Gość: kajla111 IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 05.11.05, 00:40 Jeśli ktoś potrafi i chce być przyjacielem, a w szczególności przykaciólką - czekam na kontakt. Mam 23 lata, mieszkam we Wrocławiu, studiuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajla111 Re: przyjaźń IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 05.11.05, 00:42 No tak;-), zapomniałam podać maila: kajla111@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: przyjaźń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:01 kajla odezwij się na gg albo podaj mi swój nr to ja się odezwę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: przyjaźń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:19 jeśli podtrzymujesz propozycję, mój nr gg 8929441. Mam 25 lat, mam ochotę poznać jakąś fajną miłą dziewczynę do "psiapsiółkowania się" wzajemnego. Mieszkam 75km od Wrocka, we W-wiu jestem dość często. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_wik Re: przyjaźń 15.11.05, 11:42 witam Ja również szukam jakiejś fajnej koleąnki, z którą czasami można pogadac, wyskoczyc do kina lub po prostu miec świadomośc,że ma się pokrewną duszę. Myślę ,że jestem trochę "za stara" dla studentki (mam 33 lata), ale może ten wątek przeczyta kobieta w mniej więcej moim wieku. Mam dwoje świetnych dzieciaków, ale czasami muszę od nich odpocząc i oderwac się od prozy życia, wiecznego zabiegania itp. mój mail: malwik72@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś