monikasulecka 06.09.06, 16:59 czy i Wy macie problem z zalogowaniem się na forum haftowanko? mówiąc dokładniej: problem dotyczy pustej strony - nie wyświetla mi się ABSOLUTNIE nic. pomocy - może coś robię źle (mam aktywowane konto) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krescencja Re: problemy ze stroną haftowanko 06.09.06, 17:09 U mnie normalnie. Spokojnie wchodzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ika081 Re: problemy ze stroną haftowanko 06.09.06, 17:52 A może przez miesiąc nie wkleiłaś żadnego wzoru i wygasła Ci możliwość korzystania z forum? Nie wiem, czy akurat na tym forum tak jest, ale na niektórych tak bywa. Pewnie musisz na nowo się zarejestrować pod nowym nickiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alvia Re: problemy ze stroną haftowanko 06.09.06, 20:49 "Jeśli uzytkownik nie bedzie aktywny (tj. nie napisze żadnego postu z dodatkiem schematu) w przeciągu 2-óch miesięcy będzie usunięty z forum." To z regulaminu tego forum, jesli chodzi o usuwanie z forum w związku z brakiem aktywności. Odpowiedz Link