hoteb 14.06.09, 01:50 W kinie hawana w pomieszczeniu po dawnym "Speed"zie otworzono nowy bar. Są nowi właściciele. Czy ktoś już był w tym barze? Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osoba.duchowna Re: Nowy bar 14.06.09, 22:17 Ja nic nie sądzę, bo wystarcza mi wino mszalne w klimatyzowanym zaciszu plebanii. Odpowiedz Link Zgłoś
tomazo1982 Re: Nowy bar 15.06.09, 10:01 Bardzo gorąco polecam ten Pub o bardzo fajnej nazwie Legion. Dobre piwko można coś zjeść a nawet napić się coś mocniejszego a na koniec zagrać partyjkę bilarda na bardzo ładnym stole. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
osoba.duchowna Re: Nowy bar 15.06.09, 14:03 tomazo1982 napisał: > Bardzo gorąco polecam ten Pub o bardzo fajnej nazwie Legion. Dobre piwko można > coś zjeść a nawet napić się coś mocniejszego a na koniec zagrać partyjkę bilard > a > na bardzo ładnym stole. > Polecam A ja powtarzam: mnie wystarcza wino mszalne w klimatyzowanym zaciszu plebanii, a jeżeli chodzi o bilarda, to owszem, owszem, uprawiam. Ale z oczywistych względów - kieszonkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowiankaanka Re: Nowy bar 16.06.09, 10:27 Ten bar to tragedia, żadnego klimatu i pełno 13-latków...Choc duzy plus za miłą obsługę! Odpowiedz Link Zgłoś