Dodaj do ulubionych

Program TrafficPowerLine - Nawet 3000$ dziennie.

13.08.16, 19:20
Witaj!

Link do przed strony:
jaroslawulanik.pl/trafficpowerline/
Bezpośredni link do rejestracji:
trafficpowerline.com/einspiration
Instrukcja rejestracji:
www.youtube.com/watch?v=qNNk7RyggI0
Pokrótce nakreślę Ci temat jak wygląda nowy biznes, który promujemy z naszym zespołem - i dlaczego rejestracja u nas w teamie i to jak najszybciej, sprawi, że załapiesz się na niepowtarzalną okazje zarabiania minimum rok czasu jeśli nie więcej ;)

2 dni temu była przeprowadzona rozmowa z właścicielem, omawialiśmy wszystkie kwestie przez ponad 6h i pokrótce opiszę wnioski, jednak będzie jeszcze trochę zmian do startu, ponieważ zostało jeszcze 2 tygodnie, wiec mogą nastąpić drobne zmiany.

Temat wygląda tak, że jest to platforma podobna do typowych revshare.
Kwota wejścia to już 18$ i to daje nam w pełni zarobek. Za to dostajemy tzw UNITY w liczbie 3, gdzie 2 pójdą do linii AKTYWNEJ, a 1 do linii PASYWNEJ.

Ogólnie liczy się czas rejestracji, ponieważ przed startem zostanie zmieniony backoffice i wszystkie osoby trafia do 1 linii i będziesz mógł zarabiać aż do 1000 osób pod Tobą!! Ja z Mateuszem, Aronem i innymi członkami zespołu, myślę, że już przed startem takie 1000 osób zamkniemy :) Wiec jak zajmiesz dobra pozycje, to dostaniesz ode mnie te 1000 osób i tak na prawdę wystarczy, że kupisz później Unity i przez rok będziesz zarabiał na automacie nawet do 3000$ dziennie!
Później będzie możliwość dodania tak jakby KLONA, i będziesz mógł go dodać jako 1001 i dalej zarabiać z kolejnych 1000 osób itd. Plan mamy na wpisanie około 50,000 osób, a gdzie reszta ;)

Od wczoraj mamy już prawie 600 osób wpisanych! :)

Będzie też możliwość polecania, wiec za osoby kupujące UNITY z Twojego polecenia dostaniesz 10% prowizji.

Możliwe, ze będą jeszcze drobne płatne abonamenty, by firma więcej zarabiała, bo chcemy, by temat potrzymał co najmniej 2 lata. A taki rok to minimum.

I tak na prawdę tyle;) Kwestia tego, byś zajął jak najszybciej miejsce i zarejestrował się z mojego linku: trafficpowerline.com/einspiration

Być może trafisz tak dobrze, ze bez żadnej pracy i poleceń zarobisz co najmniej 50$ dniówki :)

To jest nasza oficjalna grupa na Facebooku: web.facebook.com/groups/552407421622479/
Jeśli jeszcze Cie tam nie ma to obowiązkowo się dodaj.

Pisz również na na FB ;) > www.facebook.com/JaroslawUlanik

Program jako przedostatni, ponieważ za tydzień wyślę Ci jeszcze jedną propozycję (więcej programów wartych polecenia na razie już chyba nie będzie). Druga sprawa, że nie chcę Ci tutaj spamować jakimiś słabymi programami.

Dobrego dnia!
Jarosław Ulanik

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka