Dodaj do ulubionych

rainbowtours

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:21
czy ktos podrozowal z rainbowtours?
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:30
      ja byłam w zeszłym roku na Krecie a w tym roku na Rodos i wszystko ogólnie było
      ok - jestem zadowolona :-)
    • Gość: mateusz Re: rainbowtours IP: 195.164.6.* 25.07.04, 12:33
      byłem z nimi kiedyś tam we włoszech, nawet dwa razy, ostatnio w grecji,
      wszystko zgodnie z programem i za każdym razem miałem fajną pilotkę, więc w
      sumie OK
      • Gość: elka Re: rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:55
        Byłam dwa lata temu - 11 dni "dookoła Grecji" pobyt na Riwierze +objazd. Było
        super. Kapitalna pilotka pani Oksana z Krakowa, naprawdę bardzo kompetentna i
        miła oraz ładna. Tylko ostatnio mają w tym biurze dość kiepskie last minute.
        Ja płaciłam jakieś 600 zł za osobe mniej, teraz takich promocji juz nie widuję.
        Widocznie latwo im sprzedac wszystkie oferty- to tez o nich dobrze świadczy w
        sumie.No i ceny podane w katalogu to pełne ceny i nie ma żadnych dodatkowych
        (np za transfer, klimatyzacyjne, lotniskowe)tak jest bardziej fair i od razu
        wiadomo ile sie zapłaci.
        • mika_forum Re: rainbowtours 26.07.04, 12:13
          Ja bylam 10 lat temu na Thassos i w tym roku na Rodos, bylo swietnie, hotel na
          Rodos zaskoczyl mnie wysokim standardem, slowem na nic nie narzekam. Biuro
          organizuje fajne 10-dniowe wycieczki (inni maja zwykle tydzie lub 2 tygodnie).
    • Gość: camel Re: rainbowtours IP: *.local.sp / *.powiat.klodzko.pl 27.07.04, 15:27
      byłam na wycieczce w czerwcu w Wiedniu. Miał być hotel trzy gwiazdkowy, a był
      gasthof z ubikacjami na korytarzu
    • Gość: A Re: rainbowtours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:15
      Moi dwaj synowie wrócili właśnie z wycieczki do Paryża (Rodzinne parki
      atrakcji). Wszystko jak w ofercie, wrócili zadowoleni, żałowali tylko, że za
      krótko :)
    • Gość: perrito Re: rainbowtours IP: 217.153.47.* 30.07.04, 11:25
      Bylam z nimi dwa lata temu Hiszpania + Portugalia. Wszystko bylo OK. Jedyny
      minus - teraz nie ma tak atrakcyjnych last minute. Ogolnie - polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka