Gość: lilla IP: *.wroclaw.mm.pl 08.02.07, 11:21 to już widzieliście ? odkryłam w necie , ponoć stare ...ale jakże aktualne... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/4,68466,,,,3434801.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: własnie odnalazłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:03 gdzie można ich oglądać ? To geje ? podaj stronkę bo mi coś siada . Są z Wrocka? ps na Pakosińską już nie mogę patrzeć . Ten jej durnowaty uśmiech na randce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: własnie odnalazłam IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.07, 07:59 nie wiem co może Ci siadać bo znaleźć jest prosto : kabaretklas.pl Pakosińska jaka jest każdy widzi , ma swoje 5 minut , ale niestety jednostronne,jedna mina , jeden śmiech ...jest jak miód , po kilku łyżkach robi się mdło, ale dawkowany rozsądnie jest milusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: własnie odnalazłam IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.07, 16:46 byli w pałacyku , tylko nie było reklamy ,ani w gazetach , ani na murach. Dziwne to . Odpowiedz Link Zgłoś
kabaretklaps bedziemy w Firleju 23.02.07, 14:19 w ramach Paki w dniu 07.03 pozdrawiamy , wszelkie pozostałe informacje o nas znajdziecie na stronie internetowej www.kabaretklaps.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetak Re: własnie odnalazłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:55 Byłam z kumpelą na nich u studentów i było naprawdę fajnie . Nie wiem czy to geje i mam nadzieje , ze nikt ich nie bedzie dyskryminował za takie przekonania . To debilne stwierdzenie , typowo szalikowskie. To nie chodź na kabarety i do kina tez nie chodź. Ide na Pake do Frileja . Narazicho Odpowiedz Link Zgłoś