Dodaj do ulubionych

Oprawa haftów-Kraków

21.10.11, 13:20
Witam serdecznie,
Mam prośbę przede wszystkim do osób z Krakowa lub okolic. Czy mogłybyście podać namiary na pracownie, w których oprawiacie swoje hafty i jesteście zadowolone - z jakości i z ceny. Do tej pory oprawiałam w rodzinnych stronach i było ok. Jednak nie zawsze jest czas, żeby
jechać 180 km, później jeszcze czas oczekiwania itd. Chciałabym na miejscu znaleźć sobie taki punkt. Moje bliskie spotkanie z jednym zakładem skończyło się oprawieniem haftu na lewą stronę (!). Będę wdzięczna za informacje.

Pozdrawiam

Milena
Obserwuj wątek
    • szmatka-gratka Re: Oprawa haftów-Kraków 22.10.11, 09:58
      Sprawdź Castoramę przy Zakopiańskiej.

Tu jest opinia z dyskusji
      ""kumakk
      w Krakowie mam sprawdzona Castorame przy Zakopianskiej. Duzy wybor gotowych
      ramek, passepartout no i mily, kompetentny pan przycinajacy na wymiar"""
      forum.gazeta.pl/forum/w,20039,36326443,36366426,Re_a_gdzie_Krakowianki_oprawiaja_swoje_obrazy_.html
      • milena_elizka Re: Oprawa haftów-Kraków 24.10.11, 10:07
        Dzięki wielkie. W Castoramie na Pilotów jest byle jaki wybór. Muszę cały Kraków przejechać na Zakopiankę, ale jeśli byłoby ok - to warto. Pozdrawiam.

Milena
        • agrafka_bcc Re: Oprawa haftów-Kraków 24.10.11, 17:19
          [b]Też przetestuję Zakopiankę. Oprawiałam na Starowliślnej ale bardzo drogo!sad
          • szmatka-gratka Re: Oprawa haftów-Kraków 25.10.11, 23:01
            Opinie pozytywne słyszałam również od rodziny,znajomych,którzy mi polecali.
            Ale nie miałam okazji nigdy oprawiać obrazów tam,więc mnie w razie czego nie linczujcie wink Natomiast odczucia każdego co do jakości,wyboru itp. mogą być różne.
            Dziewczyny,jak sprawdzicie to podzielcie się swoją opinią.smile
    • oskarowa Re: Oprawa haftów-Kraków 05.11.11, 11:18
      Proponuję zakład na Kościuszki (na wysokości skrzyżowania z Lelewela)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka