słyszałaś o takiej stronie: www.bom.piotrkow.pl/ ??? Tu masz szczegóły dotyczące wymeldowania: www.bom.piotrkow.pl/pokaz_kat.php?u=katalog/dowody/03_Wymeldowanie_obywateli_polskich.html Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Wymeldowanie 24.01.07, 11:32 Nie,nie slyszalam. Ale wczoraj znalazlam te strone na google.Numer infolini to mozna sobie w ...wsadzic....probowalam dlugo,bezskutecznie. Udalo mi sie dodzwonic do ewidencji miasta i wyjasnilam sprawe(o tym,ze na infolinie mozna dzwonic do bolu tez wspomnialam). Dziekuje za odpowiedz i linki. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Wymeldowanie 24.01.07, 12:34 A dlaczego masz taki niemiły nick? I to stwierdzenie,typu"kiss my ass"na samym dole,a fe nieładnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Wymeldowanie 24.01.07, 22:07 zadowolona1 napisała: > A dlaczego masz taki niemiły nick? I to stwierdzenie,typu"kiss my ass"na samym > dole,a fe nieładnie!!! Taaa??? Patrz,a mnie sie podoba ;-D A nick to tak,dla zmylki.....bo tak naprawde to ja cholernie mily czlowiek jestem .....jak z tej dobrej strony sie mnie pozna ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Wymeldowanie 24.01.07, 22:55 Aleś Ty nabuzowany!!Tyle w tym poście złości i zjadliwości wyczuwam-chyba, że się mylę:)?Wolałabym zdecydowanie Cię poznać z tej dobrej strony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Wymeldowanie 24.01.07, 23:17 zadowolona1 napisała: > Aleś Ty nabuzowany!!Tyle w tym poście złości i zjadliwości wyczuwam-chyba, że > się mylę:)?Wolałabym zdecydowanie Cię poznać z tej dobrej strony!!! Sprobuj....a noz sie uda ;-D W koncu mamy juz cos wspolnego....obie pochodzimy z Piotrkowa :-D He,he...naprawde wyczuwasz w tym co napisalam zlosc i zjadliwosc??? ...jesuuu....a ja w takim milym nastroju jestem dzisiaj,chlip.... :-( Ale tak to juz bywa,ze ludzie po nicku oceniaja,chlip,chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Wymeldowanie 24.01.07, 23:23 " ...Z kazdym dniem nieuchronnie zwieksza sie liczba tych,ktorzy moga mnie pocalowac w dupe!... ;-P" Kochana tak sobie myślę, że na przyjemność to sobie trzeba zasłużyć-to odnośnie tego całowania w d..ę:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Wymeldowanie 24.01.07, 23:28 A widzisz......i tu racje masz ;-D Ale wierz mi,ten tekst skutecznie odstrasza ;-P ...to tak...zeby ludzie nie mysleli,ze mila jestem ;-DDD ....ale sama przyznaj,ze cos w tym jest :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Wymeldowanie 24.01.07, 23:40 Ale po co odstraszać ludzi?Trzeba wierzyć, że świat jest piękny, a wokół sami dobrzy ludzie(choć w rzeczywistości jest troszkę inaczej), ale nadzieję trzeba mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: Wymeldowanie 25.01.07, 00:05 zadowolona1 napisała: > Ale po co odstraszać ludzi?Trzeba wierzyć, że świat jest piękny, a wokół sami > dobrzy ludzie(choć w rzeczywistości jest troszkę inaczej), ale nadzieję trzeba > mieć! Sami dobrzy ludzie....trzeba miec nadzieje,tak?....ja nadzieje mialam....dopoki sie nie przejechalam na tych "dobrych ludziach"... Uciekam,dziecie jest chore i budzi sie co chwila. Spokojnej nocy zycze :-) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Wymeldowanie 24.01.07, 23:08 Ej, ej kolego!!Ja tylko chcę poznać wredną z tej dobrej strony:)A zjeść jej nie mam zamiaru:P Odpowiedz Link Zgłoś