seba1984 03.12.03, 22:13 Jak ma być ten ideał.....opiszmy forumowy ideał mężczyzny i kobiety od stóp do głów...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgal79 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 04.12.03, 00:25 :) Lubię takie tematy. :P Tylko nie wiem na czym sie skupic ? Na wnetrzu kobiety czy na jej wygladzie? To może rozpoczne powierzchownie... Mój subiektywny ideał kobiety: wyglad - niezbyt wysoka, szczupła czyli po prostu drobna. Ciemne włosy (brunetka, szatynka) , delikatne dłonie. Twarz może być pokryta drobnymi pieguskami :) Wysportowana, z ładnymi piersiami :P Wazne tez sa posladki i nogi. Nogi nie musza mieć wcale dwóch metrów ale po prostu musza przypominac nogi a nie obwazanki :) A wnetrze? Niepowtarzalne :) delikatna, koniecznie romantyczna, oddana, wierna, inteligentna, zabawna, miła. Powinna lubic patrzyc wieczorami w gwiazdy, chodzić po górach i wiedzieć że Widzew to nie tylko dzielnica w łodzi :) Powinna byc wyrozumiała, opiekuńcza i rodzinna. To tak w wielkim skrócie :) Szkoda tylko że na taki ideał trudno trafic. a szcześciem w tym wszystkim jest to że podoba mi sie wiele kobiet które nic nie maja wspólnego z moim ideałem :):P Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY 04.12.03, 12:19 Wysoki, ok 185 cm, o szerszych ramionach niz tułów, wysportowany, szczupły, uprawiający jakis sport. Krateczka na brzuchu ;)) Szalony, zwariowany, majacy dziesiec myśli na minutę. Lubiący zaskakiwać. Odwązny, lubiacy i umiejący nawiazywać szybko nowe znajomości. Szarmancki, traktujący kobietę jak Ksieżniczkę, uwodzicielski. Ponadto czuły i rozumiejący kobiety. O poczuciu humoru, nie nahalny, zazdrosny - ale tylko! do pewnych granic. Dajacy kobiecie swobodę. Dobry mąż i kochanek w jednym. Kochający na zabój dzieci swoje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY 04.12.03, 12:32 no no wszystkiego bym się spodziewała ale żeby boczek opisywał ideał mężczyny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY 04.12.03, 22:54 No cóż :) ci co znaja Boczka wiedzą co w nim tak naprawde siedzi :P... zawsze chciał byc kobieta :P Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY 05.12.03, 12:37 thorgal79 napisał: > No cóż :) ci co znaja Boczka wiedzą co w nim tak naprawde siedzi :P... zawsze > chciał byc kobieta :P taaaaak, siedzi we mnie mała rozbrykana dziewczynka ;)) już niedługo bedą mówić: "A Boczek? - Też była kobietą..." qui qui Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY 09.12.03, 10:49 boczek2001 napisał: > Wysoki, ok 185 cm, o szerszych ramionach niz tułów, wysportowany, szczupły, > uprawiający jakis sport. Krateczka na brzuchu ;)) > Szalony, zwariowany, majacy dziesiec myśli na minutę. Lubiący zaskakiwać. > Odwązny, lubiacy i umiejący nawiazywać szybko nowe znajomości. > Szarmancki, traktujący kobietę jak Ksieżniczkę, uwodzicielski. > Ponadto czuły i rozumiejący kobiety. > O poczuciu humoru, nie nahalny, zazdrosny - ale tylko! do pewnych granic. > Dajacy kobiecie swobodę. > Dobry mąż i kochanek w jednym. Kochający na zabój dzieci swoje... > > ;) Rozumiem że opisałeś siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Nie do końca ;))) /nt/ 10.12.03, 14:12 zetka5 napisała: > Rozumiem że opisałeś siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 06.12.03, 11:53 Ale forumowy tzn. Idealny forumowicz płci męskiej i żeńskiej? Czy idealny przedstawiciel tychże płci w oczach tutejszych forumowiczów? Bo idealny mężczyzna forumowiczki Raszefki jest taki jak ona wewnętrznie (no, jest mądrzejszy, choć twierdzi, że jest dokładnie odwrotnie). A zewnętrznie jest generalnie piękny i ma cudownie wyrzeźbione ramiona, które przyprawiały forumowiczkę Raszefkę o dreszcze na dłuuuuugo dłuuuugo zanim wpadła po uszy :) Aha, i całuje mnie w rękę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 08.12.03, 15:31 raszefka napisała: > Aha, i całuje mnie w rękę :))) no tak... mogłem sie domyslić.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 08.12.03, 15:50 Idealny facet: inteligentny, przystojny, dowcipny, elokwentny,silny, z fajnym samochodem,wysportowany, szarmancki, towarzyski, dobrze ubrany, miły, żeby nigdy nie mówił że zupa jest za słona, szczodry,dawkujący alkochol w odpowiednich ilościach, żeby umiał naprawić cieknący kran, przedewszystkim musi m,nie słuchać...więcej wymagań nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 08.12.03, 16:35 zetka, to "z fajnym samochodem" powaliło mnie. Jaki to jest fajny samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 08.12.03, 22:56 margeryta napisała: > zetka, to "z fajnym samochodem" powaliło mnie. Jaki to jest fajny samochód? cholera wypadam :/... brak samochodu...a co dopiero fajny :/ eghhhh... te materialistki... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 09.12.03, 09:07 Fajny samochód to taki, w którym się zmieszczę...ha,ha!Ja materialistka - no co wy!?! Kiedyś kobiety marzyły o przystojnym Księciu na białym koniu - ja poprostu zmieniłam tego konia na autko! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: to: Thorgal79 10.12.03, 00:28 zetka5 napisała: > A rowerek masz? a mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: to: Thorgal79 10.12.03, 08:14 thorgal79 napisał: > zetka5 napisała: > > > A rowerek masz? > > > a mam :) ......super!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 10.12.03, 15:21 Postanowiłam poważniej zastanowić się nad tą kwestią.....myślałam, myślałam..aż dotarło do mnie że, idealny facet potrafi zapewnić kobiecie bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 10.12.03, 22:23 zetka5 napisała: > Postanowiłam poważniej zastanowić się nad tą kwestią.....myślałam, myślałam..aż > > dotarło do mnie że, idealny facet potrafi zapewnić kobiecie bezpieczeństwo. policjant :0 Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 10.12.03, 22:30 można postawić pod drzwiami, ale żeby zaraz wpuszczać do swojego życia? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 11.12.03, 10:12 thorgal79 napisał: > zetka5 napisała: > > > Postanowiłam poważniej zastanowić się nad tą kwestią.....myślałam, > myślałam..aż > > > > dotarło do mnie że, idealny facet potrafi zapewnić kobiecie bezpieczeństwo > . > > policjant :0 > Policjant też facet i kajdanki ma..... > > Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 11.12.03, 13:10 zetka5 napisała: > thorgal79 napisał: > > > zetka5 napisała: > > > > > Postanowiłam poważniej zastanowić się nad tą kwestią.....myślałam, > > myślałam..aż > > > > > > dotarło do mnie że, idealny facet potrafi zapewnić kobiecie bezpiecze > ństwo > > . > > > > policjant :0 > > Policjant też facet i kajdanki ma..... a ja ponoc jestem monotematyczny :P :) :) :) :) :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
andziap1 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 11.12.03, 14:11 Ja już chyba znalazłam swój ideał:-))))))))))))))Ale moze nie bede go opisywac? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: IDEAŁ KOBIETY-IDEAŁ MĘŻCZYZNY 11.12.03, 14:15 A jest choć troche podobny do tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=9466511&a=9476580 ??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś