Dodaj do ulubionych

Exim Tours - uwagi

IP: *.net155.okay.pl 20.05.12, 11:53
Po raz pierwszy mam zamiar skorzystać z oferty Exim Tours wyjazdu na Kretę - 14 dni / początek czerwca - nagła zmiana terminu urlopu :( / W tym terminie nie mam już specjalnie wyboru BP - czy ktoś może wypowiedzieć się obiektywnie na temat tego biura - czy nie będziemy mieć jakichś specjalnych "niespodzianek".... hotele "nie te" , problemy z lotem itp.Do tej pory korzystałem z Triady i byliśmy "przywiązani" do tego biura bo nigdy nie było żadnej "wpadki". W BP Grecos które ktoś mi polecił niestety nie ma już ofert w interesującym mnie terminie / no i kwocie :) /.
Może ktoś był na Krecie z tym biurem....proszę o opinie .
Obserwuj wątek
    • Gość: nelle76 Re: Exim Tours - uwagi IP: *.piekary.net 20.05.12, 16:24
      Ja byłam na Krecie we wrześniu z 7 islands, i byłam mega pozytywnie zaskoczona. Nie znałam biura, i wszystko załatwiałam przez internet, o dziwo nadwyraz sprawnie. Na miejscu wszystko było tak jak miało być, a do tego rezydenci wspaniali (region Rethymno). W każdej chwili był kontakt sms czy tel., nic nie marudzili, wszystko wyjaśniali, młodzi z energią i zapałem. Z Exim nigdy nie byłam.
      • Gość: obiektywnie Re: Exim Tours - uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 16:36
        z exim bylismy w tamtym roku w Turcji co do organizacjo to nie mam zastrzezen hotel taki jaki wybrałem natomiast mielismy przyjemnosc poznac 2 rezydentów jeden ok natomiast 2-gi zero kompetencji z netu dowiedziałem sie gdzie jest bazar bo pan mądra głowamówił ze w Konakli nie ma ,chyba bał sie ze zobaczymy róznice w cenie wycieczek
        • Gość: Maria Re: Exim Tours - uwagi IP: *.147.200.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.12, 17:53
          Pierwszy raz w tym roku wykupiliśmy u nich wycieczkę do Egiptu. Początek czerwca kasa wpłacona 100 % a oni nie mają godzin wylotów i żadnych informacji. Trochę mnie to przeraża gdyż zawsze korzystając z innych BP nie miałam tego typu problemu. Wygląda na to, że nie mają samolotu jeszcze...
          • Gość: obiektywnie Re: Exim Tours - uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 18:30
            a wiesz ze godziny wylotu sa potwierdzane zawsze 1-2 dni przed wylotem
            i jak ci sie samolot spózni to tez powiesz ze wina biura ?
            nauczcie sie wreszcie jednej podstawowej rzeczy za czartery opóznione nie odpowiadaja biura tylko przewoznik
            2 lata temu sytuacja własnie z Egiptu powrót przesunięty o 16 godzin opłacony hotel przez przewoznika 70% uczestników niezadowolona bo biuro takie i owakie a rzeczywistosc była taka ze w Europie była burza i prawie zadne samoloty nielatały
            takze jechac sobie zrelaksowanym a nie z nastawieniem negatywnym
            • Gość: iza Re: Exim Tours - uwagi IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 18:55
              tak, tylko umowę zawieram z biurem podróży, a nie z liniami lotniczymi i psim obowiązkiem biura jest dotrzymać umowy :) pracownico biura .. jakiegoś tam..
              • Gość: obiektywnie Re: Exim Tours - uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 19:03
                i tu pani Izo się mylimy zadnego biura a nawet mnie rozmieszyłas i jestem m a nie k
                jestem człowiekiem którego ciezko wyprowadzic z równowagi aczkolwiek w tym roku to nastapiło przez to jeba ..e ecco ,chodziaz jak mi oddzadza pieniądze to mi przejdzie
                a skoro zawierasz umwe z biurem tz ze czytasz warunki uczestnictwa zanim podpiszesz i tam są takie zapisy jak rozpoczęcie imprezy od kiedy sie zaczyna itd itp
                aha i
                • Gość: obiektywnie Re: Exim Tours - uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 19:07
                  nie dokonczyłem tak jak było z wulkanem to biura jakos te hotele zapewniały takze nie bylo tragedi
                  a skoro piszemy juz o eximie to własnie w tamtym roku w tej TR wylot 5 minut przed czasem powrót 2 godziny spóznienia i co mam miec pretensje do biura ??
                  • voyager747 Re: Exim Tours - uwagi 20.05.12, 19:50
                    byliśmy z nimi na Majorce, wszystko było ok, na pewno wyżej oceniam niż Wezyra
    • Gość: Maria Re: Exim Tours - uwagi IP: *.31.80.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.12, 20:56
      Tylko mi nie chodzi o godziny wylotu tylko... otóż istnieje duże prawdopodobieństwo zmiany daty wylotu. Inne dni mają już normalnie loty określone a na mój konkretny zero informacji nawet o numerze lotu.
      Latam nie od dziś i wiem, że są opóźnienia, zmiany godzin wylotu itp. Tylko ja bym chciała wiedzieć czy w konkretnym dniu wylecę!
    • Gość: Monika Re: Exim Tours - uwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.12, 09:52
      hejka
      I jak Smaczek lecicie z Eximem na Kretę? Ja tez lecę na początki czerwca i też miałam przesuniemy termin z 3.06. na 10.06 wylot z Wrocka. Co będzie zobaczymy, też lecę z nimi pierwszy raz.
      Napisz gdzie na tą Kretę, bo ja do Spiros&Soula.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka