lord_samsel 07.09.01, 20:45 Zapowiadało się dobrze, nadal liczę, że jakimś cudem Forum to zacznie być częściej odwiedzane!!! Kutnianie: nie ma was tu? Ktokolwiek inny: tu jest fajnie!! Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lord_samsel Re: Czy Kutno umarło zanim się urodziło? 07.09.01, 20:53 Kutnian wszelkiej płci i rasy powinno cieszyć, że w ich województwie są drudzy - zaraz po Łodzi!!! Pod względem Forum, bo z innych tematów to nie mam rozeznania ;-)) Więc łączmy się, może kiedyś Kutno osiągnie poziom postów taki jak Łódź ;-))) Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Czy Kutno umarło zanim się urodziło? 08.09.01, 12:56 ...ale chyba nie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Czy Kutno umarło zanim się urodziło? IP: 195.205.73.* 10.09.01, 20:41 No co ty, Lordziku, nie ma takiej możliwości żeby coś tu umarło i już ja się tym zajmę, my znaczy sie z chłopakami i ty nam pomóż!! Bo pomoc potrzebną jest, co nie? Zbychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samsel Re: Czy Kutno umarło zanim się urodziło? IP: 195.205.73.* 10.09.01, 20:42 No dobra!! Zajme sie tym, z waszą pomocą zwycięzymy!! Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedHot Re: Czy Kutno umarło zanim się urodziło? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 21:40 > Kutnianie: nie ma was tu? ja jestem :)) > Lord_Samsel RedHot Odpowiedz Link Zgłoś