Dodaj do ulubionych

OBCY - UFO - INNE ŚWIATY

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 09:01
co o tym sadzicie - ja wierze ze istnieja i nie jestesmy sami i tylko kwestia
czasu jest spotkanie.jakie ono bedzie to juz inna sprawa dobrze byloby zeby
pokojowe,moze byc roznie.czekam na to z niecierpliwoscia.no to takie mysli po
porannej kawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 11:31
      Ja też uważam iż sami nie jesteśmy , ale co spotkania z inną cywilizacją jestem
      bardzo sceptyczny . A wiadomo może na tych innych planetach gdzie istnieje
      życie ludzie ( czy inne istoty inteligentne ) są na etapie rozwoju
      Neandertalczyka albo Homo Erectusa . W sumie nasza cywilizacja człowieka trwa
      zaledwie od 12 tysiecy lat a co to jest w stosunku do wieku Wszechświata ( 16
      miliardów lat ) Ech , jak sobie człowiek uświadomi jakim jesteśmy pyłkiem we
      Wszechświecie . Ot i na filozofię się zebrało , to chyba brak kofeiny , nie
      inaczej .

pzdr
      mian
      • Gość: mian Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 19:24
        Mimo iż uważam że uważam iż trudno jest założyć ze obecnie w naszej Galaktyce (
        i w granicach zdolności porozumienia ) są jakies istoty inteligentne sciągnąłem
        sobie i zainstalowałem juz jakies pare miesiecy temu wygaszacz ekranu z
        programem do analizy sygnałów z kosmosu , czyli po prostu wygaszacz programu
        SETI .
        Może jednak sie myle , moze istnieje blisko cywilizacja rozwinieta
        technicznie , trzeba i to załozyc a moze wlasnie moj komp pozna sygnal "
        obcych" ;-)))

mian
        • Gość: mysza Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 20:12
          zycze zebys byl pierwszy :) ja uwazam ze jestesmy infiltrowani na co dzien -
          powaznie moi znajomi smieja sie z tego,ale jest tyle zdazen niewytlumaczalnych
          ze tylko w ten sposob mozna je wytlumaczyc.mmmmmmmmmm chcialabym spotkac obcych
          bez wzgledu na konsekwencje.czytales moze "Swiat dysku"-taka wycieczka to moje
          marzenie wiem ze sie nie spelni ale pomazyc wolno.
          • derwisz1 Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY 27.07.02, 20:35
            czas-bogow.w.interia.pl/galeria/gale_01.htm
            Kiedyś sie zaczytywało - Zajdel, Strugaccy, potem Asimov i jeszcze wielu, wielu
            innych. Ciekawiej jest wierzyc, ze jednak to moze być prawda.
            Pozdrawiam :))
            • Gość: mysza Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 20:48
              ja wierze :)) dzieki za link i pozdrawiam.
    • Gość: mian Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 09:53
      Wczoraj nad wodą przeczytałem sobie "Solaris" Lema .
      Jak myślicie jakie formy mogą mieć " obcy " . Zielone ludziki , a może
      człekopodobne , a może ich struktura nie jest oparta na węglu a na innym
      pierwiatku .

Ciekawi mnie to bardzo . Czy bedziemy mogli siez nimi porozumiec i ....
      zrozumiec . Ciekawe , nie ?

Wiem ze nawet Watykan ma przy NASA swoją agencję ( bodajże jezuicką ) która
      jest tam na wypadek spotkania przedstawicieli innej cywilizacji . Ciekawe
      nie ? ;-)
      • Gość: mysza Re: OBCY - UFO - INNE ŚWIATY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 16:53
        chcialabym bardzo zeby byli podobni do nas - latwiej moze byloby sie
        porozumiec.zielone ludziki tez fajnie - spelnily by sie wyobrazenia z
        dziecinstwa :)) (w tym wypadku antenka na glowie konieczna )no ale rownie
        dobrze jnp. w Diunie moze to bedzie istota plywajaca w jakims roztworze wodnym
        albo innym.wszystko jedno wazne zeby przylecieli :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka