Gość: Luke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:00 Witam serdecznie, chciałbym zapytać o hotele na Sri Lance. Ktoś był, widział ? Lepiej wykupić hotel z 2 posiłkami czy z all inclusive ? Dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena575 Re: Hotele na Sri Lance 28.10.08, 18:45 To zalezy co lubisz, musisz mieć wyżywienie całodobowe czy wytarczają ci (szczególnie w upale) 2 posiłki, lubisz alkohol i chcesz troche wypić czy niespoecjalnie, chcesz plażowac i "basenować", pływac w oceanie czy zwiedzać . A tam odległosci są spore bo nie ma autostrad i jeździ się dość wolno (jeśli chodzi zwiedzenia np. Kandy) to już trzeba pojechac na 2 dni. Samochodu raczej nie pożyczysz, wszystkie znaki i drogowskazy po singalesku. jeśli chodzi o alkohol to w sklepach arak czy rum ma dwie ceny - dla tubylców i turystów, dla turystów dużo wyższa cena (zapomnij o pysznym rumie za 5 USD jak na Isla Margarcie czy Dominikanie). Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: Hotele na Sri Lance 28.10.08, 18:48 Ja byłam w Induruwa Beach Resort. Było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotele na Sri Lance IP: *.chello.pl 28.10.08, 20:16 w hotelach dla turystow jest drogo wez all Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: Hotele na Sri Lance 28.10.08, 20:34 Drogo ... to zależy, przypolowałabym na lotniskową ofertę z Niemiec :))) www.lmweb.net/scripts/lmplusi.dll?FORM=msk/tuev/lms1.htm&CFG=741&AGENT=2408 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinaa Re: Hotele na Sri Lance IP: 195.90.102.* 29.10.08, 10:19 Polecam hotel Riverina, ma opcję all inclusive jak i 2 posiłki. Jak dla mnie hotel bez zastrzeżeń, bardzo dobre 4 gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś