Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 23.11.03, 18:14 U nas Homer jest bardziej popularny niz Tony Blair. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lisa Homer to właściwy dla Blaira rozmówca IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.03, 19:47 Na tym poziomie argumentacji,na jakim się porusza premier W. Brytanii i do tego w wirtualnej rzezcywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: Blair wystąpił 23.11.03, 23:21 Ja mam ponad 30 godzin Simpsonsów na video i nie wiem dlaczego nie ma Simpsonsów w naszej telewizji. Uwielbiam tą kreskówkę, oglądam często, znam kupę textów na pamięć. Podoba mi się ten typ humoru. Kawałka z Blairem nie widziałam. www.thesimpsons.com Q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incanto Re: Blair wystąpił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 13:58 A ja mam wszystkie odcinki z wyjatkiem niedzielnego. Z przyjemnoscia moge stwierdzic, ze autorom pomysly sie nie koncza. Pozdrawiam wszystkich fanow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocharatka Re: Blair wystąpił IP: 80.51.172.* 24.11.03, 14:50 Jeśli Homerowi nie zabrakło Duff`a to spotkanie mogło być całkiem sympatyczne.Ooouuu - beer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Blair wystąpił IP: *.rutgers.edu 24.11.03, 18:03 > A ja mam wszystkie odcinki z wyjatkiem niedzielnego. Z > przyjemnoscia moge stwierdzic, ze autorom pomysly sie nie koncza. > Pozdrawiam wszystkich fanow! Odkad Matt Groening pracuje przy Futuramie, Simpsonowie upodobnili sie do glupawego sitcomu. Wyglada na to ze za duzo autonomi dla ludzi piszacych scenariusze, nie wyszlo The Simpsons na dobre, ale nadal zdarzaja sie dobre odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Blair wystąpił w IP: 207.164.95.* 24.11.03, 16:03 To byl naprawde calkiem niezly odcinek. Nie byl przekombinowany jak to sie zdarzalo w niektorych ale po prostu dobra satyra od poczatku do konca. Pozdrowienia dla wszystkich fanow. Tak na marginesie jaka jest wasza ulubiona postac. Moja to Homer Wiggum i Ralph Wiggum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zenujace, jak on stara sie byc sympatycznym IP: *.arcor-ip.net 24.11.03, 16:27 Facte ma krew niewinnych Irakijczykow na swoich lapach, powinien stanac przed plutonem egzekucyjnym a nie kamera programu dla dzieci. Hitler tez glaskal dzieci po glowkach, a jego lotnicy bombardowali cywilow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMCe [zdrapek] the simpsons IP: *.mmj.pl / 192.168.17.* 24.11.03, 16:33 [telefon] - czy jest al? - jaki al? - al koholik - czy jest tutaj jakis al koholik? [smiech] - ja cie dorwe smarkaczu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Zenujace, jak on stara sie byc sympatycznym IP: 209.121.199.* 26.11.03, 00:14 > Facte ma krew niewinnych Irakijczykow na swoich lapach, > powinien stanac przed plutonem egzekucyjnym > a nie kamera programu dla dzieci. The Simpsons to film animowany i raczej nie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulawy homer simson jasna sprawa IP: *.toya.net.pl 25.11.03, 22:04 ale kto to ten tony jakistam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek63 Re: Blair wystąpił w IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 08:05 Wsród prymitywów na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś