beza999 12.02.08, 13:48 Proszę o informację na temat.W którym gabinecie są zakładane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerytowany Re: Implanty 25.02.08, 19:57 up mnie też interesuje odpowiedź na pytanie postawione w temacie. a dokładniej, kto robi implanty i np. licówki? Odpowiedz Link Zgłoś
ola9922 Re: Implanty 25.02.08, 20:21 Jolanta Nytko, lek. stomatolog tel. 0 44 649 14 60 - telefon/fax adres 97-300, Piotrków Trybunalski, Gałczyńskiego 3 m. 7 woj. łódzkie godziny otwarcia: poniedziałek - niedziela: poniedziałek, czwartek 14-20; wtorek, środa, piątek 8-15 ta kobieta robi wraz mezem przyjmuje rowniez na wierzejskiej 4 Odpowiedz Link Zgłoś
majkel01 Re: Implanty 25.02.08, 20:10 podejrzewam że jak nie u Pędziwiatrów to chyba nigdzie. Ewentualnie Łazienna Mokra. Masz telefon to zadzwoń i się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu74 Re: Implanty 27.02.08, 14:07 w piotrkowie nalezy o tym zapomniec. nie ten poziom. a tu link dlaczego www.smog.pl/wideo/9828/boisz_sie_dentysty/ Odpowiedz Link Zgłoś
snoooop Re: gdzie implant hybrydowy 25.06.13, 10:08 Szukam kogoś kto ma implant hybrydowy. Może ktoś wie gdzie takie robią w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_le Re: Implanty 16.08.17, 00:22 Mi zakładał implanty dr Adam Szyszkowski w Novadencie w Tuszynie. Przed zabiegiem zeskanował moją żuchwę i zaplanował w komputerze gdzie najlepiej będzie wkręcić implanty. Laboratorium protetyczne przygotowało mu szablon, który mi założył w trakcie zabiegu i wkręcił implanty dokładnie tam, gdzie miały się znajdować. Od razu zrobił mi też na nich zęby. A sytuacja była o tyle trudniejsza, że 2,5 tygodnia wcześniej w Piotrkowie dentysta, do którego się udałem na konsultację (też chirurg) usunął mi 4 ostatnie zęby z żuchwy i miałem czekać po tym 3 miesiące na założenie implantów i kolejne 3 na zęby. Ale po 1,5 tygodnia nie mogłem już wytrzymać z protezą, dowiedziałem się o dr Szyszkowskim i o tym, że robi to komputerowo i pojechałem na konsultację. Jestem szczęśliwy, że już nie muszę się męczyć z tą okropną protezą. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejj70 Re: Implanty 12.04.18, 11:59 Polecam Ci dr J.Cynkiera, który przyjmuje w JMC Medycyna i Stomatologia w Łodzi. Nie pożałujesz. Pan doktor jest super specjalistą i bardzo sympatycznym człowiekiem. Wstawił mi dwa implanty,wszystko przed i po zabiegu dokładnie mi wytłumaczył dzięki czemu rozwiał wszystkie moje wątpliwości. A jeśli chodzi o sam zabieg to był przeprowadzony bardzo szybko i bez żadnych komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś