zadowolona1 13.02.07, 10:27 Moi mili, a dlaczego taka cisza w eterze na temat następnych bali.Czyżby nikt z Was na nie się nie wybierał?Czy może nie chcecie się przyznać, gdzie się bawicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 13.02.07, 13:14 No to już wiecie, gdzie się bawię.A Wy...? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 17.02.07, 21:48 Ja dziś się bawię na białej sali:( Czyli robię bal w domu z drugą połową- też jest fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Jak karnawał to karnawał!!! 17.02.07, 21:57 To będzie impreza! Mogę przyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 18.02.07, 19:51 Ja w Czestochowie sie bawilem w zaciszu domowym gdzie w powietrzu unosil sie zapach chmielu oraz tytoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 19.02.07, 14:13 O jaka romantyczna atmosfera lopeziku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 19.02.07, 15:36 Chyba na lepsza atmosfere nie zasluzylem,dlatego ze niegrzeczny bylem;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapiotrkowski Re: Jak karnawał to karnawał!!! 17.02.07, 22:06 to o ktorej zaczynamy? no i dla pewnosci to bal maskowy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 17.02.07, 22:09 Oczywiście.Obowiązkowo maski na twarz, żeby nie można było się rozpoznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Jak karnawał to karnawał!!! 18.02.07, 01:40 Kurdę, uciekł mi ostatni autobus do Piotrkowa, może za rok się spotkamy. :) Miłej zabawy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 18.02.07, 10:49 No wiesz, a my tak czekaliśmy!!!Zabawa trwała do samego rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Jak karnawał to karnawał!!! 18.02.07, 12:56 No przepraszam! Za rok! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 18.02.07, 19:17 Ok.Trzymam za słowo:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
odwazny37 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 19.02.07, 22:03 Ooo, a dlaczego ja nie zostałem zaproszony przez zadowoloną na ten bal?:( Przecież jestem przyjacielem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 18.02.07, 19:48 A jaka mialas zalozona maske na twarzy??Ja moglbym sie przebrac za wlamywacza,sztuczny pistolet,podkolanko na glowie i futrzana czapka a do tego walonki i worek na lupy. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 19.02.07, 15:38 Jutro ostatki wiec mozna jeszcze poszalec:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_piotrkow Re: Jak karnawał to karnawał!!! 19.02.07, 20:28 można ale np. ja idę na noc do pracy :( ale tak bardzo nie narzekam bo jeszcze nie doszedłem do siebie po sobocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 19.02.07, 21:12 No i jak fajnie było na weselu kumpla:)? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_piotrkow Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 16:20 tak była bardzo fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 16:41 Piotrkowski Lopezie więc gdzie dzis szalejesz??:> Ja zaraz zacznę tańczyć z... odkurzaczem. Chyba niegrzeczna byłam ze na nic lepszego nie zasłużyłam ;) Noooo i zapowiada się ekscytujący wieczór przed tv, względnie ogram kogoś w karty na kurniku psując swój coraz słabszy wzrok :))))) A gdzie bawią się inni mieszkańcy Piotrkowa tak aktywnie udzielający się na Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_piotrkow Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 16:51 też bym chciał spędzić wieczór tak jak Ty... ale niestety calutką noc spędze w pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
sldprl Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 17:22 milutkabardzo a w jaką gre grasz na kurniku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 17:47 Grywam w kierki na kurniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sldprl Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 17:51 Kiedyś grywałem w kierki. Teraz grywam w 1000 i 358, ale jak masz ochotę się zmierzyć to napisz, kiedy i na jakim stole :) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 17:59 Ok dam znać :))) Lubię grać w kierki bo trzeba czasem pokombinować troche :) zresztą moj tata i siostra tez grają wiec bywa ze sie zbiera niezła ekipa. W tysiąca i 3-5-8 umiem grac ale tylko prawdziwymi kartami :) Z Lopezem sie ustawiam na tysiąca ale ustawic sie nie mogę ;) moze Tobie się to uda?? Odpowiedz Link Zgłoś
sldprl Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 18:10 Gdy chcesz pokombinować to proponuje brydża. Podjąłem zaproszenie i czekam już teraz na kurniku zagram bardzo chętnie w 1000 ja będę pod tym samym pseudonimem. Pokój kielkuty stół nr 8 czekam Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 17:42 Lopez juz dzis poszalal po sklepach z ubraniami,a za pol godziny bedzie zajadal makowca i pil winko. Dzis w Tv polecam tvp-1 Sila przetrwania tele-5 Odmienic los ale kino Krajobraz po bitwie tvp-2 M jak Milosc a o 22 na cinemaxie Samotna walka No no no Milutka nie badz taka pewna ze kogos ograsz na kurniku;) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 17:53 Uhmm liczę się tez z tym ze ktoś mnie ogra na kurniku, nie zawsze mozna wygrywac, zresztą ja mam ostatnio pecha w kartach :((( Z oferty programowej która przedstawiłes wybieram hmmm.... m jak miłość :D:D Wymyj zęby po makowcu Lopez hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 18:38 Jak nie masz szczęścia w kartach to na pewno w miłości:)A w ogóle to co to za umawianie się na karciory?:)A ja mam faworki(chrust), ale makowca brak w mym domu;( Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 18:58 Gdzies to juz słyszałam :)ale ja chyba pod krzywą gwiazdą sie urodziłam hahaha Moze zagrasz z nami zadowolona?? Jak masz smaka na makowca to moze Lopez Cię poczestuje?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 19:23 Dziękuję, ale w karty to ja umiem tylko grać w" wojnę" i w "durnia",a i jeszcze w "inteligenta":(A bez makowca jakoś dam radę, bo jeszcze mam pączki:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 20.02.07, 19:41 Fajnie , ja mam tylko paluszki słone :))) W durnia tez można na kurniku zagrać , tylko ze ja nie umiem :/ . Ale zawsze wszyscy możemy spróbować zagrać w chińczyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 09:29 Ok, to może na tego chińczyka umówimy się dziś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 19:01 A moze w Monopoly na prawdziwe pieniadze lub w rozbieranego pokera,MilutkaBardzo pamietasz jak gralismy i przegralas??Pamietem tez jaka mialas wtedy bluzke i bielizne.Kobiety zawsze maja lepiej,dlatego ze maja wiecej ubrania na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 19:25 Eeee,lepiej w chińczyka.Ja jestem wstydliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 19:48 To w parach bedziemy grali wiec nie ma sie czego wstydzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 19:52 Dobra spytam sprawiedliwego19, czy się zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 19:53 Zapytaj napewno sie zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 19:52 To gra ktos w tego chinczyka??Mam herbate z zen-szeniem to moge troche pograc:) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 21:52 Ja mam Cole Light echhh te kalorie ;) i mogę zagrać w chińczyka też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 21:50 Hmmm poker.... Kurcze to tak dawno było Lopez, że pamiętam jak przez mgłę ;) Tiaaa ty miałes czerwone bokserki, zgadza się ??:> :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Jak karnawał to karnawał!!! 21.02.07, 22:11 No wlasnie kiedy to bylo:)Wiesz co nie pamietam czy mialem czerwone ale pamietam ze Ty mialas czarne stringi i bluzeczke w pionowe paski na guziki. Odpowiedz Link Zgłoś