Dodaj do ulubionych

Dyrektor Chrobrego

26.06.07, 17:41
Ludzie przestańcie.Nowy dyrektor Chrobrego do dobry człowiek.Przestańcie go
oczerniać.Ile można.Niemacie co robić?.Zajmijcie się swoimi sprawami takimi
jak dzeci i rodzina.Ludzie pomyślcie!!!!.A jak wy byście byli w takiej
sytuacji?.Miło by było?
Obserwuj wątek
    • sprawiedliwy28 Re: Dyrektor Chrobrego 27.06.07, 20:53
      Ja nie twierdzę,że jest to zły człowiek, ale z pewnością mogę powiedzieć
      śledząc w jaki sposób został dyrektorem, że jest to człowiek bez krzty honoru.
      Jak taki człowiek będzie uczył młodzież I LO demokracji?, skoro wszyscy
      wiedzą w jaki sposób został tym dyrektorem.
      Ja na jego miejscu szybko bym złożył rezygnację, młodzież licealna , to nie
      przedszkolaki, to są już prawie dorośli ludzie, myślący i wyciągający wnioski.

Wszyscy w Piotrkowie wiedzą w jak bezczelny sposób został ustawiony konkurs
      na dyrektora, a również to , że Pan H. Michalski nie ma żadnych osiągnięć
      zawodowych, nie jest nawet nauczycielem dyplomowanym, to wstyd i to w tym wieku!!!
      Największym jego "osiągnięciem" jest znajomość z Prezydentem czy P.Redką , a
      więc kolesiostwo i brudna polityka , to dla niego wyznacznia ! .

"Chrobry" wychował wielu patriotów,wielu wielkich Polaków, a teraz kto
      młodzież będzie uczył demokracji, szacunku do prawdy , szacunku do sprawiedliwości ?

Michalski już był kiedyś dyrektorem w Liceum Społecznym na Strączyńskiego,
      ale się nie sprawdził i musiał odejść, w Dz.Ł. był cykl artykułów "szkoła czy
      dom wariatów", nie chcemy domu wariatów z I LO !

Może jak piszesz nie jest złym człowiekiem, ale skoro nie złym , to pewnie
      głupim i ślepym lub jak napisałem wcześniej pozbawionym honoru ,skoro dla stołka
      się sprzedał, zdeptał zasady demokracji, uczciwości i po prostu zwykłej ludzkiej
      przyzwoitości.

Dyrektorem"Chrobrego", jak powiedział Prezes Towarzystwa Absolwentów
      Chrobrego, zawsze był człowiek odpowiedzialny sprawdzony, honorowy, dobrze
      znający szkołę i jej problemy, a co teraz .....
      • bigos_kk Re: Dyrektor Chrobrego 28.06.07, 08:19
        > (...) był kiedyś dyrektorem w Liceum Społecznym na Strączyńskiego,

STRONCZYŃSKIEGO!
        Jak można przekręcać nazwiska patronom ulic? Ale chyba taki błąd widziałem w
        książce o nazwach piotrkowskich ulic, wydanej w ubiegłym roku przez Miejską
        Bibliotekę Publiczną - była to praca dyplomowa z UW napisana przez jakąś
        piotrkowiankę, a błędne dane były na wydruku z UM podpisanym przez Michała
        Rżanka. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka