mirella84 23.07.06, 12:11 Witam! Ma może któraś z Was jakieś fajne wzorki na ślub? Bo chciałabym kartkę dla przyjaciół wyhaftować Na maila prosiłabym ewentualne wzory emka1984@poczta.fm najlepiej Z góry dziękuję i pozdrawiam, Mirella Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justanna55 Re: wzory na ślub 23.07.06, 12:28 Może będę nie uprzejma ale wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę słówka ślub,ślubne,weselne i można wybierać do woli.Po to jest wyszukiwarka żeby tym super miłym krzyżykowiczkom z tego forum nie zawracać głowy bez powodu.Spróbuj zobaczysz jaka to dobra zabawa. Odpowiedz Link
mirella84 Re: wzory na ślub 23.07.06, 13:02 Nie jesteś nieuprzejma, ale też mogłabyś być milsza Nikomu głowy nie zawracam, jak ktoś nie znajdzie czasu, to po prostu mi nie odpisze, to chyba nie jest takie trudne do zrozumienia? Ja wiem, że można znaleźć, ale ja pytam, czy ktoś może ma jakieś ulubione swoje. Jeśli ktoś ma, to wysłanie mi tego nie będzie dla tego kogoś problemem, czyż nie? Od tego chyba są właśnie fora ;] Pozdrawiam mimo wszystko - i sympatyczne krzyżykowiczki, i te mniej sympatyczne też Odpowiedz Link
dansmy Re: wzory na ślub 10.08.06, 18:58 show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=51733&PhotoID=528308danusia Odpowiedz Link