Dodaj do ulubionych

Upał .....

IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:10
Przydałoby sie zimne piwko ;-)))))))))))))))

Obserwuj wątek
    • Gość: Hipi Re: Upał ..... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 17:58
      Na Twoim miejscu już bym sobie dała spokój,ktoś jeszcze pomysli,że jakis z
      Ciebie schizofrenik,tak sam do siebie i niby do innych,których tu wcale nie ma-
      ZGROZZZZZAAA!!!Ale jak Ci się chce to pisz dalej,może doprowadzą porządny kabel
      do Łowicza i mieszkańcy zobaczą ,co to za cudo techniki ten
      internet.Pozdrawiają Skierniewice
      • mian Re: Upał ..... 17.05.02, 13:00
        czesc Hipi . Tak tez pomyslalem i dlatego przestalem pisac . Ale ciesie sie ze
        odezwalas sie ;-)))))))

pzdr
        Ciebie i Skierniewice ;-)))))

u was tez puchy
        • Gość: Hipi Re: Upał ..... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 21:54
          Wiem...dlatego nie chce mi się tam pisać.I tam i u Ciebie postowa bieda
          • Gość: mian Bieda.... ? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 16:02
          • Gość: mian Bieda...... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 16:04
            Oj za wczesnie sie kliknelo . Wiem ze bieda . Ja troche pisze na Sochaczewie ,
            tam przynajmniej ludzi troszke jest . Wiesz napisalem do tworcy strony Radia
            Plus czy maja zamiar u siebie na stronie otworzyc forum ale nie dostalem zadnej
            odpowiedzi . Moze maja to dokladnei gdzies . Bo tutaj : " ...... kon jaki jest
            kazdy widzi ... " ;-))))

pzdr

mian
            • Gość: Hipi Re: Bieda...... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 11:11
              Nie zaglądam na tą stronę,nawet nie wiem,że takową mają,a i samego radia
              słucham rzadziej niż sporadycznie-za każdym razem niefortunnie trafiam na
              jakies zdrowaśki albo i całe msze
              • mian Re: Bieda...... 24.05.02, 13:02
                No tak , mi raczej chodzilo o to zeby kogos zainteresowac .. A co do radia ,
                musialas miec wyjatkowego "pecha" ze trafialas wylacznie na modlitwy .

I co uszy ci zwiedly ? ;-))))))) hehehh

pzdr
                mian
                • Gość: Hipi Re: Bieda...... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 23:52
                  A komu oprócz starych dewotek by nie zwiędły???
                  • mian Re: Bieda...... 26.05.02, 12:11
                    Och wojująca ateistka? hehehe
                    No coż oprócz tych dewotek jest jeszcze jakies kilka miliardów ludzi naświecie
                    którzy deklarują się jako wierzący i ktorym pewno uszy nie więdną .

młoda zbuntowana ? hehehe

pzdr
                    mian
                    • Gość: Hipi Re: Bieda...... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 19:26
                      młoda zmęczona odklepywaniem regułek w tempie szybkim,ale jak ktoś lubi to
                      niech klepie,ja nosa nie wtykam.Jednemu rybki ,drugiemu akwarium
                      • mian Re: Bieda...... 28.05.02, 08:03
                        Gość portalu: Hipi napisał(a):

> młoda zmęczona odklepywaniem regułek w tempie szybkim,

Oj biedactwo pewno zmuszali , ojojoj ;-)))))))))))))))

>ale jak ktoś lubi to
                        > niech klepie,ja nosa nie wtykam.Jednemu rybki ,drugiemu akwarium

Nie wtykam ? hehehe no nic zartuje

pzdr
                        mian
                        • Gość: Hipi Re: Bieda...... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:55
                          No nie wtykam,a masz jakieś wątpliwości???A zmuszali króciutko,potem się jakoś
                          wywijałam,aż wreszcie zrozumieli,ze na siłę nie dadzą ze mną rady i odpuścili
                          • mian Re: Bieda...... 29.05.02, 18:37
                            Gość portalu: Hipi napisał(a):

> No nie wtykam,a masz jakieś wątpliwości???A zmuszali króciutko,potem się jakoś
                            >
                            > wywijałam,aż wreszcie zrozumieli,ze na siłę nie dadzą ze mną rady i odpuścili

No wlasnie glupota jest na sile zmuszanie ludzi do tego . Niestety to cecha
                            naszego "rodzimego" katolicyzmu . Bywa . A co do wtykania . Takie komentowanie
                            jest wtykaniem ;-))))))))))))) Jesli cie to nie interesuje nie powinnas obrazac
                            ludzi ktorzy sie modlą . Proste . Bo nie uwazasz ze to to samo co nazywanie ludzi
                            ktorzy nie sa religijni bezboznikami " czy wytykkanie ich .

pzdr
                            choleryczne ;-))))))
                          • mian Nie bierz sobie tego tak do siebie . 29.05.02, 18:46
                            Ty krytykujesz ja krytykuje i tak sie to kreci ;-))))))))))))

• Gość: Hipi Re: Nie bierz sobie tego tak do siebie . IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 22:20
                              Oj-kręci sie w bardzo złym kierunku i aż mi głupio,bo ja zawsze muszę się
                              wpędzić w jakieś nędzne wywody,które sama tworzę.Przepraszam wszystkich
                              urażonych,naprawdę nie miałam nic złego na myśli,po prostu czasem mam stanowczo
                              za długi ozór i wynikają z tego takie bzdety,jak te,które stanowią połowę
                              treści tego wątku...
                              • Gość: mian Powrót do "korzeni " IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 23:15
                                Wracając do zasadniczego tematu tego wątku , nie ma już upału , ale piwko
                                trzeba wypić , na zdrowie Hipi ;-)))))))))))

mian
                                • Gość: Hipi Re: Powrót do IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 11:45
                                  Zdroofko!;-))
                                  • Gość: mian Dobre bylo ale malo . IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:32
    • mian Znów ......... 05.06.02, 15:50
      Jak zimno to źle , jak upał też zle . kurcze nie dogodzi pogoda człowiekowi .
      Dzis jechgalem samochodem z Łodzi w ten upał . Zaczeły mi sie krasnoludki
      pojawiać od tego gorąca hahaha .

A w piątek podobno znow zimno . Hartuje nas Pan Bóg . ;-))))))))))))

pzdr
      • Gość: Hipi Re: Znów ......... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 17:30
        Jak widziałeś krasnoludki w ogródkach,to jeszcze nie jest z Tobą az tak
        źle,gorzej gdyby Ci skakały po desce rozdzielczej...A to nie były "zbawienne"
        skutki picia pivka???
        • Gość: mian Re: Znów ......... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 20:43
          Nie no przy prowadzeniu nie pije ....... A krasnale były w ogródkach ;-
          )))))))))) gipsowe hehehe

no pzdr
    • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:43
      Podnoszę ten wątek na czoło ponieważ czekają nas dni "piekielne " . Chyba
      jednak skorzystam z kąpieli w jeziorku zanim Św. Jan wodę poświeci ;-))))

Już nie ma czym oddychac , a co bedzie popoludniu

pzdr
      mian
      • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:34
        ja wlasnie wrocilam , zar sie leje i duszno,ale lubie cieplo i takie
        temperatury mi odpowiadaja-miasto niestety zaczyna pachniec nieciekawie a to
        dopiero pierwszy dzien :(
        • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 15:29
          A najwspanialej jest wiczorkiem , gdy chlodek zaczyna sie robic , wtedy dopiero
          mozna odetchnac.

Nienawidzer takiego gorąca , nie wiem czemu , najlepiej lubie jka jest tak 23-
          24 stopnie i nei jest za goraco i za chlodno. Po prostu kazdego orgaznizm
          inaczej reaguje ;-)))

pzdr
          mian
          • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:12
            ja mieszkam w miejscu gdzie jest bardzo malo zieleni i wieczorem jest jeszcze
            gorzej mieszaja sie spaliny i opary stygnacego asfaltu fuj,dodatkowe atrakcje
            to wszystkie linie tramwajowe krzyzujace sie w Srodmiesciu i autobusowe ktorych
            wcale nie wiem ile jest.jednym slowem m a s a k r a :(
            • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 18:31
              Odtrąbili w TV ze kres upałów nadchodzi , no przynjamniej na jakis czas ;-))))
              Ciesze sie !!!!!!!!!!! ;-))))))))))

pzdr
              mian samotnik ?
    • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:24
      na moim termometrze w tej chwili 36 milo, milo nareszcie prawdziwe lato :)))
      • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:08
        miło ? prosze wiec mnie zamknąc w lodówce az to miło przejdzie ;-)))
        • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 20:14
          dzisiejszy dzien mnie "rozlozyl" i ja chce do lodowki :))ale to podobno jeszcze
          tylko dzisiaj wytrzymamy !!!!!!!
          • Gość: mian WYTRZYMAMY ;-)))))))))) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 20:42
            • Gość: mysza ReNIC INNEGO NAM NIE POZOSTAJE :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 20:52
              NIEPRZYTOMNA MYSZA POZDRAWIA :)))
    • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 12:18
      Znów mają wrócić , mam nadzieję iż nie będą takie " afrykańskie " ..

• Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 16:56
        w zeszlym tygodniu norma bylo dla mnie powyzej 40 stopni no ale tam byla palma
        i morze.tutaj dzisiejsze niecale 30 dalo mi popalic :( bedziemy sie ratowac
        zimnym piwkiem :)
        • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 18:38
          Taaaaaaaaaak , zimne piwko dobre na wszystko ;-)))

Nie bedzie tak gorąco , 22- 28 stopni , a ja jade nad wodę sie " opalać " .

pzdr
          mian
      • derwisz1 Re: Upał ..... 29.07.02, 12:15
        Wrócil. Przydałaby sie mala prywatna przenośna klimatyzacja. Albo palma, z
        morzem najlepiej.
        Skończy się niestety na schłodzonej mineralnej.
        Pozdrawiam.
        • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 15:41
          ja tez pozdrawiam , odwodniony , zgrzany , wycienczony itd. ..........

uffffffffff jka gorąco ... ;-))

pzdr
          mian
          • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 16:57
            dzisiaj upal faktycznie powalajacy trzymaaaaaajcieeeeee sie,duzo wody i jakos
            przezyjemy.w tv mowia ze do tych upalow dojda jeszcze opady wiec bedziemy mieli
            namiastke "pory deszczowej" goracej i parnej.
    • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 16:05
      Jak wyżej !

cdn. ... jutro . ;-)
      • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 16:58
        ja powoli wymiekam jak sie ruszam zbyt gwaltownie to tak jakos cos mi chlupie
        pod czaszka to chyba te resztki mozgu ktore sie powoli calkiem rozpuszczaja ,
        nieeeeeeeeedoooooobrzeeeeeeeeeeeeee...........
        • derwisz1 Re: Upał ..... 30.07.02, 17:12
          A mnie już nawet nie chlupie tylko coś się obija. To pewnie ta jedna komórka,
          co z mózgu została. Chyba obejrzę jakiś film o zimie.
          • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 08:44
            z tym filmem o zimie swietny pomysl,bo lato jest dla nas zbyt laskawe to staje
            sie nie do zniesienia.ludzie zmeczeni i rozdraznieni,miasto dyszy a o
            atrakcjach zapachowych lepiej nie wspominac deeeeeeeeeszczuuuuuuuuu.chociaz jak
            znam zycie jak sie ochlodzi bedziemy tesknili za upalami.
            i tak zle i tak niedobrze ufff.
    • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 10:15
      Dzis bardzoej duszno niz wczoraj ale otworzylem sobei okno i w przeciagu
      usiadlem , Moze sie to skonczy katarem ale wole katar niz " prysznic " jaki
      funduje nam przyroda ;-)))

uffffff
      miaaan !
      • Gość: mysza Re: Upał ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:15
        to najlepsze wyjscie ja tez przed chwilka wrocilam i tylko przeciag (slabiutki :
        ((()ratuje sytuacje - podobno jeszcze tak do poniedzialku a potem ma byc
        chlodniej musimy wytrzymac.
        • derwisz1 Re: Upał ..... 02.08.02, 16:47
          PADA! Nareszcie. I ciut chłodniej - da się wytrzymać.
          • Gość: mian Re: Upał ..... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 19:52
            E tam tak samo gorąco . Po deszczu jeszcze bardziej parno sie zrobiło . Byle do
            poniedziałku , podobno ma sie ochlodzic .

milego weekendu
            ;-)
            mian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka